KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Lapinjärvi – Räätälöidyt huollot katon kunnon tukemiseksi

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot tukevat katon kuntoa. Jos kattoa ei huollettaisi, voisi sen kuluminen tapahtua suorastaan ennätysvauhdilla, ja katto pitäisi ehkä jopa uusia kesken kaiken. Katon kuntoa tukevia kattohuoltoja Lapinjärvellä ovat muun muassa lumenpudotus, sammaleentuhokäsittely sekä tiilikaton harjaus, mikä estää katon sammaloitumista jo ennalta. Anna meidän auttaa sinua pidentämään kattosi elinkaarta (ja vähentämään erilaisten kattokorjausten tarvetta), ja jätä kattohuollot Lapinjärvellä meidän vastuullemme! Huollamme taiturimaisesti myös bitumipaanukatot, konesaumakatot, savitiilikatot ja kolmiorimahuopakatot, joten mikään katto Lapinjärvellä, Iitissä, Kouvolassa, Loviisassa, Myrskylässä tai Orimattilassa ei jää asiantuntevaa palveluamme vaille.

Kesämökin ja omakotitalon yksilöllisesti räätälöidyistä kattohuolloista voi hakea kotitalousvähennystä, ja tarjolla on – kuten aina – yhteistyökumppanimme järjestämä kattotöiden rahoitus.

Haaveissa helppohoitoinen katto? Muista kattohuolloista etenkin katon puhdistus Lapinjärvellä

Palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus Lapinjärvellä on kattohuolto, mikä kaikkien helppohoitoisesta ja pitkäikäisestä katosta haaveilevien kannattaa muistaa. Katon puhdistus auttaa pitämään katon paremmassa kunnossa, koska se ehkäisee kattoa haurastuttavien sammaleiden ja ruostevaurioiden syntymistä. Katto kuin katto pitäisi puhdistaa kahdesti vuodessa, mutta ei miten tahansa – tiilikatot voidaan harjata, mutta bitumikaton puhdistajan kannattaa käyttää ilmapuhallinta bitumikatteen sirotepinnoitetta suojellakseen. Katon puhdistukseen kuuluu aina ilmainen kattotarkastus, kuten joka ikiseen muuhunkin kattotyöhömme.

Sammaleiden poisto katolta Lapinjärvellä – toivoton urakka?

Sammaleiden poisto katolta voi vaikuttaa toivottamalta urakalta, sillä katolle saattaa kasvaa uusia sammaleita pian katon harjauksen jälkeen. Jos omakotitalon, paritalon tai vaikka kerrostalon katto on sammaleiden valtaama, ei peli ole vielä menetetty – ota yhteyttä, niin poistamme kasvustot sammaleenpoistoaineella. Lopputulos on siisti katto, mille ei vähään aikaan ilmesty kasvustoja – poistavathan aineemme myös sammalten juuret Lapinjärvellä.

Lumenpudotus ja jääpuikkojen pudotus Lapinjärvellä – mitä tulee ottaa huomioon?

Mieti kaksi kertaa, ennen kuin ryhdyt lumenpudotukseen, jäänpudotukseen tai jääpuikkojen pudotukseen tai rännien sulattamiseen itse. Me teemme talvisetkin kattohuollot Lapinjärvellä erittäin turvallisesti, nopeasti ja kilpailukykyisin (sekä kotitalousvähennyskelpoisin) hinnoin. Lumenpudotuksessa tulee ottaa huomioon niin katon kunnon säilyminen kuin oma työturvallisuus – pihalla liikkuvien ihmisten turvallisuudesta puhumattakaan! Jäänpudotus tai pikemminkin jääpuikkojen pudotus vaatii suojautumista jäänsiruilta. Muunlainen jää kannattaa sulattaa, ja meillä on omasta takaa vehkeet katon ja rännien sulattamiseen kuumalla vesihöyryllä. Jotta rännit vetäisivät talvellakin, kannattaa sadevesikourut puhdistaa joka syksy – meihin voit luottaa tässäkin kattotyössä Lapinjärvellä ja sen naapurikunnissa.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.