KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Etelä-Karjala – asiantuntemus palkitaan

Omakotitalon, kesämökin, paritalon, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön aluskatteella on vissi merkitys, sillä aluskate on paras ja luotettavin suoja vedeltä ja kosteusvaurioilta. Aluskate ei ole turhan panttina, vaan valmiina kuin partiopoika siltä varalta, että tiilikatto, peltikatto tai huopakatto alkaa vuotaa. Aluskate torjuu myös kondenssikosteuden aiheuttamia vesivahinkoja kaikkialla Etelä-Karjalassa, eli siis Lappeenrannassa, Imatralla, Ruokolahdella, Parikkalassa, Taipalsaarella, Luumäellä, Savitaipaleella, Rautjärvellä ja Lemillä. Jos välikatolle kohoaa kosteutta ja lämmintä ilmaa (mistä kosteutta voisi tiivistyä lämpötilaerojen ollessa suurimmillaan), ohjaa aluskate sen pois välikatolla muhimasta.

Kaikissa taloissa ei vielä ole aluskatetta. Ota yhteyttä, niin laitamme aluskateammattilaisemme tutkimaan tilanteen. Aluskate on myös voinut mennä rikki, tai ehkä se on alun perin asennettu väärin. Monet aluskatteet on asennettu väärin läpivientien kohdilta, eli aluskatteen ylösnosto on unohtunut tai huonosti tehty. Aluskatteen korjaus ja paikkaus Etelä-Karjalassa kannattaa teettää asiantuntijoilla, jotta työ tulisi tehtyä kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Ota siis yhteyttä meihin, niin saat aluskateasiat kuntoon kilpailukykyisellä ja kotitalousvähennyskelpoisella hinnalla. Rahoituskin löytyy muitta mutkitta suoraan meidän kotisivujemme kautta. Asiantuntemus palkitaan, sillä kattosi on jatkossa hyvin suojassa katon vesivahingoilta, ja kaupan päälle saamasi kattotarkastuksen jälkeen kuulet tavoista kohentaa katon kuntoa ja tiiviyttä muillakin tavoilla.

Aluskatteen asennuksen ja uusimisen kompastuskivet Etelä-Karjalassa

Aluskatteen asennus voi mennä täysin pieleen, jos asialla on henkilö, jolla ei ole takataskussaan riittävää tietotaitoa. Myös aluskatteen korjaamisessa on oltava kokenut ja määrätietoinen tekijä, jotta työstä olisi mitään hyötyä kosteusvaurioiden estämiseksi. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä meidän ammattilaisiimme – me tiedämme peltikaton, tiilikaton ja huopakaton aluskatteen asentamiseen ja uusimiseen liittyvät kompastuskivet, ja osaamme siksi ne välttää. Teemme työn taidolla ja tarkkuudella, ja koska meidän periaatteemme on laittaa katto kerralla kuntoon, hoidamme yksin tein myös muut kattotyöt (esimerkiksi läpivientien ja saumausten tiivistyksen).

Aluskatteen voi tulla asentaneeksi liian kireälle, jos on asialla ensimmäistä kertaa. Liika kireys rasittaa aluskatteen materiaali, ja se saattaa revetä. Sekään ei ole hyvä, jos aluskate on asennettu liian löysälle, ja se pussittaa. Pussiin voi kertyä vettä, minkä paino saa pussinpohjan pettämään ennemmin tai myöhemmin. Hengittävä aluskate voi tulla asennetuksi väärinpäin: silloin aluskate päästää kaikki vesikaton läpi tulevat vedet lävitseen, mutta ei salli välikatolla olevan kosteuden haihtumista (eli toimii juuri päinvastoin kuin sen kuuluisi toimia). Monet aluskatteet on asennettu väärin läpivientien kohdalta. Aluskate on tällöin uusittava savupiipun, kattoikkunan tai muun läpiviennin kohdalta, jotta se suojaisi kattorakenteita ja eristeitä kosteudelta parhaalla mahdollisella tavalla, jos katto alkaisi vuotaa läpiviennistä.

Miten aluskate kuuluu korjata Etelä-Karjalassa

Peltikaton ja tiilikaton aluskate voidaan korjata, jos se on mennyt rikki tai jos se on asennettu väärin. Tuolloin vesikatetta avataan sen verran, että aluskatteen korjaus on mahdollista esimerkiksi jiirin (eli sisätaitteen) kohdalta. Vaikka kate olisi pahasta paikallisesti vaurioitunut, ei kaikeksi onneksi koko aluskatetta tarvitse vaihtaa. Jos kyse on vain yhdestä tai muutamasta huonokuntoisesta kohdasta, aluskatteen osittainen vaihto on pätevä tapa saada katto toimimaan oikein myös poikkeusolosuhteissa, eli silloin, kun jokin luonnonilmiö tai esimerkiksi rakenteiden kuluneisuus saa vesikaton vuotamaan.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.