KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Pernaja – Tukossa olevat vesikourut aiheuttavat riesoja

Tiilikaton, peltikaton tai huopakaton vesikourujen toiminta vaikeutuu loppuen lopulta kokonaan, jos vesikouruja ei puhdisteta. Pidä yllä sadevesijärjestelmän toimintaa ja tilaa omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus kahdesti vuodessa. Jos edellisestä rännien puhdistuksesta on kulunut hyvä tovi, tilaa tukkeutuneiden rännien eli vesikourujen sekä alastuloputkien avaus heti. Sadevesijärjestelmien puhdistus Pernajassa ei ole vuodenaikaan sidottua, joten roskat voidaan poistaa vesikouruista vaikka keskikesällä. Talvisin vuotaviin ränneihin kannattaa puuttua höyrysulatuksen avulla, sillä tukosten aiheuttaja on todennäköisesti jää. Ränneissä on olla myös roskia, mutta ulkolämpötilan laskeminen pakkasen paremmalle puolelle on voinut jäädyttää vesikourut ja syöksyputket.

Myös korkean rakennuksen vesikourujen puhdistus Pernajassa, Lapinjärvellä, Liljendalissa, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa ja Ruotsinpyhtäällä oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennystä haetaan urakan valmistuttua. Jos kaipaat rännien puhdistukselle tai esimerkiksi kourusaneeraukselle rahoitusta, tutustu kotisivujemme kautta haettavissa olevaan rahoitukseen – sitä voi hakea jo hyvissä ajoin ennen urakan aloittamista. Tiedät kourusaneerauksen tai muun kattotyön hinnan jo etukäteen, sillä tulemme paikan päälle kohdetta tarkastamaan sekä kilpailukykyistä tarjousta laatimaan.

Sadevedet vaarassa päätyä rakenteisiin Pernajassa – vältä se rännien puhdistuksen avulla

Sadevesijärjestelmän tarkoitus on kuljettaa sadevedet kauas rakennuksen luota. Jos sadevesikouruissa on roskia, voi räystäs vuotaa. Tuolloin taloa ympäröivä maaperä kastuu, mikä ei ole suotavaa. Kosteus voi kohota talon rakenteisiin, eikä siitä seuraa mitään hyvää.

Jotta sadevedet eivät pilaisi rivitalon tai esimerkiksi omakotitalon rakenteita, kannattaa asennuttaa (oikein mitoitettu) sadevesijärjestelmä. Meiltä saat kaikenlaiset sadevesijärjestelmät asennettuina Pernajassa, myös jalkarännit ja kattokaivot. Tarvetta on myös salaojille, mitkä pitää tietyin väliajoin uusia.

Sadevesijärjestelmää tulee säännöllisesti huoltaa, jotta rännit vetäisivät normaalisti. Roskat on syytä poistaa kaksi kertaa vuodessa, ja samalla on hyvä tehdä perusteellinen kuntotarkastus. Roskat kannattaa turvallisuussyistä poistaa katolta käsin, siksi emme ala kiipeillä nojatikkailla. Jotta pihasta ei tulisi sotkuinen, keräämme lehdet ja muut roskat suoraan roskapusseihin.

Sadevesijärjestelmien puhdistus Pernajassa jäi? Se voi paljastua ruostevaurioista

Matalan, mutta myös korkean rakennuksen vesikourut kannattaa puhdistaa Pernajassa puolen vuoden välein. Jos rännit ovat pitkään täynnä roskia, voi niissä viipyilevä kosteus aiheuttaa ikävyyksiä. Pitkäaikainen kosteus on riesa, mikä voi aiheuttaa muun muassa ruostevaurioiden syntymistä. Ruostuneet kourut voidaan usein korjata, mutta pahoiksi päässyt tilanne vaatii sadevesijärjestelmän uusimista.

Rännien puhdistus Pernajassa ehkäisee myös jäätymisvaurioiden syntymisen. Jään paino voi saada vesikourujen kallistukset antamaan väärään suuntaan, jolloin sadevesijärjestelmä ei vedä kunnolla edes silloin, kun sadevesijärjestelmien puhdistuksesta on vain pieni tovi. Mahdollinen jää kannattaa aina poistaa sadevesijärjestelmästä, sillä jääpuikot ja jäiset kourut voivat pudota alas omakotitalon tai muun rakennuksen katon reunoilta. Jään poisto on parasta hoitaa höyrysulattamalla.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.