KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Pernaja

Huopakattoremontti Pernaja – Jätä vanhan huopakaton uusiminen meidän huippuosaajillemme! Toteutamme omakotitalon, mökin, autokatoksen, pihasaunan, ulkovaraston tai jonkin muun ulkorakennuksen huopakattoremontin Pernajassa siten kuin pitkän linjan huopakattoammattilaisilta sopii odottaakin.

Hoidamme asiakkaan puolesta urakan kaikki yksityiskohdat aina rännien mitoittamisesta purettujen huopakappaleiden lajitteluun. Se, mitä huopakattoremonttisi Pernajassa maksaa, ei tule yllätyksenä. Aloitamme kaikki bitumikattoremontit tutustumalla saneerauskohteeseen. Sen jälkeen laadimme valmiiksi tingityn tarjouksen tasakaton, aumakaton tai vaikkapa pulpettikaton uusimisesta avaimet käteen -periaatteella. Jos puurakenteet ovat hyvässä kunnossa, katon vaihto voi onnistua nopeastikin. Puurakenteet kunnostaminen ottaisi aikansa, mutta onneksi töiden osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä. Hintamme ovat muutenkin järkeviä, ja urakalle löytyy rahoitus yhteistyökumppanimme kautta.

Palvelualuettamme on koko Loviisa ja itse asiassa koko Uusimaa. Alueemme kattaa kaikki Pernajan entiset naapurikunnat, joita olivat Loviisan ohella Lapinjärvi, Liljendal, Myrskylä, Porvoo ja Ruotsinpyhtää. Huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa, keskusta-alueilla sekä metsäteiden varsilla, joten ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous kermikattoremontista!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Pernajassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Pernajan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Pernaja – Suoritamme bitumipaanukattoremontin huolellisesti

Palahuopakattoremontti Pernaja – Huolellisuus on kaiken A ja O bitumipaanukattoremonttia tehdessä! Toki vapaa-ajan rakennuksen, ulkorakennuksen tai asuinrakennuksen huopakattoremontti edellyttää myös asiantuntemusta, oikeanlaista kalustoa sekä kaikkia tarvittavia lupia ja rekisteröintejä. Me olemme hoitaneet nämä asiat kuntoon, joten voit tilata palahuopakattoremontin Pernajaan huolettomin mielin luottaen siihen, että kattourakka etenee saumattoman sujuvasti. Meiltä löytyy myös yllin kyllin huolellisuutta, minkä katsomme selittävän sen, miksi meiltä tilatut huopakattoremontit onnistuvat aina niin hyvin.

Huolellisuutta tarvitaan jo siinä vaiheessa, kun palahuopakattoremonttisi Pernajassa on vasta suunnitteluasteella. Meidän on selvitettävä esimerkiksi kattokulma, sillä palahuopakattoa ei kannata asentaa, ellei kattokulma ole vähintään 1:5. Tekniset asiantuntijamme selvittävät aina katon kaltevuuden. Selvitämme myös kattorakenteiden, savupiipun, eristeiden, sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteiden ja otsalautojen kunnon. Tarvittaessa yhdistämme palahuopakattoremonttiisi Pernajassa vaikkapa uuden katevaneroinnin asentamisen, savupiipun kunnostuksen (ja pellityksen), kastuneiden eristeiden vaihdon, sadevesijärjestelmän ja kattotikkaiden uusimisen sekä lahon vaurioittamien otsalautojen purkamisen. Korvaamme vanhat otsalaudat uusilla otsalaudoilla, joiden maali on voitu valita värikartan avulla.

Huopakaton uusiminen Pernaja – Katon vaihto saa asiat oikealle tolalle

Huopakaton uusiminen Pernaja – Uusimamme huopakatto täyttää tehtävänsä! Samaa ei voi sanoa vanhasta ja ajan hampaan nakertamasta huopakatosta, mikä voi vuotaa jokaisella sateella. Vanha katto on myös alttiimpi vaurioitumaan kovalla tuulella, sillä sammaleet ovat voineet nakertaa sen saumoja niin, että tuuli pääsee puhaltamaan kermien alle. Vanhan katon haittapuolia voivat olla myös ruostuneet ja/tai raidoittuneet rännit, vääntyneet lumiesteet ja puutteellisesti tuulettuva eristetila.

Meiltä tilattu huopakattoremontti päättää vanhan katon korjauskierteen. Sen jälkeen kaikki asiat ovat jälleen oikealla tolalla – myös ne kaikista pienimmät, sillä suhtaudumme huopakaton uusimiseen Pernajassa hyvin kokonaisvaltaisella tavalla. Emme keskity pelkästään suuriin linjoihin, vaan kiinnitämme huomiota myös ruuvialuslevykiinnikkeiden kaltaisiin yksityiskohtiin.

Koska aloitamme kaikki huopakattoremontit tutustumalla uutta huopakattoa kaipaavaan omakotitaloon, mökkiin tai piharakennukseen, osaamme puuttua kaikkiin puutteisiin ja vaurioihin. Tarvittaessa yhdistämme huopakaton uusimiseen Pernajassa vaikkapa uusien tuuletusventtiilien asentamisen. Näin eristetilan tuuletus tehostuu ja kosteusvaurioiden riski kutistuu. Joko aloitetaan huopakaton uusiminen Pernajassa?

Palahuopakaton uusiminen Pernaja – Uusimamme laattakatto on tiptop-kunnossa

Palahuopakaton uusiminen Pernaja – Vain tiptop-kunnossa oleva laattakatto kelpaa kattoremonttipalvelullemme! Tähtäämme jokaisen huopakattoremontin aikana parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Emme päätä urakkaa ennen kuin olemme päässeet haluttuun lopputulokseen. Mikäli siis haluat varmistaa huopakattoremonttisi onnistumisen, tilaa palahuopakaton uusiminen Pernajaan meiltä!

Jos tilaat palahuopakaton uusimisen Pernajaan ennen kuin katto on liian vanha, katon vaihto voi onnistua melko vähin työvaihein. Parhaaseen lopputulokseen pääseminen ei ehkä vaadi muuta kuin vanhojen huopakerrosten purkamisen ja uusien asentamisen. Sitten varustelemme katon, siivoamme jälkemme ja suoritamme lopputarkastuksen varmistaaksemme, että kaikki on tiptop-kunnossa.

Mikäli palahuopakaton uusiminen Pernajassa aloitetaan katon kunnon romahtamisen jälkeen, urakkaan voi kuulua monenlaisia korjaus- ja kunnostustoimenpiteitä. Katon kunnon romahtaminen voi johtua ajan hampaasta tai huomaamatta jääneestä kattovuodosta. Katon huonokuntoisuuden takana voi olla myös myrsky. Myrsky saattaa rikkoa kattoa pahastikin, sillä se voi irrottaa koko katon tai kaataa sen päälle puun.

Me olemme apunasi, vaikka katon alapuoliset osat olisivat poikkeuksellisen huonossa kunnossa.

Huopakaton asennus Pernaja – Asennamme katon ilman sekasotkua

Huopakaton asennus Pernaja – Meiltä tilattu bitumikaton asennus etenee ilman sekasotkua ja hämminkiä! Toteutamme huopakaton asennuksen Pernajassa suunnitelmallisesti ja hallitusti. Tällainen on tärkeää sekä asiakastyytyväisyyden, työturvallisuuden että lopputuloksen laadun kannalta. Mikäli siis olet etsimässä tekijää huopakattoremontille, ota yhteyttä! Meiltä kannattaa tilata myös uudisrakennuksen huopakaton asennus Pernajaan.

Suunnitelmallisuus takaa asiakastyytyväisyyden, koska etukäteen tehdyn työsuunnitelman ansiosta myös asiakas tietää sen, miten huopakaton asennus Pernajassa etenee. Hän tietää myös sen, kauanko urakka kestää ja mitä se maksaa. Aikataulu ei veny ja pauku, koska kaikki ammattilaisemme noudattavat työsuunnitelmaa. Työsuunnitelman ansiosta työvaiheet soljuvat eteenpäin, sillä välineitä, materiaaleja ja esimerkiksi käsipareja on riittävästi kutakin työvaihetta varten.

Sekasotkun puute parantaa myös työturvallisuutta, sillä olisi vaarallista jättää työkaluja lojumaan sinne tänne. Huolehdimme työturvallisuudesta myös asianmukaisilla työturvallisuustuotteilla.

Uudiskohteen bitumikaton asennus tai vanhan rakennuksen huopakattoremontti johtaa virheettömään lopputulokseen, kun tilaat sen meiltä. Tämä selittyy monilla asioilla, mutta suunnitelmallisuus näyttelee siinä suurta roolia.

Huopakattosaneeraus Pernaja – Neljä nostoa huopakaton saneerauksesta

Huopakattosaneeraus Pernaja – Ottamalla yhteyttä meihin tavoitat maan parhaat huopakaton tekijät! Miksi jättää mitään sattuman varaan, kun luotettava kattoremonttipalvelu on vain yhden yhteydenoton päässä? Luvassa on myös kilpailukykyinen tarjous, joten otahan yhteyttä ja jätä huopakattosaneerauksesi Pernajassa meidän vastuullemme.

Toteutamme huopakattoremonttisi täyden palvelun pakettina, joten sinun ei tarvitse tietää mitään siitä, mitä huopakattosaneeraukseen Pernajassa tulee tai ei tule liittää. Sitä paitsi jokainen huopakattoremontti on erilainen työkokonaisuus, joten mitään kiinteää kaavaa ei ole olemassakaan. Ajattelimme silti nostaa esiin neljä asiaa, joiden tekeminen kuuluu moneen bitumikattosaneeraukseen.

Huopakaton saneeraukseen kuuluu yleensä ainakin aluslaudoituksen tarkastus. Siinä ei saa olla rakoja tai kastuneita kohtia. Tarvittaessa kunnostamme aluslaudoituksen. Toinen tärkeä asia on alushuovan uusiminen. Vanhaa alushuopaa ei kannata käyttää, koska siinä on reikiä. Kolmas työvaihe on tarvittavien kattoturvatuotteiden asentaminen. Nuohoojan pitää kieltäytyä nousemasta katolle, jos kulkutie ei ole kunnossa. Neljänneksi nostamme esiin sen, että me voimme yhdistää huopakattosaneeraukseesi Pernajassa myös piipun kunnostuksen ja pellityksen.