KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Lahti – Huoltotoimenpiteet katon tarpeiden perusteella

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon huoltaminen ylläpitää katon ulkonäköä. Kattohuollot ylläpitävät myös tiilikaton, huopakaton sekä peltikaton kuntoa, mahdollistaen katolle pitkän käyttöiän Lahdessa. Ei ole kuitenkaan samantekevää, miten kattoa huolletaan Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä ja Orimattilassa. Kattohuoltajan tulee ottaa huomioon katon materiaali, vaikuttaahan se muun muassa siihen, miten katto kuuluu puhdistaa. Vaikka tiilikatto on mahdollista harjata, ei harjoja kannata edes näyttää huopakatoille. Huopakatot ja palahuopakato on parempi puhdistaa ilmapuhaltamalla. Pelkkä roskien poisto katolta ei aina riitä – kattohuoltajan tulee tarkastaa kattokokonaisuus siltä varalta, että katto tarvitsisi jotain muutakin huoltoa, kuten sammaleentuhokäsittelyä, tai jotain kattopaikkausta.

Tilaa tapauskohtaisesti räätälöidyt ja kotitalousvähennyskelpoiset kattohuollot meiltä, niin varmistat parhaan lopputuloksen. Kattotarkastus tulee aina kaupan päälle, ja sen jälkeen mahdollisesti tarjotut lisätyöt voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, kuten kaikki muutkin kattotyöt jääpuikkojen pudotuksesta tiilikaton harjaukseen.

Katon puhdistus Lahdessa on kattohuolto, mikä vähentää työtaakkaa

On monta syytä tehdä palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus kaksi kertaa vuodessa Lahdessa. Yksi on katon ulkonäön säilyttäminen, toinen on raskaampien kattohuoltojen ehkäiseminen. Jos roskia ei poisteta katolta usein, voi katto alkaa sammaloitua – tai ruostua, jos puhumme peltikatosta. Sammaleet ja ruoste pitää poistaa katolta, sillä muussa tapauksessa ne alkavat aiheuttaa korjaustarpeita (kattoremonttikin voi aikaistua mahdollisten kattovuotojen takia). Pitämällä kiinni säännöllisistä puhdistushuolloista pääset vähemmällä!

Salainen ase sammaleiden ja muiden kasvustojen poistoon Lahdessa

Meillä on hallussamme salainen ase sammaleiden ja muiden kasvustojen poistoon Lahdessa. Tämä ase poistaa kaikki kasvustot vahingoittamatta kattoa. Mistä oikein puhumme? Puhumme sammaleenpoistoaineesta, mikä imeytyy syvälle katteeseen poistaen kaikki sammaleet katosta (aina juuria myöten). Ota yhteyttä sammaleentuhokäsittelyn tiimoilta, jos tiili- tai huopakattosi on jostain syystä alkanut sammaloitua – me laitamme mokomalle stopin.

Lumenpudotus Lahdessa voi sisältää myös rännien sulatuksen höyryllä

Jos omakotitalon, rivitalon tai vaikka kerrostalon rännit jäätyvät talvella, tilaa rännien sulatus vesihöyryllä Lahdessa meiltä. Rännien jäätymistä voi ehkäistä tarkastamalla ja puhdistamalla sadevesikourut syksyllä, mutta kaikenlaista voi sattua – onneksi me olemme olemassa. Me hoidamme Lahdessa myös jäänpudotuksen, katon sulatuksen ja lumenpudotuksen – nämä kolme kattohuoltoa parantavat pihalla liikkuvien ihmisten turvallisuutta ja estävät talon kattoa vaurioitumasta talvella. Lumen painohan voi rikkoa kattoa, ja kattojää voi saada aikaan saumavuodon.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.