KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Etelä-Karjala

Huopakattoremontti Etelä-Karjala, kun seudulla kaivataan osaavia tekijöitä kattoremonteille niin meiltä löytyy! Meiltä löytyvät kattoremontteihin kokeneet kattoasentajat, tarvittaessa myös kirvesmies ja muut erityisosaajatkin, eli sekä tarvittavat käsiparit että tietotaito kaikkien kotitalouksien rakennusten huopakattoremontteihin. Teemme huopakattoremontteja Etelä-Karjalassa piharakennuksiin, kuten autotalleihin ja -katoksiin sekä varastoihin tai vaikkapa saunarakennuksiin. Saneeraamme huopakattoja lisäksi omakotitaloista, mökeistä, kesämökeistä ja huviloista. Katon mallihan voi olla mikä tahansa sillä huopakatteiden joukosta löytyvät sopivat kateratkaisut niin tasakatoille kuin kaikille jyrkemmillekin kattomalleille harjakatoista aumakattoihin jne. Toteutamme huopakattoremontit Etelä-Karjalassa kaiken kokoisissa kaupungeissa ja taajamissa sekä maaseudulla, unohtamatta edes saarikohteita.

Voit kääntyä puoleemme, kun tarvitset huopakattoremontin alueella, jota rajaa Etelä-Karjala, Lappeenranta, Joutseno, Imatra, Ruokolahti, Parikkala ja Taipalsaari sekä Luumäki. Aivan vastaavasti myös mm. Savitaipale, Rautjärvi, Lemi, Lappee, Lauritsala, Nuijamaa, Saari, Simpele, Suomenniemi ja Uukuniemi sekä Ylämaa ovat osa palvelualuettamme Etelä-Karjalassa.

Tarjouksemme sekä rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys selventävät huopakattoremontin taloutta. Tarjouspyyntö on mainio tapa aloittaa koko kattoremontin teettäminen ja siirtää sen toteutus meidän osaaviin käsiimme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Etelä-Karjalassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Etelä-Karjalan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Etelä-Karjala – kattoremonttien ammattilaisemme uusivat sinunkin laattakattosi

Palahuopakattoremontti Etelä-Karjala, kattosi remontoiminen voi olla yksinkertaisempaa, kuin olet osannut ajatella. Kattoremonttipalvelullamme teettäen saat uuden katon vaivattomasti. Meillä palveluun kuuluu kaikki oleellinen eikä osaamisessa kitsastella, kun kattoasi saneerataan uuteen kukoistukseen. Huopakattoremontti, kuten vaikkapa juuri palahuopakattoremontti Etelä-Karjalassa käynnistyy tarjouspyynnöstäsi, mutta siitä eteenpäin voit jättää meidän huolehdittavaksemme valtaosan kattoremonttiin liittyvistä asioista. Kuulemme mielellämme toiveesi siitä, mitä katollesi haluat tehtävän mutta työt voit jättää surutta meille.

Meiltä tulevat osaavat tekijät mutta myös kaikki palahuopakattoremontissa tarvittavat työkalut ja -koneet. Vaikkapa huopanaulain on äärimmäisen kätevä työkalu palahuopakaton asennuksessa mutta tavallisessa kotitaloudessa sellaisella on sangen vähän mitään muuta käyttöä. Meillä työvälineet aggregaatista henkilönostimeen ja vasarasta huopanaulaimeen kulkevat mukana työmaalle ja sieltä pois, sinun ei tarvitse miettiä niiden vuokrauksia tai hoitaa palautuksia. Kustannustehokkaasti meillä on kaikki tarvittava huopakattoremonttien hoitamiseen Etelä-Karjalassa. Työvälineet, osaava työvoima, kaikki kattoremontin työvaiheet kuntokartoituksesta suunnitteluun ja purkutyöstä uuden katon asennukseen sekä viimeistelyyn kuuluvat meidän kattoremonttitarjoukseemme automaattisesti. Emme unohda edes työmaan loppusiivousta ja remonttijätteiden asianmukaista kierrättämistä.

Huopakaton uusiminen Etelä-Karjala – katto uudenkarheaan kuntoon toteuttamallamme kattoremontilla

Huopakaton uusiminen Etelä-Karjala, katon kunto on yksi iso tekijä siinä, mitä kaikkea katolle täytyy remontissa tehdä, jotta saamme sen käytännössä uutta vastaavaan kuntoon. Tämän vuoksi olemmekin kiinnostuneita perehtymään kattoon jo tarjousvaiheessa. Samalla kartoitamme omat toiveesi, joilla voi joiltain osin olla myös vaikutusta kattoremontin kulkuun. Voit siis teettää huopakaton uusimisen yhteydessä Etelä-Karjalassa koko katon eristeremontin, asennuttaa tai poistattaa vaikkapa kattoikkunan tai kattovalokupuja jne.

Käytännössähän huopakaton uusiminen tai huopakattoremontti alkaa kattotuotteiden ja vesikatteen purkutyöllä. Eli vanhaa kattoa ryhdytään purkamaan, kun kattoremonttiprosessi on katolle saakka edennyt. Sitä ennen jokainen remontti vaatii jonkinlaisia valmistelutöitä ja mm. työmaansuojaukset, jotta saamme varsinkin purkujätteen kerättyä tarkasti talteen. Katteiden purun jälkeen ovat vuorossa mahdolliset alusrakennetyöt, korjaamme siis mm. aluslaudoitukset ja muutkin katon rakenteet tarpeen mukaan jättämättä eristeitäkään huomioimatta. Tämän jälkeen

huopakattoremontti Etelä-Karjalassa etenee uuden katon asennukseen liittyviin töihin. Asennustyön määrä on riippuvainen siitä, mitä katolta on purettu, myös poistettujen kattoläpivientien tilalle asennamme yhtenäistä kattoa. Huomioimme kaikki katon viat ja korjaustarpeet.

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Karjala, laattakatot koteihin ja muihin rakennuksiin

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Karjala, toisinaan toimeen ryhtyminen on vaikeinta koko työssä. Huopakattoremonteissa lykkääminen ei kuitenkaan ole toimiva strategia, kattoremontin aloittamiskynnystä voi helpottaa ulkoistamalla työt meille. Varmuudella onnistunut lopputulos takuutyönä kuuluu meillä aina asiaan, remontti sujuu ja valmistuu ajallaan. Pyydä siis tarjouksemme vaikkapa tänään, kattosi kunto ei nimittäin itsestään kohene ja remontin mittakaava kasvaa ajan kuluessa vain suuremmaksi. Kun katto on laitettu kuntoon, voi hyvillä mielin keskittyä kaikkeen muuhun.

Kattoremontin voi hyvin teettää ennen kuin katto on todella heikossa kunnossa. Lopulta tämä vaihtoehto säästää myös rahaa koska on edullisempaa uusia pelkkä kulunut vesikate kuin koko katto eristeitä ja alusrakenteita myöten. Kyllä meillä voi tällaisenkin huopakattoremontin Etelä-Karjalassa teettää, mitä huonokuntoisempi katto on kyseessä, sitä järkevämpää työt ovat myös teettää kattoalan pätevillä ammattilaisilla. Hieman ennakoitu palahuopakaton uusiminen tai muu huopakattoremontti on kuitenkin taloudellisempi vaihtoehto, jos sellaiseen on mm. elämäntilanteen kannalta mahdollista ryhtyä. Me palvelemme kattavasti Etelä-Karjalassa kaiken kuntoisten kattokohteiden parissa kattoremonttisesongista toiseen.

Huopakaton asennus Etelä-Karjala, kun kaikki muu kattoremontissa on tehty, asennamme uuden katon

Huopakaton asennus Etelä-Karjala, vanhan katon purun jälkeen jokaisessa kattoremontissa asennetaan uutta kattoa tilalle. Työ voi toki alkaa jo mm. kattorakenteiden, eristeiden ja katon alusrakenteiden eli esim. aluslaudoituksen asennuksella. Kaikki osat mitä on jouduttu katosta mm. kosteusvaurioiden vuoksi purkamaan, asennetaan uusiksi. Eri asia tietysti on tilanne, jossa katolta poistetaan vaikkapa läpivienti, tällöin asennamme tilalle kattoa.

Vaikka kattojen tilanteet ja asennustyön laajuus voivat vaihdella, sisältää jokainen huopakattoremontti ja huopakaton asennus Etelä-Karjalassa uuden vesikatteen. Tavallisimmin asennamme alusrakenteen päälle kerroksen pohjahuopaa ja sen päälle kerroksen pintahuopaa, joka voi katon mukaan olla joko rulla- tai palakatetta. Joitain variaatioita katteen asennuksesta löytyy, esimerkiksi tasakatto tai muu hyvin loiva kattomalli saa kaksi kerrosta pohjahuopaa. Joskus suhteellisen uuden katon vesikate kuluu puolestaan siihen kuntoon, että paras ratkaisu on asentaa vain uusi pintahuopakerros.

Kattohuopien asennukseen kuuluvat oleellisesti ylösnostojen ja läpivientien asennukset, huomioimme ja tiivistämme yhtenäiseksi muun katon kanssa kaikki katon yksityiskohdat. Huopakattoremontti Etelä-Karjalassa vaatii vielä kattotuotteiden ja katon sekä piipun pellitysten asennuksia.

Paras huopakattosaneeraus koko Etelä-Karjalan seudulla meillä teettäen

Uusi huopakatto suunnitelmissa? Meiltä saat sellaisen, voimme toteuttaa kattoja pala- ja rullahuovista ja remontoimme kaiken mallisia kattoja. Voit kääntyä kattoremonttipalvelumme puoleen, kun tarvitset uudet katteet, ehkä muutakin remonttityötä tasakatolle tai harjakatolle. Loivimmat kattomallit toteutamme kaksinkertaisella pohjahuovalla ja pintahuopa tiivistetään tulityönä, hitsaamalla siis. Jyrkemmät kattomallit voivat saada katteeksi niin rulla- kuin palahuopaakin. Jälkimmäinen vaatii toimiakseen vähintään 1:5 eli 11 asteen kattokulmaa, katon malli voi kuitenkin olla lähes mikä tahansa aumakatosta satulakattoon. Huopakate käy lopulta kaikille katoille, kunhan katon jyrkkyys huomioidaan pala- ja rullahuopakatteen väliltä valitessa. Me hoidamme jokaisen katteen asennuksen tarkasti sen asennussuosituksia noudattaen, jotta lopputulos on kestävä, toimiva ja hyvännäköinen kokonaisuudessaan.

Meillä voit teettää laadukkaasti ja ammattitaidolla toteutettavat huopakattoremontit Etelä-Karjalan seudulla mökkeihin ja huviloihin, myös kesämökit ja omakotitalot saavat meiltä arvolleen sopivat kattosaneeraukset. Remontoimme huopakattoja myös piha- ja saunarakennuksista sekä autotalleista, autokatoksista ja varastoista. Muutkin kotitalouksien huopakatot voi jättää meidän remontoitavaksemme Etelä-Karjalan seudulla niin kaupungissa kuin maaseudullakin.