KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kangasala – Kattourakka tarvitsee oikeat tekijät

Kaikki omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt (myös kattoremontit) onnistuvat erinomaisella hinta-laatusuhteella, kun urakka tehdään oikeiden ammattilaisten toimesta. Kun tilaat huopakatto-, palahuopakatto-, tiilikatto- ja peltikattotyöt Kangasalla meillä, ei ole sattumankauppaa, millaiset ammattilaiset paikan päälle porhaltavat. Meidän ammattilaisemme ovat pitkän linjan kattokorjaajia, kattopeltiseppiä, kattohuoltajia ja muita kattoalan asiantuntijoita. Meiltä saatte niin lumenpudotuksen, katon korotuksen, kattovuodon korjauksen, katon lisälämmöneristyksen, kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen, piipun pellittämisen (ja piipunhatun asentamisen ynnä muut peltisepäntyöt) kuin koko katon uusimisenkin. Urakka etenee asiantuntemuksella ja asiakaslähtöisellä otteella, eikä hintakaan hirvitä. Kohtuulliset hintamme voi rahoittaa kauttamme haettavalla rahoituksella, ja Verohallinto myöntää yksityisasiakkaille kotitalousvähennystä.

Kaikki kattourakat läpivientien asentamisesta, huoltamisesta ja uusimisesta aina kattomaalauksiin asti lähtevät liikkeelle siitä, että tarkastamme katon ja tutustumme sen tarpeisiin. Seuraavaksi annamme tarjouksen kattourakasta, minkä aikana täytetään katon tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla. Sitten teemme urakan avaimet käteen -periaatteella, eli asiakkaan kontolle ei jää kuin laskun maksu. Huolehdimme urakan kaikista yksityiskohdista, joten emme unohda esimerkiksi pieneläinesteiden asentamista tai kattoturvatuotteiden asentamista uudelle katolle. Jos vanhalta katolta puuttuu joitain kattoturvatuotteita tai vanhat tuotteet ovat huonokuntoisia, voimme asentaa kattotikkaat, kattosillat, lumiesteet ja muut kattoturvallisuutta parantavat tuotteet myös vanhalle katolle Kangasalla, Kuhmoisissa, Lempäälässä, Orivedellä, Padasjoella, Pälkäneellä, Tampereella ja Valkeakoskella.

Taidokkaimmatkaan kattotyöt Kangasalla eivät pidennä katon käyttöikää loputtomasti

Paritalon ja esimerkiksi kesämökin katon käyttöikää voidaan pidentää Kangasalla pitämällä siitä huolta. Kattohuollot, kattopaikkaukset ja muut kattotyöt saavat katon kestämään kaikkia niitä rasituksia, joille se on alttiina. Kattoa pieksävät sateet, sitä paahtavat UV-säteet ja muun muassa talvella sen päällä makaavat lumet voisivat kuluttaa katon loppuun huomattavasti nopeammin, jos sitä ei huollettaisi säännöllisesti.

Taidokkaimmatkaan kattohuollot eivät saa huopakattoa, tiilikattoa tai peltikattoa kestämään loputtomasti, vaan jossain vaiheessa katon uusiminen on paras ratkaisu. Esimerkiksi huopakaton maksimikäyttöikä on 40 vuotta, joten paljoakaan pidempään sitä ei saa kestämään. Me teemme luotettavalla ammattitaidolla kaikenlaiset kattoremontit, joten aloita tämäkin urakka yhteydenotolla meihin.

Kattoremontin suunnittelu alkaa paikan päällä, samoin kuin tarjouksen laskeminen täyden palvelun pakettina tehtävästä kattosaneerauksesta. Kutsu meidät käymään, niin tarkastamme muun muassa kattorakenteet – niiden kunto vaikuttaa merkittävästi siihen, miten katon vaihto kannattaa toteuttaa, ja mitä kattoremontti maksaa.

Huopakatto – huolettomuutta, tyylikkyyttä ja kustannustehokkuutta

Huopakatto on moneen erilaiseen rakennukseen sopiva katto, ja sen ajaton tyylikkyys viehättää silmää. Jos etsit edullista kattoa, harkitse vakavasti jotain bitumikattoa, sillä niiden asennushinta on edullinen. Kun ottaa huomioon sen, että huopakatto on helppohoitoinen ja että se kestää erilaisia rasituksia vuosikymmenestä toiseen, on todettava, että huopakatto on varsin kustannustehokas. Helppohoitoisuus ja hyvä rasituksensietokyky tekevät tiivissaumakatosta, kolmiorimahuopakatosta ja palahuopakatosta myös huolettoman katon omakotitaloon tai vaikkapa vapaa-ajan kiinteistöön.

Huolettomuutta lisää se, että tiedät saavasi meiltä parasta ammattitaitoa kaikkiin huopakattotöihin Kangasalla. Me teemme niin huopakattoremontit, huopakattohuollot kuin kaikki muutkin bitumikattoja koskevat kattotyöt. Osaamme ottaa huomioon sen, että huopakaton pinnoite vaurioituu helpommin kuin muiden kattojen pinnoite, joten meidät uskallat päästää tekemään niin huopakaton puolivuotispuhdistusta, lumen pudotusta kuin sammaleiden poistoakin.

Puolivuotishuollosta löytyykin salaisuus huopakaton pitkäikäisyydelle. On tärkeää poistaa kaikki roskat tasakatolta, pulpettikatolta tai vaikka harjakatolta aina puolen vuoden välein, sillä muussa tapauksessa katto voi alkaa sammaloitua. Sammalet ovat yksi huopakattojen pahimmista vihollisista, sillä ne saavat katon kuluneeksi ja vuotoalttiiksi Kangasalla.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.