KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Pernaja – Kattolumityöt voivat pelastaa isommilta ongelmilta

Jos katollasi on huolestuttava määrä lunta, ota yhteyttä kattolumitöiden tiimoilta. Meidän ammattitaidolla tekemämme lumenpudotus omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katolta voi pelastaa paljon isommilta ongelmilta. Yksityisasiakas voi hakea lumenpudottajiemme töistä kotitalousvähennystä, ja harja- tai esimerkiksi tasakaton lumenpudotuksen voi maksaa kotisivujemme kautta saatavalla rahoituksella. Kuten huomaat, kattolumityöt etenevät edullisesti ja kaikin puolin vaivattomasti, joten säästä aikaasi, selkääsi ja hermojasi uskomalla lumenpudotukset meidän vastuullemme Pernajassa.

Kaikkina talvina kattolumet eivät uhkaa aiheuttaa mitään ongelmia, ja silloin ei tarvita lumenpudotuksiakaan. Jos tilanne on kuitenkin se, että katolla on paksu kerros lunta, kannattaa ottaa yhteyttä. Pakkaslumi on painavaa, mutta vettyneestä suojalumesta on jo syytä olla huolissaan. Katto voi painua, tai se voi alkaa vuotaa.

Ongelmia voi syntyä myös siinä vaiheessa, kun lumi alkaa sulaa. Lumimassat voivat keväällä pudota äkisti alas katolta. Alas tuleva lumikuorma on vaarallinen niin kaksi- kuin nelijalkaisillekin. Lumi voi rikkoa myös alleen jäävää omaisuutta. Suunnittelematta katolta putoavat lumimassat voivat rikkoa myös kattoa. Ei ole mitenkään tavatonta, että lumen mukana katolta putoaa myös aurinkopaneeleita, ilmanvaihtohormeja, kattotiiliä, vesikouruja tai kattoturvatuotteita.

Jos lumi uhkaa pudota itsekseen katolta alas, tilaa meiltä huopakaton, tiilikaton tai peltikaton lumenpudotus. Tämä kattohuolto poistaa ongelman pois päiväjärjestyksestä. Varsinkin korkeiden kattojen lumenpudotukset, jääpuikkojen poistot ja rännien sulatukset kannattaa tilata meiltä. Teemme lumenpudotuksen ja jääpuikkojen poiston Pernajassa, Lapinjärvellä, Liljendalissa, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa tai Ruotsinpyhtäällä tarvittaessa vaikka nosturiautolla. Jos jäit miettimään, miten sulatamme jään katolta ja ränneistä, kerrottakoon, että käytämme kuumaa vesihöyryä. Kuuma vesihöyry sopii paitsi rännien, myös kattokaivojen sulattamiseen.

Koska palveluvalikoimamme kattaa kaikki mahdolliset kattotyöt, saat kauttamme myös lumiesteet asennettuina. Toteutamme luotettavalla ammattitaidolla ja tarkkuudella myös lumiesteiden huollot ja korjaukset. Hyväkuntoiset lumiesteet auttavat pitämään lumimassat katolla, mutta saatat silti tarvita tekemiämme kattolumitöitä – esimerkiksi silloin, jos lumen paino on saavuttanut kohtuuttomat mittasuhteet.

Kattolumitöiden eteneminen Pernajassa suunnitellaan etukäteen

Meidän tekemämme kattolumityöt Pernajassa etenevät turvallisesti ja kaikin puolin sujuvasti, sillä suunnittelemme ne jo etukäteen. Kattolumitöiden suunnittelu alkaa samalla, kun tulemme tarkastamaan kohteesi. Tulemme melkein aina paikan päälle tekemään alkutarkastuksen, sillä muuten voi olla vaikea laskea kattourakalle tiukkaa urakkatarjousta. Tulemme paikan päälle myös silloin, kun tarvitset tiilikaton, peltikaton tai huopakaton lumenpudotusta. Panemme merkille katon pinta-alan, lumen koostumuksen ja kaikki muut kattolumitöiden hintaan Pernajassa vaikuttavat seikat.

Kun tiedämme, millaisessa kohteessa lumenpudotusta tarvitaan, osaamme aloittaa myös urakan suunnittelemisen. Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Suunnittelutyön ansiosta osaamme tuoda paikalle oikean määrän oikeanlaisia työkaluja, riittävästi ammattilaisia ja työturvallisuustuotteita sekä esimerkiksi sopivan määrän liikenteenohjaajia.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.