KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Kangasala – Ammattilaisen vinkkejä aluskatteen tiimoilta

Omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon taikka kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön aluskate ei ole mikään turhake, vaan tuiki tarpeellinen kapistus. Meiltä saat parhaat vinkit aluskatteen kunnossapitoon, ja parasta ammattitaitoa kaikkiin aluskatetta koskeviin töihin Kangasalla, Kuhmoisissa, Lempäälässä, Orivedellä, Padasjoella, Pälkäneellä, Tampereella ja Valkeakoskella.

Teetä meillä myös aluskatteen asennus, niin aluskate tulee asennettua kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti. Aluskatteen tulee olla oikein päin, sopivalla kireydellä ja vieläpä ylösnostettuna kaikkia läpivientejä vasten. Jos aluskatteesi on väärin asennettu, ota yhteyttä, niin tulemme korjaamaan aluskatteen Kangasalle vaikkapa juuri läpiviennin (esimerkiksi savupiipun tai kattoikkunan) kohdalta.

Teemme aluskatteiden korjaukset ja paikkaukset myös silloin, jos kosteus on saanut aluskatteen haurastumaan. Se, että aluskatetta pitää korjata esimerkiksi jiirin (eli katon sisätaitteen) kohdalta, tulee huomattua katon puolivuosittaisten tarkastusten avulla. Tilaa meiltä mikä tahansa kattotyö, niin tarkastamme mahdollisuuksien mukaan myös peltikaton ja tiilikaton aluskatteen kunnon. Ilmainen kattotarkastus voi kertoa myös tarpeesta tiivistää läpiviennit ja saumaukset – on pelkästään hyvä asia, että nuokin asiat saadaan kuntoon mahdollisimman pikaisesti.

Aluskatteen voi joutua uusimaan. Joissain tapauksissa aluskatteen voi vaihtaa vain osittain. Ota yhteyttä, niin selvitämme tilanteen, ja annamme parhaan tarjouksen peltikaton, tiilikaton tai huopakaton aluskatetta koskevista töistä! Yksityisasiakkaana voit hyödyntää kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseenkin kannattaa tutustua.

Aluskatteen asentaminen oikein Kangasalla tarkoittaa sitä, ettei aluskatetta tarvitse heti uusia

Anna ammattilaisten asentaa aluskatteesi, niin on todennäköisempää, että aluskatetta ei tarvitse korjata tai uusia ennen kuin vesikatekin on aika vaihtaa. Ammattilainen taitaa aluskatteen asentamisen niksit, eli hän osaa olla laittamatta aluskatetta liian kireällä (tai liian löysälle). Sopiva kireys varmistaa aluskatteen toiminnan ja ehkäisee turhia repeämiä sekä reikiintymisiä. Ammattilaisemme muistavat myös ylösnostot läpivientien kohdilta.

Kannattaa kuitenkin seurata aluskatteen kuntoa Kangasalla. Olisi hyvä, jos aluskate tarkastettaisiin kahdesti vuodessa, sillä näin mahdolliset ongelmat – kuten aluskatteelle päätyneet roskat – saataisiin ajoissa kunnostettua. Myös vesikate tulee tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, jotta mahdolliset epätiiviydet saadaan kuntoon, ennen kuin kosteus pääsee tekemisiin katon alapuolisten rakenteiden kanssa. Katon nopea paikkaus vähentää aluskatteelle päätyvän veden määrää, ja parantaa siten aluskatteen mahdollisuuksia kestää yhtä pitkään kuin ulkokate.

On hyvä harkita myös katon tuuletusaukkojen tiivistämistä, sillä harjan aukoista voi tulla lunta ja roskia. Räystäiden aukoista linnut pääsevät yläpohjaan aluskatetta nokkimaan ja eristeitä sotkemaan – ellei niitä ole suojattu lintuverkoilla. Jos kuitenkin huomaat aluskatteesi reikiintyneen, venyneen tai haurastuneen muutoin, ota yhteyttä meihin – tulemme paikan päälle selvittämään, miten aluskatteesi kannattaa korjata tai paikata, vai onko se aika uusia kokonaan tai osittain.

Miksi aluskatteen asentaminen Kangasalla on niin tärkeää?

Miksi aluskatetta tarvitaan niin paljon? Siksi, että aluskate voi säästää omistajansa rahoja mahdollisen kattovuodon yllättäessä. Mikä tahansa katto voi alkaa vuotaa Kangasalla, ja jos katon läpi vuotava kosteus pääsee tekemisiin yläpohjarakenteiden kanssa, voi se aiheuttaa laho- ja homevaurioita. Omakotitalon, rivitalon tai vaikka vapaa-ajan kiinteistön katon korjaaminen on helpompaa, jos katon alta löytyy ehjä aluskate, mikä vie vedet katon räystäille sen sijaan, että ne päätyisivät kastelemaan katon alla olevat rakenteet.

Aluskate voi auttaa myös kondensoitumisen ehkäisemisessä. Kondenssivettä voi syntyä talon sisäosista karkaavasta lämpimästä ja kosteasta ilmasta, jos aluskate ei estä lämpöä pisaroitumasta ulkokatteen alapuolelle eivätkä ilmanvaihtoratkaisut tuuleta lämpöä pois katon alta muhimasta. Riittävät eristeet vähentävät lämpövuotoja.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi! Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.