KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Pernaja – Sadevesijärjestelmä huolletaan yhtä hyvin kuin katto

Tilatkaa omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Pernajassa meiltä, jotka teemme kaikki huoltotoimenpiteet yhtä huolellisesti ja asiantuntevasti.

Huollamme sadevesijärjestelmän yhtä huolellisesti kuin tiilikaton, peltikaton tai huopakaton. Sadevesijärjestelmän huoltoja ovat muiden muassa rännien puhdistus, jäänpudotus (siis ränneistä riippuvien jääpuikkojen pudotus) sekä jäätyneiden rännien höyrysulatus kuumalla vesihöyryllä. Toimiva sadevesijärjestelmä auttaa pitämään talon rakenteet kuivina sateista huolimatta.

Paneudumme myös kattoturvatuotteiden huoltamiseen, vastaavathan ne katolla ja rakennuksen läheisyydessä liikkumisen turvallisuudesta.

Kaikki kattohuollot – myös tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistuksen – voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Yksityisasiakas voi hakea tiilikaton harjauksista, lumenpudotuksista ja muista kattohuolloista kotitalousvähennystä, mikä tekee kattohuoltojen teettämisen Pernajassa, Lapinjärvellä, Liljendalissa, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa ja Ruotsinpyhtäällä varsin kannattavaksi. Kaupanpäällistäkään ei pidä unohtaa – siitä kerromme lisää lopuksi.

Kattohuollot Pernajassa rakentuvat usein katon puhdistuksen ympärille

Monet kattohuollot Pernajassa rakentuvat katon puhdistamisen ympärille. Siisti katto näyttää hyvältä, mutta ei siinä kaikki – siistillä katolla on mahdollisuus kuivua pian sateiden jälkeen, mikä vähentää katteen alttiutta ruostua tai sammaloitua. Roskien poistolla katolta on siis useampi funktio. Tilaa katemateriaalin perusteella tehtävä katon puhdistus (kuten huopakaton ilmapuhallus tai tiilikaton harjaus) meiltä heti keväällä. Toisen kerran omakotitalon, rivitalon, ulkorakennuksen ja esimerkiksi kesämökin katto kannattaa puhdistaa loppusyksystä. Jos katolle jää pinttyneitä epäpuhtauksia tai kasvustoja, on aika tilata jokin tehokkaampi katon puhdistus, kuten sammaleenpoisto katolta.

Sammaleiden poisto Pernajassa antaa kyytiä kiusankappaleille

Tiilikatolla, palahuopakatolla tai tavallisella huopakatolla kasvavat sammaleet ovat varsinaisia kiusankappaleita. Sammalkasvustot saavat katon vaikuttamaan vanhalta ja huonokuntoiselta, ja ne tekevät koko ajan töitä heikentääkseen katon kuntoa sekä saadakseen katon vuotamaan. Huopakatolla kasvavat sammalet voivat rikkoa vuotaa sekä saada vuotien saumat vuotamaan. Tiilikaton sammaleet sitovat tiiliin runsaasti kosteutta pahentaen katon pakkasrapautumista. Sammalten juuret voivat olla syvällä tiilien sisässä sekä tiilien välissä. Sammaleet tuskin lähtevät harjoilla tai ilmapuhaltimilla, elleivät ne ole ihan tuoreita. Säästää aikaa ja hermoja, ja teetä sammaleentuhokäsittely Pernajassa meidän timanttisilla ammattilaisillamme.

Sammaleentuhokäsittelyjen ja muiden kattohuoltojen kaupanpäällinen Pernajassa

Edellä kerroimme, että tarjoamme kaupanpäällisen kaikkien tiilikaton, peltikaton tai huopakaton huoltojen yhteydessä. Olipa kyse sammaleentuhokäsittelystä tai vaikka rännien puhdistamisesta, saat lahjaksi kattotarkastuksen. Tarkastamme kaikkien kattovarusteiden kiinnikkeet, läpivientien tiivisteet ja muun muassa katon pinnoitteen kunnon. Jos kaikki ei ole reilassa, tarjoamme tarvittavia kattotöitä.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.