KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kangasala – Yllämme puhdistamaan korkeankin talon rännit

Vesikourujen puhdistaminen unohtuu helposti Kangasalla, sillä ne eivät ole niin sanotusti nokan alla. Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus voi jäädä muiden syystöiden jalkoihin, ja siksi talvi saa rännit jäätymään ja kasvamaan jääpuikkoja. Jää teettää ylimääräistä vaivaa. Jos sitä ei hetimmiten poisteta sadevesijärjestelmästä, voi se rikkoa sadevesijärjestelmää – eikä siinä kaikki, sillä se voi aiheuttaa vaaratilanteita rakennuksen asukkaille ja muille rakennuksen vieressä liikkuville henkilöille.

Sadevesijärjestelmien puhdistus tulisi uusia heti keväällä, jotta räystäs ei vuotaisi kesällä. Kosteus voi päästä aina talon rakenteisiin asti, jos rännit vuotavat. Lisäksi ränneihin voi syntyä ruostevaurioita. Taloyhtiön (eli kerrostalon, rivitalon tai paritalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus tuppaa kuitenkin unohtumaan monelta – tai ehkä katolle ei ole mahdollisuutta kiivetä esimerkiksi asianmukaisten työvälineiden puutteessa. On tärkeää, että varsinkin korkean talon vesikourujen puhdistuksessa käytetään laadukkaita turvavaljaita, mahdollisesti myös henkilönostinta. Myös matalan rakennuksen loivalla katolla tulee olla varovainen, ja panostaa työturvallisuustuotteisiin.

Helpointa ja turvallisinta on tilata vesikourujen puhdistus, korjaus tai uusiminen meiltä. Toimimme Kangasalla, Kuhmoisissa, Lempäälässä, Orivedellä, Padasjoella, Pälkäneellä, Tampereella ja Valkeakoskella yltäen puhdistamaan myös korkeimpien rakennusten rännit. Töistämme saa kotitalousvähennystä, jos kohteena on omakotitalo tai kesämökki, ja yhteistyökumppanimme auttaa sopivan rahoituksen järjestämisessä. Muistathan myös kaikkien kattotöiden yhteydessä ilmaiseksi tarjoamamme kattotarkastuksen!

Rännien puhdistus Kangasalla tehtävä tarpeeksi usein riittävän hyödyn saavuttamiseksi

Jotta vesikourut ja alastuloputket pysyisivät hyvässä kunnossa vuosikymmenestä toiseen, on ne puhdistettava säännöllisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että lehdet ja neulaset on poistettava kaksi kertaa vuodessa. Samalla onnistuu kourujen, niiden kaatojen ja niiden kiinnikkeiden kuntotarkastus.

Myös kerrostalon, omakotitalon tai vaikkapa paritalon katto kaipaa puolivuosittaisia puhdistuksia. Sadevesijärjestelmä ja vesikate kannattaakin puhdistaa yhtä aikaa, marssijärjestyksen ollessa se, että ensin poistetaan roskat katolta. Jos katto puhdistettaisiin vasta lopuksi, päätyisivät katolla olevat roskat ränneihin, ja rännit olisi puhdistettava jo toisen kerran saman päivän sisällä.

Me muistamme oikean työjärjestyksen ja puhdistamme katon sen materiaalin edellyttämällä tavalla. Emme unohda tarjota katon kuntotarkastusta kaupan päälle – sen ansiosta saadaan selvyys kaikista mahdollisista huolto- ja korjaustarpeista, joita kattokokonaisuudella voi olla.

Jäätyneiden vesikourujen, rännien ja alastuloputkien avaus Kangasalla – paras vinkki tähän kattohuoltoon

Rännit voivat jäätyä talvella, jos kaikki vesi ei ole valunut pois ennen pakkaskelien alkamista. Ränneissä olevat roskat ja esimerkiksi kaatojen vääränlaisuus altistavat sadevesijärjestelmän jäätymiselle. Rännien jään poisto tulee toteuttaa kuumalla vesihöyryllä, sillä kaikenlainen hakkaaminen ja potkiminen voisi vain rikkoa sadevesijärjestelmää. Rännit voisivat jopa irrota kiinnikkeiltään ja pudota rämähtää maahan, jos niitä paukuteltaisiin kirveillä ja vasaroilla. Ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun, niin tulemme tekemään turvallisen höyrysulatuksen Kangasalle.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.