KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Asikkala

Huopakattoremontti Asikkala? Valitse urakoitsija, joka on mieleen sekä katollesi että pankkitilillesi. Esimerkiksi kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Asikkalassa yhtä aikaa raudanlujalla osaamisella ja kilpailukykyiseen hintaan!

Monien kokemusvuosien aikana riveihimme on kertynyt runsaasti kokemusta kaikista huopakattotyypeistä. Uusimme rutiinilla niin tiivissaumakatteet, palahuopakatteet kuin kolmiorimakatotkin.

Kokemuksen parkitsemin käsin hommat hoituvat yhtä aikaa sekä ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti. Turhat kulut loistavat poissaolollaan, mutta uusi katto tulee silti olemaan pitkäikäinen ja hyvän näköinen.

Huomaa, että meillä on paljon kokemusta myös haastavista remonttiprojekteista. Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus yläpohjasta tai notkahtaneen/painuneen katon oikaisu ei onnistu ihan keneltä tahansa, mutta me pidämme laadun korkealla ja kustannukset matalalla näissäkin tilanteissa.

Väitämme, että yhtä hulppeita lupauksia ei moni muu Asikkala-Heinola-Hollola-Hämeenlinna-Lahti-Padasjoki-Sysmä-seudulla toimiva urakoitsija pysty tekemään – ja seisomaan sanojensa takana käsi sydämellä. Vaikka vertailualueena olisi koko Päijät-Häme, vastaavaa hinnan ja laadun suhdetta voi olla hankalaa (jopa mahdotonta) löytää.

Miksi siis tilaisit huopakattoremontin Asikkalassa sijaitsevaan kohteeseesi jostain muualta? Meiltä saat tasokasta palvelua hyvään hintaan jopa saarikohteissa!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Asikkalassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Asikkalan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Asikkala, yksilöllistä palvelua projektin alusta loppuun

Palahuopakattoremontti Asikkala, huolellinen suunnittelu on avainasemassa urakan onnistumisen kannalta. Juuri siksi jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Asikkalassa räätälöidäänkin meillä yksilöllisesti alusta loppuun.

Huomioimme urakan suunnittelussa tarkoin muun muassa kattosi tarpeet. Jos talosi, kesämökkisi tai autotallisi vanha huopakatto ei kaipaa muuta kuin ”pientä pintaremonttia”, emme ryhdy sitä syyttä suotta purkamaan ja uusimaan Pohjanmaan kautta. Ja toisaalta, mikäli syvemmätkin kattorakenteet ovat vaurioituneet tai muuten aikansa eläneet (esimerkiksi eristevillat ovat kastuneet tai painuneet), remontoimme kattosi tietenkin kokonaisvaltaisesti kaikilta niiltä osin kuin on tarpeen.

Kattosi tarpeiden ohella kuuntelemme tietenkin myös omia toiveitasi herkin korvin. Jos haluat, voimme tehdä huopakattoremontin yhteydessä esimerkiksi kaikenlaisia parannustöitä kattosi teknisiin ja visuaalisiin ominaisuuksiin. Muun muassa katon värin vaihtaminen, bitumilaattojen mallin vaihtaminen, uusien kattotuotteiden asennus ja katon eristys/lisäeristys on meidän puolestamme täysin mahdollista.

Mutta… mitä jos ottaisit meihin yhteyttä, niin päästään aloittamaan urakan suunnittelu toden teolla? Kunhan olemme hieman tutustuneet toimeksiantoon, teemme mielellämme huippuhyvän, täysin kohdekohtaisesti räätälöidyn tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Asikkalassa sijaitsevassa kohteessasi!

Huopakaton uusiminen Asikkala – kuinka se tapahtuu?

Huopakaton uusiminen Asikkala, kuinka se tapahtuu? Kuten sanottu, jokainen huopakattoremontti suunnitellaan meillä täysin kattokohtaisesti. Näin ollen urakan täsmälliset askelmerkitkin valkenevat vasta suunnitteluvaiheen myötä.

Pääpiirteittäin huopakaton uusiminen Asikkalassa etenee kuitenkin aina suunnilleen samoilla sävelillä. Kun suunnitteluvaihe on pulkassa, seuraa kaikkiaan viisi isompaa työvaihetta – ja sitten urakka onkin jo valmis!

  1. Esityövaihe (esimerkiksi materiaalihankinnat ja rakennustelineiden pystytys).
  2. Vanhan katon ja kattotuotteiden purku.
  3. (Mahdollisesti tarvittavat korjaustyöt sekä sovitut muutostyöt alempiin kattorakenteisiin.)
  4. Uusien kattohuopien tai -laattojen ja kattotuotteiden asennus.
  5. Loppusiivous ja -tarkastus.

Tämän monimutkaisempaa ei huopakaton uusiminen Asikkalassa sijaitsevassa kohteessasi siis ole, kun tilaat urakan kattoremonttipalvelumme kautta. Luultavasti urakka on jo ohi, kun vasta äsken huomasit sen alkaneen.

Jotta emme kuitenkaan menisi asioiden edelle, ota aluksi yhteyttä. Laita meille viestiä tai pirauta, niin päästään pähkäilemään huopakattoremontin sisältöä ja työjärjestystä tarkemmin. Tavoitat ahkerat asiantuntijamme todennäköisesti tänäänkin!

Palahuopakaton uusiminen Asikkala – mitä maksaa ja mistä hinta koostuu?

Palahuopakaton uusiminen Asikkala, hinta askarruttaa monia asiakkaitamme jopa enemmän kuin mikään muu urakkaan liittyvä yksityiskohta. Tämä on täysin ymmärrettävää, sillä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Asikkalassa on aina jonkinmoinen rahallinen investointi.

Mitä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Asikkalassa siis maksaa? Entä mistä hinta koostuu?

Ensin esitettyyn kysymykseen saat täsmällisen vastauksen sitten, kun urakan muut detaljit ovat selvillä. Huopakattoremonttien hinnat elävät Asikkalassa nimittäin paljon kohteesta toiseen.

Huopakattoremontin hintalappu kostuu kaikkiaan kolmen tekijän perusteella. Hintaan vaikuttaa sekä urakkaan tarvittava työ, materiaalit että kalusto.

Työn määrä ja luonne sekä materiaalien ja kaluston tarve puolestaan riippuu esimerkiksi näistä asioista:

  • Katon pinta-ala, muoto ja tyyppi
  • Kattotuotteet ja -läpiviennit
  • Kohteen korkeus ja sijainti

Huopakattoremontin hinnasta ei kuitenkaan kannata ottaa sen kummemmin stressiä. Pitkässä juoksussa saat rahasi taatusti takaisin!

Ja sitä paitsi… jos talosi, kesämökkisi tai piharakennuksen huopakattosaneerauksen budjetti uhkaa ylittää henkilökohtaisen taloutesi rajat, ainahan voit maksaa urakan myös osissa kauttamme saatavilla olevalla joustavalla rahoituksella.

Asikkalalainen, kotitalousvähennys voi keventää huopakattosi remontoinnista aiheutuvia kuluja sievoisilla summilla!

Hyvä asikkalalainen talonomistaja tai vapaa-ajan asukas. Tiesitkö, että huopakaton uusimisesta tai saneerauksesta voi saada kotitalousvähennystä?

Jos termi ei ole entuudestaan tuttu, kotitalousvähennys on siis verovähennys, jota myönnetään monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen liittyvistä töistä. Jokainen asikkalalainen yksityishenkilö on oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Vaikka kotitalousvähennys koskeekin vain nimenomaan työtä (eikä siis esimeriksi materiaali- ja kalustokuluja), saattaa se keventää huopakattoremontin kustannuksia joskus sievoisillakin summilla. Joissain tapauksissa voidaan puhua jopa tuhansien Eurojen arvoisesta etuudesta!

Huomaa, että myös puolisosi ja sukulaisesi ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Jos maksatte esimerkiksi omakotitalonne huopakattoremontin yhdessä puolisosi kanssa, voittekin molemmat vähentää urakan kuluja henkilökohtaisessa verotuksessanne. Näin ollen käytettävissänne on tuplamäärä kotitalousvähennystä per vuosi.

Saadaksesi selville kotitalousvähennyksen tarkan määrän, Sinun on kuitenkin otettava meihin yhteyttä ja pyydettävä tarjous. Kotitalousvähennyksen määrä riippuu pitkälti siitä, millaiseksi urakan sisältö ja hintalappu muodostuvat.

Tarjouksen pyytäminen meiltä ei onneksi ole vaikeaa. Esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla se vie vain pari minuuttia arvokasta aikaasi!