KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Kangasala – Ota yhteyttä pikaisesti aloitettavien kattolumitöiden tiimoilta

Meiltä saat omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotukset asianmukaisella nopeudella. Kattolumityöt tilataan (Kangasallakin) usein vasta yhdennellätoista hetkellä, ja silloin liiat lumimassat on saatava alas katolta nopeasti – mutta kuitenkin harkitusti ja suunnitelmallisesti. Edes tasakaton lumenpudotus ei ole riskejä vailla – me tiedämme tämän, ja varaudumme myös tasakaton kattolumitöihin asianmukaisilla varotoimenpiteillä ja työturvallisuustuotteilla. Vielä vaarallisempaa on lumenpudotus korkealta katolta – siksi teemmekin korkeiden talojen lumenpudotukset nosturiautolla.

Lumenpudotus huopakatolta, tiilikatolta tai peltikatolta voi olla vaarallista myös ohikulkijoille, ja kattokin voi vaurioitua (alkaen esimerkiksi vuotaa jiiristä). Lumenpudottajamme huolehtivat kaiken aikaa siitä, ettei kukaan päädy liian lähelle vaarallista aluetta, ja etteivät työkalumme käy liian lähellä katetta. Katolle tulee jättää noin vaaksan verran lunta, jotta vahinkoja ei pääsisi sattumaan.

Teemme myös jään poiston katolta Kangasalla, Kuhmoisissa, Lempäälässä, Orivedellä, Padasjoella, Pälkäneellä, Tampereella ja Valkeakoskella. Jään poisto omakotitalon tai vaikka kerrostalon katolta voi tarkoittaa joko jääpuikkojen poistamista tai jäänsulatusta katolta ja ränneistä. Katon ja rännien sulatus vesihöyryllä sujuu kuin rasvattu, kun kokeneet ammattilaisemme saapuvat paikalle laadukkaine höyrytyslaitteineen. Höyryllä sulatettu jää valuu sadevesijärjestelmän kautta tarpeeksi pitkän matkan päähän rakennuksesta.

Miksi lumenpudottajiimme kannattaa ottaa pian yhteyttä Kangasalla?

Lumen pudotus Kangasalla on kattotyö, millä on useimmiten kiire. Kattolumitöillä on kiire joko siksi, että katolla on niin paljon lunta, että se uhkaa kattorakenteiden kestokykyä, tai sitten pihamaan turvallisuuden takia.

Pakkaslumi ei yleensä uhkaa omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai esimerkiksi paritalon kattorakenteiden kantokykyä. Pakkaslumi voi painaa niinkin vähän kuin 50–100 kiloa per kuutio. Kun lumi vettyy ja tiivistyy, kasvaa kuutiopaino: keväisen nuoskalumen paino per kuutio voi olla jopa yli 350 kiloa. Tässä vaiheessa on jo kiire pudottaa lunta, jotta katto ei painuisi eivätkä esimerkiksi läpiviennit alkaisi vuotaa.

Paitsi lumen määrää ja koostumusta, on seurattava myös lumen jakautumista. Jos kaikki lumi on pakkautunut toiseen päähän lapetta tai jiirin päälle, on se katolla pahempi juttu kuin tasaisesti jakautunut rasitus.

Kuten edellä mainittiin, voidaan kattolumitöitä tarvita Kangasalla myös pihan turvallisuuden takaamiseksi. Katolta alas putoava lumi voi aiheuttaa pahaa jälkeä, siksi katon reunalla uhkaavasti keikkuva lumi pitää poistaa. Alas putoava lumi voi olla vaarallista, koska se on painavaa, ja sen seassa saattaa olla jäätä, kattotiiliä ja esimerkiksi kattoturvallisuustuotteita. Kuten edellisestä lauseesta voi päätellä, voi alas vauhdikkaasti putoava lumi rikkoa myös kattoa monin eri tavoin.

Lumen äkillistä putoamista alas tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta voi estää lumiesteillä. Lumiesteiden asennus on pakollista kattokaltevuuden ollessa vähintään 1:8, ja lumiesteet kannattaa tarkastaa usein huolto- ja korjaustarpeiden varalta.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtienTinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.