KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Etelä-Karjala – talven vaaroja vastaan kattotöillä

Talvinen maisema on kaunis, mutta lumeen ja jäähän liittyy myös joitain turvallisuusuhkia. Lumenpudotus autokatoksen, taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, omakotitalon, paritalon, kesämökin tai muun kiinteistön katolta on yksi tapa välttyä talven vaaroilta ja nauttia turvallisesta sekä rauhallisesta talvesta. Lumenpudotus kannattaa teettää kokeneella kattofirmalla – varsinkin, jos on kyse lumenpudotuksesta korkealta katolta. Kattolumitöihin liittyy aina riskejä, joten myös matalan katon lumenpudotukset on fiksua jättää ammattilaisille. Edes tasakatolta tehty lumenpudotus ei ole vailla riskejä, sillä katolta pudottamansa lumimassan mukaan on turhan helppo horjahtaa.

Tilaa tiilikaton, peltikaton ja huopakaton lumenpudotus Etelä-Karjalassa – siis Lappeenrannassa, Imatralla, Ruokolahdella, Parikkalassa, Taipalsaarella, Luumäellä, Savitaipaleella, Rautjärvellä ja Lemillä – meiltä, niin homma etenee vilkkaasti, mutta kaikin puolin turvallisesti. Jos kyseessä on kovin korkea rakennus, teemme lumenpudotuksen nosturiautolla. Lumenpudottajamme käyttävät aina asianmukaisia työturvallisuustuotteita ja suunnittelevat jo etukäteen sen, miten talon asukkaat ja ohikulkijat pidetään turvassa koko urakan ajan.

Pian homma on hoidettu, eikä katto ole enää vaarassa sortua, painua tai vaurioitua ja vuotaa lumen painon ja/tai sen liikkeiden takia. Lumenpudottajiamme tarvitaan Etelä-Karjalassa myös sen takia, että talon ympärillä olisi turvallista liikkua koko talven ajan – myös kevättalvella, kun lumimassat voivat lähteä ”vesiliirtoon” ja tulla vauhdikkaasti alas. Koska meiltä onnistuu myös jäänpudotus ja katon sekä rännien sulatus vesihöyryllä, voimme poistaa myös kattojään pihamaan turvallisuutta häiritsemästä.

Kattolumitöihin ja jään poistoon katolta voi hakea rahoitusta kotisivuillamme olevan linkin kautta. Kotitalousvähennyksenkin hakemiseen on mahdollisuus, ja se hoituu näppärimmin Verohallinnon verkkopalvelussa.

Lumiesteiden asennus kannattaa hoitaa Etelä-Karjalassa viimeistään syksyllä

Lumenpudotus on hyvä tapa parantaa yksityisasiakkaan tai taloyhtiön pihamaan turvallisuutta Etelä-Karjalassa. Toinen tapa on hankkia katolle lumiesteet. Lumiesteet ovat erinomainen tapa hoitaa vastuutaan siitä, ettei katolta putoava lumi pääse aiheuttamaan minkäänlaisia vahinkoja. Lumiesteiden asennus on pakollista, jos tiilikaton, peltikaton tai huopakaton kaltevuus on 1:8 tai enemmän. Me teemme Etelä-Karjalassa niin lumiesteiden asennukset kuin niiden huollot ja korjauksetkin. Asennuta lumiesteet viimeistään syksyllä, niin kaikki on valmiina talvea varten.

Lumentuloa ei voi estää. Sen sijaan kattojään muodostumiseen voi puuttua ennaltaehkäisevästi. Jos katolla on jäätä ja jääpuikkoja joka talvi, ei pelkkä jään sulatus tai jääpuikkojen poistaminen riitä. Kannattaa selvittää, johtuuko jää lämpövuodosta, ja voitaisiinko se lopettaa (jo ympäristönkin takia) katon lisälämmöneristyksellä.

Ovatko omakotitalon tai rivitalon rännit jäässä? Rännien sulatus vesihöyryllä poistaa oireen, mutta ei varsinaista ongelmaa. Rännit voivat vaatia korjaamista, tai sitten niissä on poistamattomia roskia. Kuten lumiesteiden asennus, myös rännien puhdistus ja korjaus sekä katon lisälämmöneristys kannattaa teettää viimeistään syksyllä, jotta katto olisi valmiina ottamaan vastaan jälleen yhden talven erilaisine rasituksineen.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien.

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.