KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti ja muut kattotyöt Asikkala

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontti Asikkalassa on iso ja monipuolinen kokonaisuus, mitä ei kannata uskoa kenen tahansa käsiin. Tilaa katon uusiminen tältä katonkorjaus- ja katonasennuspalvelulta niin Asikkalassa kuin sen naapurikunnissakin Heinolassa, Hollolassa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Padasjoella ja Sysmässä. Uusimme huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot ja peltikatot ensiluokkaisella ammattitaidolla, ja viimeistelemme työn uusilla kattoturvatuotteilla, uudella sadevesijärjestelmällä tai vaikkapa peltisepäntöillä – piipunhattu ja piipun pellitys ovat piste iin päälle.

Omakotitalon ja kesämökin kattosaneerauksesta voi hakea kotitalousvähennystä, ja meidän kotisivujemme kautta pääsee tutustumaan kauttamme haettavissa olevaan rahoitukseen. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tasakaton, harjakaton tai vaikka aumakaton uusimisesta!

Kattoremontti Asikkala – katto kuin katto kuntoon kertaheitolla

Omakotitalon, kesämökin, paritalon, autotallin kattoremontit ja kattotyöt vaativat roppakaupalla asiantuntemusta. Valitse siis huopakaton, peltikaton tai tiilikaton uusimiseen meidät Asikkalassa. Katon uusiminen on kattotyö, minkä avulla katto kuin katto saadaan kertaheitolla huippukuntoon. Kattoa voidaan korjata niin kauan, kunnes ajan hammas muuttaa sen kauttaaltaan haurastuneeksi ja heikkokuntoiseksi. Tuolloin kattovuodot ja katon vesivahingot ovat enää ajan kysymys, ja uuden katon asentamisella on siksi kiire.

Meidän asentamamme katto on tiivis ja toimiva joka kohdasta. Katto myös näyttää hyvältä. Se viimeistellään uusimalla kattoikkunat ja kattoluukku sekä asentamalla kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattotikkaat ja kattosillat. Asennamme Asikkalassa myös pieneläinesteet sekä vaikka aurinkopaneelit. Kiinteistön arvo kasvaa ja sen jälleenmyyntihinta kohoaa, kun uusit kattosi ajoissa – ja virheetöntä jälkeä tekevän kattourakoitsijan toimesta.

Kattotyöt Asikkala – aina ei tarvita kattoremonttia

Huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto uusitaan vasta sitten, kun se on asiakkaan kannalta järkevintä. Niin kauan kuin katto voidaan kunnostaa korjaamalla ja huoltamalla, teemme tarjouksen näistä kattotöistä – esimerkiksi läpivientien huoltamisesta, asentamisesta tai korjaamisesta. Katon huoltaminen ja korjaaminen on kattoremonttia edullisempaa, ja vanhan kunnostaminen on aina myös ekoteko. Se, mitä juuri sinun tasakattosi, harjakattosi tai esimerkiksi pulpettikattosi tarvitsee kestääkseen mahdollisimman pitkään, selviää viimeistään paikan päällä. Tulemme laskemaan tarjouksen kaikista kattohuolloista, kattosaneerauksista ynnä muista kattotöistä paikan päälle, jotta voimme antaa avaimet käteen -tarjouksen – tarjouksen, missä on huomioitu niin tarve tiivistää aluskate kuin tarve kiristää kattotikkaiden kiinnitykset.

Huopakatot ja palahuopakatot rakentuvat ykkösosaamisella

Huopakattojen ja palahuopakattojen asentaminen Asikkalassa on meille todella tuttua ja rakasta puuhaa. Valitse huopakattoremonttiin, palahuopakattoremonttiin tai kokonaan uuden huopakaton asentamiseen Asikkalassa meidät, niin bitumikaton asentaminen tapahtuu ykkösluokan osaamisella. Asennamme niin palahuopakatot, tiivissaumakatot kuin kolmiorimahuopakatotkin. Jos katto on tasakatto, ei sille voidaan asentaa muita kattoja kuin tiivissaumakatto, mutta katon kaltevuuskulmaa voidaan useissa tapauksissa muuttaa.

Bitumikatto säilyttää ulkonäkönsä, rasituksensietokykynsä ja vedenpitävyytensä jopa 40 vuotta, jos siitä huolehditaan asianmukaisesti. Kaksi kertaa vuodessa tehty puhdistus on ehdoton osa kesämökin, omakotitalon, piharakennuksen tai vaikka paritalon bitumikaton kunnossapitoa. Roskien poisto katolta vähentää katon likaantumista ja sammaloitumista, mitkä johtaisivat ennen pitkää katon kunnon heikkenemiseen ja esimerkiksi huopakattovuotoihin.

Muita huopakattohuoltoja Asikkalassa ovat sammaleenpoisto, kattopesu ja katon pinnoitus. Aina kun teemme jonkin kattotyön huopakatolla, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen, jotta mahdolliset korjaustarpeet kävisivät ilmi. Katteessa voi olla pieniä halkeamia, reikiä tai huonokuntoisia saumoja, mitkä voisivat ajan kanssa saada aikaan katon vesivahingon. Siksi katto on korjattava niin pian kuin mahdollista – tällä vältetään kattorakenteiden kastuminen ja isommat korjauskustannukset.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Asikkalassa meiltä hoituvat niin peltikatto-, huopakatto- ja tiilikattotyöt

Meiltä saat kaikki kattotyöt Asikkalassa avaimet käteen -periaatteella ja ammattitaidolla tehtynä! Teemme kaikki peltikatto, huopakatto ja tiilikattotyöt sekä katon vaihto työt. Olipa toiveissasi sitten muuttaa tasakatto harjakatoksi, pulpettikatoksi tai aumakatoksi tai vaikka savupiipun korjaus, ota yhteyttä meihin! Pyydä asiantuntijamme kartoituskäynnille ja hän laatii sinulle tarjouksen tehtävästä työstä. Meiltä onnistuu kaikki: aluskatteen vaihto, paikkaus ja korjaus, katon korotus, katon IV-työt, katon eristys, kattoturvatuotteiden asennus…kattotyö kuin kattotyö, tilaa se meiltä!

Katon ja yläpohjan eristys tuo säästöä lämmityskuluissa

Katon ja yläpohjan eritys tuo huomattavia säästöjä lämmityskuluissa. Teemme katon lisäeristys työt sekä ullakon ja vintin eristys töitä. Estä lämmön karkaaminen harakoille ja tilaa meiltä katon lisäeristykset! Asiantuntijamme tulee paikan päälle arvioimaan tilanteen ja tekee eristystöistä tarjouksen. Kaikki työt Asikkalassa avaimet käteen -periaatteella viimeisen päälle ammattitaidolla tehtynä!

Kattoturvatuotteiden asennus

Palveluihimme kuuluu myös kattoturvatuotteiden asennuspalvelut. Paranna kotisi turvallisuutta ja tilaa kauttamme palotikkaat, hätäpoistumistikkaat, putoamissuojat, lumiesteet, lapetikkaat, kattotikkaat, talotikkaat, seinätikkaat, kattosilta ja kattopollarit. Suoritamme uusien kattoturvatuotteiden asennukset ja vanhojen huolto – ja korjaustyöt!

Kattotarkastus – Katon kuntotarkastus Asikkalassa meiltä ammattitaidolla

Tilaa katon kuntotarkastus Asikkalassa meiltä! Kiinteistöjen kattotarkastus kannattaa suorittaa säännöllisin väliajoin ja jos haluat olla varma, että kaikki asiat otetaan huomioon, kattotarkastus kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Meiltä saat tarkan ja huolellisen katon kuntotarkastuksen. Kun asiantuntijamme saapuu paikalle, hän käy katon läpi kokonaisuudessaan, myös vesikaton alapuoliset rakenteet, jos niihin on pääsy. Sieltä tarkastetaan silmämääräisesti rakenteet, ruodelaudoitukset ja mahdolliset vuotojäljet. Katolla tarkastetaan peltikaton maalipinta, tiilikaton pinnan eheys, huopakaton pinnan kunto, piipun pellitykset, katon suojapellitykset, kattoturvatuotteiden kunto, sadevesijärjestelmien kunto, rännit, syöksyputket ja katon läpiviennit. Asiantuntijamme huomioi myös katon välittömässä läheisyydessä olevat muut riskitekijät kuten puut. Kaikista epäkohdista saat raportin, ja ammattilaisemme kanssa on helppo käydä läpi tarvittavia toimenpiteitä. Halutessasi hän laatii tarvittavista töistä tarjouksen. Kaikki työt suoritamme huolellisesti ammattitaidolla tehtynä ja avaimet käteen -periaatteella. Tee siis kodillesi palvelus ja tilaa meiltä kattotarkastus ja tänään!

Kattourakointi – kattopalvelu ammattilaisilta!

Meiltä täyden palvelun kattourakointi Asikkalassa! Olemme kattofirma, josta saat kaikki kattoon liittyvät palvelut samasta paikasta. Ei siis enää soittelua eri numeroihin, vaan koko kattourakka tehdään meidän ammattilaistemme toimesta. Oli kattopulmasi minkälainen vain, ota yhteys asiantuntijaamme, ja hän tulee paikan päälle katsastamaan tilanteen. Saat yksityiskohtaiset tiedot ehdotetuista toimenpiteistä ja yhdessä sovitte juuri sinulle sopivimmat ratkaisut. Kattotöihin on mahdollista saada myös rahoitus, ja voit siis maksaa kattourakan osissa. Kaikista kattotöistä voit hakea kotitalousvähennyksen. Olemme kattourakoitsija, johon voit luottaa. Teemme työt sovitusti ja huolellisesti ja suoritamme työt avaimet käteen -periaatteella. Haluamme, että tarjoamamme kattopalvelu on maan parasta, vähempään emme tyydy. Kattopulmissa nopeammin on parempi; älä siis viivyttele vaan tilaa kattopalvelusi meiltä!