KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kangasala

Huopakattoremontti Kangasala – saisiko olla Kangasalan kaunein ja kestävin huopakatto? Sellainen, jota naapurikin katselee kateudesta vihreänä? Ota siinä tapauksessa yhteyttä kattoremonttipalveluumme.

Meiltä saat huopakattoremontit Kangasalla sekä lähipaikkakunnilla vankalla ammattiosaamisella. Pitkään kokemukseemme nojaten voimme luvata, että jäljiltämme uusi kattosi tulee olemaan huippulaatua räystäältä piipunhattuun. Maineikkaat huopakatemestarimme tuntee koko Pirkanmaa!

Otamme mielellämme käsittelyymme sekä asuin- että piharakennukset (esim. varastot, autotallit, autokatokset, aitat, pihasaunat ja liiterit) – kesämökkejä ja muita vapaa-ajan asuntoja tietenkään unohtamatta. Sana vain, niin tulemme antamaan lähtöpassit vanhoille, sammaleen jäytämille ja auringon kauhduttamille kattohuoville.

Tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kangasalla sijaitsevassa kohteessasi voit pyytää meiltä näppärästi vaikkapa alla olevaa painiketta klikkaamalla. Palaamme pian asiaan!

Ahkerat asiantuntijamme ovat käytettävissäsi koko Kangasalan alueella sekä lähitienoolla. Meiltä voit tilata huopakattoremontit Kangasalla sekä esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Kuhmoinen, Lempäälä, Orivesi, Padasjoki, Pälkäne, Tampere ja Valkeakoski. Emme kieltäydy kattoremonttiprojekteista edes saarikohteissa tai muissa vaikeakulkuisissa sijainneissa, vaan karautamme ilomielin avuksesi osoitteeseen kuin osoitteeseen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Kangasalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Kangasalan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kangasala, pakettimme kattaa kaiken tarvittavan!

Palahuopakattoremontti Kangasala, hoidamme hommat puolestasi suunnittelusta loppusiivoukseen. Itse voit vaikkapa vain vetää lonkkaa sillä välin, kun me aherramme kattosi kimpussa!

Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Kangasalla nimittäin kaikenkattavana ”avaimet käteen”-pakettina. Se sisältää kaiken työn kattosi saneeraamiseksi.

Työnteon ohella pakettiimme kuuluvat myös materiaalit. Ellei muuta erityisesti sovita, hankimme puolestasi tarvittavan määrän kattohuopia/kattolaattoja, kattotuotteita, eristevilloja ynnä muita tykötarpeita – omia toiveitasi kunnioittaen, tietenkin!

Lisäksi pakettimme sisältää remonttia varten tarvittavan kaluston. Tuomme mukanamme rakennustelineet, henkilönostimet ym. kattosi saneeraukseen vaadittavan kaluston ja viemme pois mennessämme.

Asiakkaanamme et kuitenkaan tule maksamaan mistään turhasta. Meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Kangasalla räätälöidään täysin projektikohtaisesti.

Joko pian startataan urakan suunnittelu? Ota yhteyttä ja kerro meille, millainen urakka olisi tiedossa! Keskustelemme kanssasi mielellämme sekä puhelimitse että kasvotusten.

Vinkki: kattoasi remontoidessamme voimme tehdä myös monenlaisia muutostöitä katon ominaisuuksiin helposti ja huokein kustannuksin. Jos haluat esimerkiksi vaihtaa kattosi väriä, parantaa katon eristystä tai asennuttaa aurinkopaneelit, nyt on siihen hyvä sauma. Toteuta kattohaaveesi tarvittaessa vaikkapa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta hyödyntäen!

Huopakaton uusiminen Kangasala, ethän lykkää liian pitkään?

Huopakaton uusiminen Kangasala, parempi tehdä nyt kuin vasta ensi vuonna. ”Ei vara venettä kaada”, kuten on tapana sanoa.

Huopakaton uusiminen Kangasalla on fiksumpaa tehdä vähän etupainotteisesti kuin vitkastella aivan viimeiseen asti. Jos aina vain lykkäät urakkaa tuonnemmas, on suuri riski, että remonttia odotellessaan kattovanhus antaa kokonaan periksi. Sitten kattoremontti ei enää onnistukaan ihan niin helposti – ja valitettavasti urakan hintakin kipuaa korkeammalle.

Jos huomaat kattosi kaipaavan esimerkiksi tiivistystä tämän tästä, todennäköisesti huopakaton uusiminen Kangasalla sijaitsevassa kohteessasi olisi järkevämpi investointi kuin yrittää vielä tilkitä vanhaa kattoa epätoivon vimmalla. Pitkässä juoksussa sijoitus maksaa itsensä takaisin, sillä iäkkään huopakaton paikkailuun voi upota suuria määriä mammonaa yllättävän lyhyessä ajassa.

Mitä siis vielä odotat? Jos huopakaton uusiminen Kangasalla sijaitsevassa kohteessasi tuntuu vähääkään aiheelliselta, laita viestiä tai pirauta jo tänään! Lähetämme kokeneet huopakate-eksperttimme kurkkaamaan kattoasi pikapuoliin, ja visiitin jälkeen saat meiltä (tarvittaessa) huipputarjouksen kattosi uusimisesta.

Palahuopakaton uusiminen Kangasala, samalla on syytä päivittää katon varusteet tähän päivään – vahat kattotuotteet voivat pilata uuden katon!

Palahuopakaton uusiminen Kangasala, samalla suosittelemme uusimaan kattotuotteet. Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kangasalla sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, on katon varusteetkin syytä päivittää tähän päivään – vanhat kattotuotteet voivat pilata uuden katon ja aiheuttaa jopa vaaratilanteita.

Esimerkiksi vanhat kattoluukut ja -ikkunat voivat vuotaa vedet katon väliin. Läpivientien tiivisteet hapertuvat ajan kanssa, eivätkä enää toimita virkaansa entiseen malliin. Vaikka kattoikkuna tai -luukku näyttäisi päällisin puolin vielä hyvältä, saattaa se falskata pahemman kerran.

Myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä tulevat jossain vaiheessa tiensä päähän, eivätkä enää suoriudu tehtävistään odotusten mukaisesti. Harmitus on suuri, jos rännit roiskivat katolta virtaavat vedet räystään laudoituksille ja julkisivulle tai ikäloput lapetikkaat pettävät jalan alla. Siksi on parempi laittaa nämäkin kattotuotteet uusiksi huopakattoremontin yhteydessä.

Sitä paitsi huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kangasalla sijaitsevassa kohteessasi edellyttää joka tapauksessa vanhojen kattotuotteiden irrotusta. Samalla ne voidaan päivittää nykyaikaisiin malleihin helposti ja edullisesti. Vanhojen kattotuotteiden ”kierrätys” olisi karhunpalvelus sekä uudelle katolle että pankkitilillesi!

Tiesitkö, että huopakaton saneeraukseen voidaan tarvita tulityöluvat? Älä ryhdy urakoimaan itse!

Monia kiehtoo ajatus huopakaton uusimisesta itse. Omakotitalon, kesämökin tai autotallin huopakaton uusiminen itse näyttäytyy kiinnostavana pikku kesälomaprojektina ja tilaisuutena todistaa omat nikkarointitaidot sekä itselle että anopille.

Näin kattoalan ammattilaisen näkökulmasta huopakaton remontointia itse ei kuitenkaan voi suositella. Urakassa piilee tuhansittain salakavalia sudenkuoppia!

Jo pelkästään katemateriaalin menekin laskeminen voi tuottaa amatöörille ylitsepääsemättömiä haasteita, eikä alusvaneroinnin lahovaurioitakaan ole niin helppo diagnosoida kuin luulisi. Viimeistään katon saumojen ja läpivientien tiivistys menee jossain vaiheessa pieleen lähes 100-varmasti.

Sitä paitsi uuden huopakaton asennus vanhan tilalle voi joskus vaatia tulityöluvat. Hitsattavan bitumikermikaton asennus on vaativaa tulityötä, joka on aina jätettävä asiaankuuluvat luvat omaavalle ammattilaiselle.

Kaiken kukkuraksi kotitalousvähennyskin jää saamatta, jos huopakaton uusimiseen ryhtyy itse tai talkoovoimin. Kotitalousvähennystä saa vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilatusta työstä. Esimerkiksi meidän tekemämme työ kelpaa verotuksessa vähennettäväksi ilman kysymysmerkkejä.

Ota siis suosiolla yhteyttä kattoremonttipalveluumme, kun huopakattoremontti Kangasalla sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtainen. Meiltä saat käyttöösi kattoalan rautaiset ammattilaiset kohtuuhinnoin!