KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Asikkala – tärkeimmät syyt tilata lumen pudotus katolta

Lumenpudotus omakotitalon, paritalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon, autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katolta hoituu Asikkalassa erityisen ammattitaitoisesti ja turvallisesti, kun asialla on tämä kattofirma. Teemme yksityisasiakkaiden ja taloyhtiöiden lumenpudotukset myös Asikkalan naapurikunnissa Heinolassa, Hollolassa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Padasjoella ja Sysmässä. Lopputulos ei ole koskaan yllätys, vaan katolta on saatu kaikki lumet pois, jolloin se ei ole enää vaarassa vaurioitua (tai aiheuttaa onnettomuuksia kippaamalla lumet ohikulkijoiden niskaan. Katto ei vaurioidu tämän työn aikana, eikä ohikulkijoidenkaan turvallisuus ole uhattuna kattolumitöitä tehdessä – tästä pidämme huolen. Tarvittaessa viemme liiat lumet mennessämme. Kaikki tehdään täyden palvelun pakettina, minkä hinta ei ole yllätys: kilpailukykyinen hinta lumenpudotukselle huopakatolta, tiilikatolta tai peltikatolta on selvinnyt jo alkukatselmuksen yhteydessä Asikkalassa. Lumenpudottajien työstä saa kotitalousvähennystä, ja kaikki talviset kattohuollot voi rahoittaa kauttamme saatavalla lainalla.

Tärkeimmät syyt tilata lumen poisto katolta ovat katon kunto sekä pihamaan turvallisuus. Jos katolla on liikaa lunta, voivat kattorakenteet vaurioitua vakavasti. Katto tuskin sortuu Asikkalassa, mutta se voi painua luokalle, jos katolla on hurja määrä suojalunta (pakkaslumi ei ole lainkaan yhtä painavaa). Kun lumi lähtee liukumaan pitkin kattoa, voi se rikkoa kattoa vielä vähän lisää. Katosta voi irrota kattoturvatuotteita, kattotiiliä tai vaikkapa vesikouruja. Jäljelle jäävät reiät voivat saada katon vuotamaan.

Toinen syy tilata lumenpudotus korkealta katolta on pihamaan turvallisuus. Myös matalamman rakennuksen katolta kannattaa pudottaa lumia, mitkä uhkaavat pudota talon asukkaiden, asiakkaiden tai muiden talon lähistössä liikkuvien päälle. Lumen ja jään alle jääminen voi olla hengenvaarallista, ja on talon omistajan tai taloyhtiön vastuulla varmistaa, ettei näin pääse kenellekään käymään.

Me teemme kattolumityöt niin, ettei kukaan ole vaarassa. Varustaudumme asianmukaisin työturvallisuustuottein silloinkin, kun pudotamme lunta matalan rakennuksen katolta, tai kun työn alla on lumenpudotus tasakatolta. Korkeissa rakennuksissa hyödynnämme nosturiautoa, mikä on kätevä apu lumenpudotuksissa ja jääpuikkojen poistossa. Vesikourujen sulattamisen hoidamme näppärästi vesihöyryllä, mutta jääpuikkojen poistaminen tehdään mekaanisesti. Jäänsulatus katolta ja ränneistä estää omalta osaltaan turvallisuusuhkia rakennuksen ympäristössä.

Lumiesteiden asennus, huolto ja korjaus Asikkalan parhailta ammattilaisilta

Lumiesteiden asennus Asikkalassa on toinen tapa pitää pihamaa turvallisena myös kevättalvella, kun lumi alkaa sulaa ja valua alas katolta. Lumiesteet ovat pakolliset kaikille tiilikatoille, huopakatoille, palahuopakatoille ja peltikatoille, joiden kaltevuus on vähintään 1:8. Me mitoitamme ja asennamme lumiesteet kaikkiin kohteisiin, myös korkeiden kerrostalojen katoille. Jatkossa hoidamme niiden puolivuosittaisen kuntotarkastuksen, jotta mahdollisesti tarvitut huollot ja korjaukset saataisiin tehtyä ajallaan. Lumiesteet estävät lumen vapaan alastulon, mikä voisi johtaa vahinkoihin ja vaaratilanteisiin. Samalla ne suojaavat kattoa lumen liikkeiden aiheuttamilta vahingoilta, kuten kattoturvatuotteiden irtoamiselta lumen mukaan.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.