KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Asikkalassa

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon taikka kerrostalon) tai minkä tahansa muun kiinteistön kattohuolto on aina yhtä onnistunut kokonaisuus, kun asialla on tämä kattourakoitsija. Tilaa meiltä rännien sulatus vesihöyryllä, roskien poisto katolta, rännien puhdistus, sammaleentuhokäsittely tai mikä tahansa muu kattohuolto Asikkalassa – tai sen naapurikunnissa Heinolassa, Hollolassa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Padasjoella ja Sysmässä. Kattosi huolletaan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, ja siten sen ulkonäkö sekä kunto kohenevat käsi kädessä. Kattohuolloille voi hakea kauttamme rahoitusta, ja Verohallinnolta saa haettua kotitalousvähennystä.

Kattohuolto Asikkala – katon puhdistus katolle suorastaan elinehto

Jos kattosi on tiilikatto, tilaa katon harjaus. Peltikaton ja huopakaton puhdistuksen toteutamme taas ilmapuhalluksella. Katonpuhdistusta tarvitaan puolivuosittain. Tiilikaton, peltikaton ja huopakaton sekä palahuopakaton puhdistus on niin tärkeä kattohuolto, että sitä ei kannata jättää väliin. Jos roskien poisto katolta jää tekemättä, alkaa katto ruostua – siis jos kyseessä oli peltikatto. Tiilikaton harjauksen unohtaminen ja huopakaton puhdistamatta jättäminen kostautuvat puolestaan katon sammaloitumisena. Sammaleet ikäännyttävät katon ja voivat johtaa kattovuotoihin, mitkä voivat puolestaan aikaistaa kattoremonttia. Puolivuosittaiseen kattohuoltoon Asikkalassa kannattaa liittää myös sadevesikourujen puhdistus, jotta ei joudu pudottamaan niistä jääpuikkoja.

Sammaleen poisto Asikkalassa poistaa myös sammalten juuret

Jos omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa piharakennuksen katolla kuitenkin kasvaa sammaleita, on aika tilata sammaleentuhokäsittely. Sammalet poistetaan tiili-, huopa- ja palahuopakatoilta kemiallisesti, sillä pelkkä tiilikaton harjaus tai huopakaton ilmapuhallus ei pysty poistamaan sammalten juuria katteen sisästä. Sammaleentuhoaineen tehoon voi luottaa – katosta tulee kerralla siisti, ja siisteys kestää pitkään.

Rännien puhdistus, lumen ja jäänpudotus ja katon maalaus ovat esimerkkejä kattohuolloista, joita tarjoamme Asikkalassa

Jäänpudotus on vain yksi esimerkki kaikista niistä omakotitalojen, autotallien, kesämökkien ja taloyhtiöiden kattohuolloista Asikkalassa, joista me vastaamme. Siinä kun esimerkiksi tiilikaton harjaus on joka vuosi kaksi kertaa tarvittu kattohuolto, tehdään lumenpudotus ja jääpuikkojen pudotus. Voi mennä vuosia, ettei millekään näistä ole tarvetta. Lumi kannattaa pudottaa, koska se voi rikkoa kattorakenteita ja aiheuttaa turvallisuusriskejä. Jääkin voi aiheuttaa turvallisuusriskejä, mutta lisäksi katon reunalle kertynyt jää voi johtaa kattovuotoon estämällä sulamisvesien pääsyn ränneihin. Kattojää kertoo usein lämpöhukasta, kun taas rännien jäätyminen kertoo sadevesijärjestelmän toiminnassa esiintyvistä ongelmista. Me emme vain poista oireita, vaan myös selvitämme ja poistamme niiden aiheuttajan. Talven kattotöihin saattaa joskus kuulua katon ja rännien sulatus höyryllä. Jos on tarpeen suorittaa jään poisto katolta tai katon sulatus höyryllä, jätä hommat suosiolla ammattilaisten hoidettaviksi.

Suoritamme ammattitaidolla rännien puhdistus, huolto ja korjaus työt. Rännien huolto varsinkin vuodenaikojen vaihtuessa on tärkeää, jotta sadevesijärjestelmät toimisivat kunnolla, eikä vahinkoja pääsisi sattumaan. Ränneihin kertyvät lehdet ja muut roskat tukkivat veden kulun, eikä vesi pääse poistumaan tehokkaasti. Tilaa siis rännien puhdistus- ja huoltotyöt meiltä ja kotisi kiittää!

Onko aika suorittaa talosi katon maalaus? Pyydä meidät paikalle! Katon maalaus pidentää kattosi elinikää ja tekee kasvojen kohotuksen koko talosi ilmeelle. Me suoritamme ammattitaidolla kaikki kattomaalaus työt: peltikaton maalaus, tiilikaton maalaus ja huopakaton pinnoitus/maalaus. Pyydä asiantuntijamme käynnille ja hän kartoittaa kattosi kunnon ja kertoo tarvittavat toimenpiteet. Joskus riittää pelkkä katon huoltomaalaus, joskus on aiheellista suorittaa koko katon maalaus. Meiltä saat kattomaalauksen avaimet käteen -periaatteella, alusta loppuun asti ammattitaidolla tehtynä.

Tilaa kauttamme lumenpudotus ja lumityöt! Lumenpudotus katolta on aina syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi, jotta vahingoilta vältyttäisiin. Teemme lumenpudotustyöt aina turvallisuussäädösten mukaisesti ja huolella. Meidän kauttamme saat myös kaikki muut lumityöt; lumenauraus, hiekoitus ja teiden suolaus samasta osoitteesta! Jätä siis talven murheet meidän huolehdittaviksemme!

Tippuuko lumi katoltasi aina väärään paikkaan; tilaa meiltä lumiesteiden asennus Asikkalassa ja ongelma katoaa! Meiltä tietenkin saatavissa myös katolla jo olevien lumiesteiden korjaus ja huolto työt. Nauti talvesta ilman lumen tippumista katolta ja tilaa lumiesteiden asennus meiltä!

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.