KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Asikkalassa

Vesikourujen puhdistus Akaassa, Heinolassa, Hollolassa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Padasjoella ja Sysmässä on kattotyö, mikä pitää huolta rännien normaalista vedosta ja toiminnasta. Rännien vetäminen häiriintyy, kun niissä on roskia. Roskia on ränneissä lämpimänä vuodenaikana käytännössä aina, sillä tuuli kuljettaa niihin puiden lehtiä ja neulasia ynnä muuta bioroskaa. Mitä enemmän roskia, sitä enemmän huopakaton, palahuopakaton, peltikaton tai tiilikaton rännien veto häiriintyy. Jossain vaiheessa se loppuu kokonaan, ja silloin tukossa olevat rännit alkavat tulvia ja vuotaa yli reunojen.

Niin omakotitalon, paritalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon (eli taloyhtiön), autotallin kuin kaikkien muidenkin kiinteistöjen rännien puhdistus tulisi suorittaa kaksi kertaa vuodessa, jotta rännit ja räystäät eivät vuotaisi. Teemme työn puolestasi tarkasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä myös sadevesijärjestelmän puhdistamisesta Asikkalassa, ja rahoituskin löytyy käden käänteessä: rahoitusta kaikilla sadevesijärjestelmää koskeville töille voi hakea meidän kotisivujemme kautta.

Rännien puhdistus Asikkalassa tapahtuu aina saman kaavan mukaisesti, oltiinpa sitten puhdistamassa korkean rakennuksen vesikouruja tai avaamassa matalan mökin tukkeutuneita rännejä, vesikouruja ja syöksyputkia. Sadevesijärjestelmien puhdistus tehdään aina katolta käsin, sillä nojatikkaat ovat hankalat ja turvattomat tätä touhua ajatellen. Olemme henkeen ja vereen hyvin siistejä ja asiakaslähtöisiä kattoammattilaisia, joten emme visko roskia maahan, vaan keräämme ne suoraan roskapusseihin. Sadevesijärjestelmän puhdistaminen viimeistellään usein huuhtelemalla kourut, jotta kaikki lika saadaan pois ruostumista pahentamasta. Kun rännit ovat puhtaat, teemme vielä kuntotarkastuksen osataksemme tarjota mahdollista kourusaneerausta tai vaikka sulanapitokaapelien uusimista. Työ uusitaan taas syksyllä – joko omana palvelunaan tai osana katon syyshuoltoa.

Entä jos rännejä ei puhdisteta Asikkalassa?

Siinä tapauksessa, että rännejä ja syöksyputkia ei puhdisteta Asikkalassa, ovat katolta valuvat, tuhannet vesilitrat vaarassa ajautua väärään paikkaan. Kouruista tulviva vesi voi kastella ulkoseinät ja kastella taloa ympäröivän maaperän niin märäksi, että kosteus nousee rakenteisiin salaojista ja sokkelin vesieristeistä huolimatta.

Myös sadevesijärjestelmän kunnon ylläpito vaatii roskien säännöllistä poistamista kouruista ja alastuloputkista. Sadevesijärjestelmä voi kestää puoli vuosisataa, mutta ei siinä tapauksessa, että ruoste saa nävertää rännejä. Ruostetta syntyy alituisessa kosteudessa. Roskat ja niiden takana viikosta toiseen seisova vesi aiheuttavat myös jäätymisvaurioita. Jään muodostuminen rikkoo ja vaurioittaa sadevesijärjestelmää, ja jäätyneet rännit ovat kasvaneen painonsa vuoksi vaarassa myös pudota katon reunalta.

Vesikourujen puhdistamatta jättämistä seuraavat kattotyöt Asikkalassa

Jos vesikouruja ei ole säännöllisesti puhdistettu, voi niissä esiintyä jäätä. Jää kannattaa poistaa höyryllä ja jääpuikot varovasti katkomalla – meidän toimestamme, totta kai. Mikäli jää tai ruoste ovat jo ehtineet vaurioittaa sadevesijärjestelmää, on se korjattava tai uusittava. Aina kun mahdollista, teemme rännien korjauksen Asikkalassa. Joskus joudumme uusimaan rännit – senkin teemme parhaalla mahdollisella ammattitaidolla.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.