KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Eurajoki – epäpuhtauksista voi kehittyä isoja ongelmia

Epäpuhtaudet katolla, kuten lika ja sammalet, eivät vaikuta vain katon ja koko talon ulkonäköön. Se, jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattohuoltoja ei ole tehty, vaikuttaa myös katon kuntoon. Jos tiilikattoa ei ole puhdistettu harjaamalla tai huopa- tai peltikattoa ei ole ilmapuhallettu, kattoon sitoutuu kosteutta. Kosteutta keräävät ja katon kuivumista hidastavat roskat voivat saada peltikaton ruostumaan. Ruoste voi johtaa kattovuotoihin ja katon vesivahinkoon. Kattovuoto ja katon vesivahinko ovat vaarana silloinkin, jos tiilikatto tai huopakatto joutuu roskakerroksensa takia viettämään pitkiä aikoja kosteana. Kosteus saa tasakaton, harjakaton ja esimerkiksi pulpettikaton sammaloitumaan Eurajoella, ja sammalet kuluttavat kattoa vieden mennessään sen vesitiiviyden.

Me olemme kattopalvelu, joka tekee kaikki yksityisasiakkaiden ja taloyhtiöiden kattohuollot niin Eurajoella kuin sen naapurikunnissa Eurassa, Nakkilassa, Porissa ja Raumalla. Ensin mainittu asiakasryhmä voi hakea jäänpudotuksista, tiilikaton harjauksista ja muista kattohuolloista kotitalousvähennystä. Mikäli kattohuolloille kaipaa rahoitusta, järjestyy sellainen yhteistyökumppanimme toimesta – kotisivujemme kautta saa lisäinfoa tästä rahoituksesta.

Katon puhdistus on kattohuolto, mitä tarvitaan Eurajoella puolivuosittain

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus – kuinka usein sitä tarvitaan Eurajoella tai sen naapurikunnissa? Oikea vastaus on, että puolen vuoden välein. Mitä puhtaampi katto, sitä vähemmän se sammaloituu tai ruostuu – eli sitä vähemmän se kuluu. Tilaa tiilikaton harjaus tai roskien poisto joltain muulta katolta meiltä, niin teemme samalla sadevesikourujen puhdistuksen ja ilmaisen kattotarkastuksen. Katon kevät- ja syyshuollot auttavat kattoasi kestämään mahdollisimman pitkään, katosta riippuen jopa 50–70 vuotta.

Sammaleenpoisto Eurajoella – miksei sitä saa toteuttaa mekaanisesti?

Sammaleenpoisto katolta on kattohuolto, mitä ei kannata toteuttaa mekaanisesti, eli esimerkiksi painepesurilla. Jos sammalet kiskotaan irti väkisin, voi katto vaurioitua. Huopakatto ei muutenkaan kestä painepesuripesua, eikä oikein edes harjausta. Tiilikaton harjaus saattaa kyllä poistaa näkyvissä olevat sammalet, mutta ei tiilien sisässä olevia juuria ja itiöitä. Kun siis haluat päästä sammaleista eroon pitkäkestoisesti ja kattoystävällisesti, ota yhteyttä ja tilaa kemiallinen sammaleenpoisto Eurajoelle.

Rännien puhdistus Eurajoella pistää stopin jäätymiselle

Teemme Eurajoella myös talviset kattohuollot, kuten lumenpudotukset, jäänpudotukset, jääpuikkojen pudotukset ja rännien sulatukset vesihöyryllä. Kannattaa selvittää, miksi rännit jäätyivät, ja niin me myös teemme. Jos kyse ei ollut roskista (rännihuollot syksyisin estävät hyvin rännien jäätymisen), korjaamme kaadot tai muut viat.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.