KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Pernaja – Katon kunnon säilyttämisen salat kuulet meiltä

Huopakaton, palahuopakaton, peltikaton tai tiilikaton kunnon säilyttämisen salat kuulet meidän kattopalvelumme asiantuntijoilta. Aina kun teemme jonkin kattotyön Pernajassa (esimerkiksi pieneläinesteiden asentamisen tai kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen), tarjoamme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Tuo kattotarkastus kertoo, tarvitaanko joitain muita omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattotöitä, vai onko kattoremontti jo ovella.

Katon uusimiseen on pitkä matka, jos kattoa huolletaan säännöllisesti, ja jos siihen mahdollisesti syntyneet vauriot paikataan pikaisesti. Me olemme alamme huippuammattilaisia, joten meiltä luonnistuvat loistavasti kaikenlaiset kattohuollot keväthuolloista lumenpudotuksiin ja sammaleidenpoistosta huoltomaalauksiin. Luota meihin myös saumojen tiivistyksissä, kattoreikien paikkauksissa, rikkinäisten tiilien uusimisessa, katon oikaisussa tai esimerkiksi otsalautojen vaihdossa. Tällaiset kattotyöt ennallistavat katon ja auttavat säilyttämään sen kunnon mahdollisimman monen vuosikymmenen ajan.

Kattotyöt Pernajassa, Lapinjärvellä, Liljendalissa, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa ja Ruotsinpyhtäällä voivat vaatia myös peltisepän erikoisosaamista. Me toteutamme kaikenlaiset peltisepäntyötkin aina piipunpellitykseen ja piipunhatun asentamiseen asti. Piippu kannattaa pellittää, jotta se säilyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa pakkasrapautumisen uhasta huolimatta. Piipunhattu auttaa pitämään hormin ehjempänä ja paloturvallisempana.

Pieneläinesteiden asentamisella voidaan vaalia katon alapuolisten osien, erityisesti eristeiden, kuntoa. Kattoturvatuotteita ei missään nimessä kannata jättää asentamatta. Kattotikkaiden ja kattosiltojen asentaminen tekee katolla liikkumisesta turvallisempaa, ja lumiesteiden asennus auttaa ehkäisemään lumimassojen liikkeistä toisinaan syntyviä vahinkoja.

Omakotitalojen ja kesämökkien kattourakoista voitte hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella saa maksuaikaa isommillekin kattotöille, kuten kattosaneerauksille. Tilaa sinäkin kattotyösi nopeasti ja taidokkaasti palvelevilta ammattilaisiltamme – ovathan hinnatkin kohdillaan!

Kattotyöt Pernajassa eivät suju ilman riittävää kalustoa ja välineistöä

Katon huollot, kattokorjaukset, katon varustelu ja katon uusiminen vaativat monenlaisia työvälineitä. Avuksi tarvitaan usein myös rakennustelineitä, toisinaan myös nosturiautoja ja kuorma-autoja. Tällä kattopalvelulla on laajat ja monipuoliset resurssit, joten kaikki paritalojen, piharakennusten (kuten varastojen ja autotallien), omakotitalojen sekä mökkien kattotyöt etenevät jouhevasti. Tuomme paikalle autot, höyrytyslaitteet, saumauskoneet, peltisakset ja muut tykötarpeet, joita kattotyöt Pernajassa kulloinkin edellyttävät. Koska suunnittelemme avaimet käteen -paketteina tehtävät kattotyöt jo etukäteen, osaamme varautua urakkaan. Toimitamme paikalle oikean määrän uusia materiaaleja ja/tai kattotarvikkeita, laadukkaita työvälineitä ja sopivasti reipashenkisiä, aloitteellisia sekä kokeneita kattotyöntekijöitä.

Kattoremontti on monipuolinen työkokonaisuus, minkä aikana tarvitaan runsaasti erilaisia työkaluja. Parhaistakaan työkaluista ei ole hyötyä, jos niitä ei osaa käyttää. Meidän ammattilaisemme osaavat käyttää paitsi timanttilaikkaa ja muita työkaluja, myös älliään. Aivoja tarvitaan etenkin kattoa kuntotarkastettaessa. Se on yksi tärkeimmistä kattohuolloista, ja se tulisi tehdä kaksi kertaa vuodessa. Meiltä saat kattotarkastuksen kaupan päälle, ja terävien hoksottimiemme ansiosta huomaamme kaikki katon kunnossa tapahtuneet muutokset, joihin kannattaa puuttua säilyttääkseen katon kunnon.

Bitumikaton kustannustehokkuus ei ole urbaanilegenda

Ei ole mikään urbaanilegenda, että bitumikatto on kustannustehokas vaihtoehto omakotitalon, paritalon tai vaikkapa kesämökin katoksi. Huopakaton hinta asennettuna on todella edullinen, eikä huopakattoa tarvitse huoltaa tai paikata merkittävän paljoa. Katon elinkaarensa aikana aiheuttamat ylläpitokustannukset voivat jäädä hyvin vähäisiksi. Huopakatto saattaa silti kestää noin neljäkymmentä vuotta Pernajassa.

Jotta huopakatto tai palahuopakatto aiheuttaisi mahdollisimman vähän korjauskustannuksia, kannattaa kattoa huoltaa säännöllisesti. Huopakaton säännölliseksi huolloksi riittää roskien poisto katolta sekä vesikatteen ja kaikkien sen yksityiskohtien kunnon tarkastus. Katolle mahdollisesti ilmestyneet sammaleet kannattaa poistattaa tekemämme sammaleentuhokäsittelyn avulla, sillä kasvustot voivat availla katon saumoja sekä aiheuttaa muuta hallaa talon katon kunnolle. Jos katolla on paljon lunta, teemme onnistuneen lumenpudotuksen – tarvittaessa jäänsulatuksella höystettynä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.