KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Asikkalassa

Aluskatteen korjaus ja paikkaus Asikkalassa ovat kattotöitä, joita ei tarvita usein, mutta joiden tarve on aina todella painava. Jos omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon, kerrostalon tai paritalon) tai minkä tahansa muun kiinteistön aluskate on huonossa kunnossa, voi mikä tahansa kattovuoto johtaa kattorakenteiden ja eristeiden kastumiseen. Tällaiselta katon vesivahingoksi kutsutulta ongelmalta voidaan välttyä, jos peltikaton, tiilikaton ja huopakaton aluskate on aina kunnossa. Tilaa aluskatteen asennus, osittainen vaihto tai aluskatteen korjaus jiirin eli sisätaitteen kohdalta meiltä niin Asikkalassa kuin myös Heinolassa, Hollolassa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Padasjoella ja Sysmässä. Aluskatetta koskevista töistä saa kotitalousvähennystä, ja rahoituskin on haettavissa kotisivujemme kautta.

Tarve korjata aluskatetta jiirin (eli sisätaitteen), savupiipun, kattoikkunan tai jonkin muun läpiviennin kohdalta on otettava vakavasti. Tilaa peltikaton tai tiilikaton aluskatteen osittainen uusiminen katonkorjauspalvelultamme, niin saat oikeat asiantuntijat paikan päälle Asikkalaan mahdollisimman nopeasti. Tiivistämme aluskatteen ja teemme muut kattotyöt, joita kattosi mahdollisesti tarvitsee – esimerkiksi läpivientien ja saumausten tiivistyksen. Katon kaikki tarpeet tulevat laitettua kerralla kuntoon, sillä tarkastamme omakotitalon, rivitalon tai vaikka kesämökin katon aina kaupan päälle.

Aluskatteen asennuksessa ja uusimisessa Asikkalassa tarvitaan ammattitaitoa

Peltikaton, tiilikaton ja huopakaton aluskate asennetaan silloin, kun vesikattokin. Vielä jokin aika sitten näin ei kuitenkaan ollut, ja siksipä aluskate puuttuu monesta suomalaisesta rakennuksesta. Me asennamme aluskatteet kaikkiin rakennuksiin, jotta jokainen saumavuoto tai läpivientivuoto (näitä saattaa esiintyä silloin tällöin katon kymmeniä vuosia kestävän taipaleen aikana) ei pääsisi kastelemaan katon alla olevia rakenteita ja eristevilloja. Aluskate vähentää myös lämpimän ilman kondensoitumista välikatolla joko estäen lämpimän ilman kondensoitumisen ulkokaton alapinnalle tai kuivattaen välipohjaa haihduttamalla kosteutta lävitseen.

Sekä vanhanaikaiset kondenssisuojatut aluskatteet että uudenaikaiset hengittävät aluskatteet on asennettava ammattitaidolla. Aluskate ei saa olla liian kireällä, tai se repeää. Aluskate ei saa olla myöskään liian löysällä, ettei se ala pussittaa ja kerätä vettä. Ei mene kauaakaan, kun syntyneen vesipussin pohja jo antaa periksi. Aluskate pitää osata asentaa oikein myös räystäiltä ja joka ikisen läpiviennin kohdalta, muuten aluskate ei anna riittävän hyvää suojaa kosteudelta ja katon vesivahingoilta. Aluskatteen asentamiseen liittyvät seikat on huomioitava myös uusittaessa ja korjattaessa omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai vaikkapa kerrostalon aluskatetta.

Läheskään aina aluskatetta ei tarvitse uusia, kunnostus riittää

Aluskatteen korjaus ja paikkaus tarkoittavat lisää vuosia katollesi. Kunnostettu aluskate voi antaa vielä vuosien ja vuosien suojan talollesi. Jos aluskate on huonossa kunnossa vain osittain, voi riittää aluskatteen osittainen uusiminen.

Jotta aluskate kestäisi yhtä pitkään kuin vesikatto (mikä on tavoite), kannattaa sen kunnosta huolehtia muun muassa säännöllisten kattotarkastuksen avulla. Tarkastus kertoo, jos aluskatteelle on päässyt roskia, mitkä kannattaa poistaa aluskatteeseen kosteutta sitomasta. Kun aluskate on puhdas, pääsee sille mahdollisesti valunut vesi esteettä pois katolta. Roskien pääsyn voi estää asentamalla harjatiivisteet. Jos välikatolla vierailee lintuja, on vaarana, että ne nokkivat aluskatetta – siksi räystäiden tuuletusaukkoihin kannattaa asentaa lintujen kulkuväylän tukkivat lintuverkot. Meidän ammattilaisiltamme kuulet lisää aluskatteista, niiden korjaamisesta ja uusimisesta ja niiden käyttöiän pidentämisestä!

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.