KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Etelä-Karjala – katon pulmat eivät jää ratkaisua vaille

Omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattoremontit ja kattotyöt Etelä-Karjalassa onnistuvat ensiluokkaisesti, kun asialla on tämä kattofirma. Meillä on pitkä kokemus erilaisista kattotöistä, ja meitä ohjaa aito halu laittaa huopakatto, palahuopakatto, peltikatto tai tiilikatto kerralla kuntoon. Olipa kyse kattovuodosta, myrskyvaurioista, lumen irrottamista kattotikkaista, revenneestä aluskatteesta tai vaikka ruostevaurioista, ota yhteyttä, niin katon pulmat eivät jää ratkaisua vaille. Katto on pian taas huippukunnossa, eikä se uhkaa vuotaa mistään kohdasta. Korjaamme katon niin kauan kuin se on mahdollista. Uuden katon asennusta tarjoamme vasta sitten, kun se on kokonaiskuva huomioiden kaikista parhain ratkaisu.

Kattoremontitkin etenevät meiltä ensiluokkaisesti aina urakan loppupuolella tehtäviin peltisepäntöihin asti. Viimeistelyvaiheessa voimme nimittäin tehdä piipunpellityksen ja asentaa piipunhatun, ja kattoturvatuotteetkin voi halutessaan tilata peltisepän työnä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon kunnostamisesta tai uusimisesta. Toimimme kaikkialla Etelä-Karjalassa, eli sekä Lappeenrannassa, Imatralla, Ruokolahdella, Parikkalassa, Taipalsaarella, Luumäellä, Savitaipaleella, Rautjärvellä että Lemillä tarjoten asiantuntevaa ja kotitalousvähennyskelpoista palvelua. Rahoituskin järjestyy yhtä näppärästi kuin kaikki muutkin avaimet käteen -paketteina tekemämme kattotyöt – klikkaa kotisivuillamme olevaa linkkiä, niin pääset lukemaan lisää yhteistyökumppaniltamme haettavasta rahoituksesta.

Katontyöt Etelä-Karjalassa tehdään periksiantamattomalla huolellisuudella

Kun teemme läpivientien asennusta, huoltoa tai uusimista tai jotain muuta kattotyöt Etelä-Karjalassa, olemme todella huolellisia. Ote ei herpaannu missään vaiheessa, sillä kaikenlainen hutilointi on kohtalokasta lopputuloksen kannalta. Huopakatot, palahuopakatot ja muut katot ovat siis huolellisissa ja siksi hyvissä käsissä, kun ne korjaa, huoltaa, asentaa tai uusii tämä kattofirma! Luota asiantunteviin ja reipasotteisiin ammattilaisiimme myös kaikenlaisten katon varustelutöiden yhteydessä. Katon varustelu on kattotyö, mikä tehdään usein jo kattoa asennettaessa, mutta minkä pariin voidaan palata missä katon elinkaaren vaiheessa tahansa. Tilaa vaikka kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen tai pieneläinesteiden asennus. Asennamme omakotitalon, paritalon, autotallin tai vaikka mökin katolle myös kaikki kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattotikkaat ja kattosillat.

Huolellisuutta on luvassa myös silloin, kun korjaamme vuotavaa kattoa – katosta tulee varmasti tiivis, kun se kunnostetaan meidän toimestamme. Huolellisuus ja asiantuntevuus värjäävät myös kaikkia kattohuoltojamme Etelä-Karjalassa. Katemateriaalikohtaisilla kattohuolloilla voidaan parantaa katon kuntoa ja lisätä sen rasituksensietokykyä.

Me uusimme, korjaamme ja huollamme huopakatot ensiluokkaisella osaamisella

Huopakattojen ja palahuopakattojen kattotyöt Etelä-Karjalassa eivät voisi onnistua paremmin kuin meidän tekemänämme. Arvostamme suuresti palahuopakattoja, tiivissaumakattoja ja kolmiorimahuopakattoja, joten panemme parastamme aina huopakattotöitä tehdessämme. Huopakatto voi kestää jopa 40 vuotta, kun sitä on huollettu säännöllisesti ja asianmukaisesti. Kaiken lähtökohta ovat kevät- ja syyshuollot. Kaikki muutkin katot tarvitsevat jokavuotisia kevät- ja syyshuoltoja, jos niiden toivotaan kestävän pitkään mahdollisimman vähällä vaivalla.

Kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä katto puhdistetaan ja tarkastetaan. Puhdistamisessa käytetään katteen kannalta parhaita metodeja. Kun kyseessä on palahuopakatto tai tavallinen huopakatto, poistetaan roskat ilmapuhaltimilla ja sammalet sammaleenpoistoaineella. Puhdas katto pysyy varmemmin hyvässä kunnossa. Tarvittaessa viimeistelemme tasakaton, pulpettikaton, harjakaton tai vaikka aumakaton puhdistuksen kattomaalauksella.

Kattotarkastus voi kertoa tarpeesta tiivistää piipunjuuri, kunnostaa repsottava sauma tai paikata kattoreikä. Näyttävät ja kokonaiskustannuksiltaan varsin edulliset huopakatot kestävät mainiosti erilaisia rasituksia, mutta satunnaisilta lumi- tai myrskyvaurioilta on paha välttyä täysin, ja joskus ajan hammaskin laittaa lusikkansa soppaan. Me paikkaamme huopakatteen siten, ettei katon tarvitse enää pelätä vuotavan. Jos kosteus on jo päässyt katon alle, korjaamme perusteellisesti kaikki kosteuden aiheuttamat ongelmat. Huopakattoremonttia tarjoamme vain, jos se on ikä ja yleiskunto huomioiden perusteltua.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.