KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Koski Tl. – Roskat ja sammalet hallittavissa olevia kuormituksia

Talon katto on alttiina lukuisille erilaisille kuormituksille, joista osaa voi hallita ja vähentää asianmukaisilla kattohuolloilla. Tällaisia kattohuoltoja Tl. Koskella ovat katon puhdistus (mikä voi tarkoittaa niin tiilikaton harjaamista kuin huopakaton puhdistamista ilmapuhaltimella) ja esimerkiksi sammaleentuhokäsittely. Niiden lisäksi on kattohuoltoja, mitkä lisäävät katon rasituksenkestävyyttä, ja saavat katon siten kestämään pidempään. Pitkäikäisyyden lisäksi kattohuolloilla tavoitellaan helppohoitoisuutta, luotettavaa vedenpitävyyttä ja hyvännäköisyyttä.

Tilaa kaikki omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Tl. Koskella, Loimaalla, Marttilassa, Pöytyällä, Salossa, Somerolla ja Ypäjällä meiltä – niin katon kuormituksia poistavat (kuten jäänpudotukset ja roskien poistot katolta) kuin myös katon rasituksenkestävyyttä parantavat kattohuollot. Jääpuikkojen pudotuksesta, rännien puhdistuksesta, tiilikaton harjaamisesta ja muista kattohuolloista pääsee hakemaan kotitalousvähennystä, ja tarjolla on myös rahoitus (sen tiimoilta kannattaa olla yhteydessä yhteistyökumppaniimme).

Katon puhdistus Koski Tl – se on joka katon kaipaama kattohuolto

Mitään kattoa ei kannata jättää puhdistamatta, sillä katolle kertyvät lehdet, neulaset, oksat ja muut roskat estävät kattoa kuivumasta nopeasti. Nopea kuivuminen on omakotitalon, teollisuuslaitoksen tai vaikka luhtitalon katolle hyvin tärkeää. Jos katteen on vietettävä pitkiä aikoja kosteuden armoilla, voi se alkaa sammaloitua tai ruostua, ja nämä ilmiöt voivat heikentää katon kunnon hyvinkin nopeasti. Tilaa siis palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus meiltä kaksi kertaa vuodessa – se on yksi parhaimmista teoista kattosi kunnon eteen. Lisäkannustimena toimii se, että tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöiden yhteydessä Tl. Koskella.

Sammaleiden poisto Koski Tl – laita piste katon sammaloitumiselle

Paras tapa laittaa piste harjakaton, tasakaton tai vaikka mansardikaton sammaloitumiselle on tilata meiltä sammaleenpoisto katolta. Teemme tuon työn Tl. Koskella biohajoavilla, laadukkailla ja pitkäkestoisen lopputuloksen antavilla sammaleenpoistoaineillamme. Sammalet ovat liiankin tuttu näky vanhoilla katoilla, joita suojapinnoite ei enää riittävästi suojaa, mutta ne kannattaisi poistaa kattoa kuluttamasta ja kattovuotojen todennäköisyyttä kasvattamasta.

Ole valmiina talveen – teetä rännien puhdistus Tl. Koskella

Jotta et tarvitsisi rännien sulatusta vesihöyryllä, muista teettää rännien puhdistus Tl. Koskella joka syksy. Rännit on hyvä puhdistaa myös keväällä! Rännien puhdistuksen yhteydessä varmistamme sadevesijärjestelmän kunnon ja toiminnan, sillä jäätymistä voi aiheuttaa myös jokin rakenteellinen vika. Jos kuitenkin tarvitset jään poistoa katolta, kannattaa tuo työ tilata meiltä aivan samaan tapaan kuin myös lumenpudotus tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.