KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Etelä-Karjalassa itse – hot or not?

Vesikourujen puhdistuksen voi tehdä Etelä-Karjalassa myös itse, mutta emme voi mitenkään suositella sitä. Varsinkin korkean talon vesikourujen puhdistus on hankalaa ja vaikeaa, joten kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaisiimme – me teemme työn tarpeen niin vaatiessa nosturiautolla, mikä on kätevä ja turvallinen tapa esimerkiksi kerrostalon sadevesijärjestelmän puhdistamiseen. Kun tilaat omakotitalon, autotallin, paritalon, kesämökin, taloyhtiön eli rivitalon tai kerrostalon tai minkä tahansa muun kiinteistön vesikourujen puhdistuksen meiltä, tapahtuu työ asianmukaisesti, turvallisesti ja tehokkaasti, ja kaupan päälle tulee arvokas kattotarkastus. Tilaa myös matalien talojen sadevesijärjestelmien puhdistukset meiltä kaikkialla Etelä-Karjalassa, eli Lappeenrannassa, Imatralla, Ruokolahdella, Parikkalassa, Taipalsaarella, Luumäellä, Savitaipaleella, Rautjärvellä ja Lemillä.

Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avauksen voi rahoittaa kotisivujemme kautta haettavissa olevalla rahoituksella, ja kotitalousvähennystäkin pääsee hakemaan urakan jälkeen. Kun ottaa huomioon hyvän hinta-laatusuhteemme, kokemuksemme ja tietotaitomme, voi sanoa, että vesikourujen puhdistus itse on not, ja urakan tilaaminen meiltä hot!

Rännien puhdistusta tarvitaan Etelä-Karjalassa monesta eri syystä

Rännien puhdistaminen Etelä-Karjalassa on elinehto rännien toiminnalle, sillä lehtien ja muiden roskien täyttämät rännit eivät toimi rakenteiden kuivuuden varjelijoina. Sadevesijärjestelmä vetää huonosti (jos ollenkaan), jos se on täynnä roskia, sammaleita tai puuntaimia (kuten tilanne voi olla rännien puhdistuksen jäätyä väliin useina vuosina peräjälkeen). Jos omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon vesikourut eivät vedä, valuvat sade- ja sulamisvedet niiden yli imeytyen taloa ympäröivään maahan. Juuri tältä ilmiöltä on haluttu välttyä, kun vesikourut on asennettu, sillä maaperän liiallinen kosteus voi kastella perustukset ja rakenteet. Vuotavista räystäistä on sekin haitta, että roiskevesi voi kastella julkisivut, ja likavesi voi raidoittaa rännit.

Rännien puhdistus kannattaa hoitaa joka kevät ja syksy, jotta tukoksia ei synny. Näin estetään myös ruostevaurioita, joita syntyy sitä helpommin, mitä hitaammin rännit kuivuvat. Mitä enemmän talon vesikouruissa on roskaa, sitä hitaampaa kuivuminen on – ja näin ollen ruoste voi edetä suorastaan ennätysvauhtia. Ruoste ei ole vain esteettinen haitta. Ruoste ohentaa ja tuhoaa teräksen – hitaasti mutta varmasti. Rännit tarvitsevat korjausta ja ruosteenpoistoa, jos ruoste saa niistä otteen. Myös kourujen vaihto voi tulla eteen normaalia aiemmin.

Sadevesijärjestelmän puhdistus syksyllä estää niiden jäätymisen Etelä-Karjalassa

Kannattaa huolehtia siitä, että kaikki syksyn lehdet ja neulaset saadaan pois räystäskouruista ennen talvea, sillä muussa tapauksessa sadevesijärjestelmä saattaa jäätyä. Sadevesikourujen jäätyminen voi rikkoa sadevesijärjestelmää. Jää lisää kourujen painoa, joten ne voivat myös pudota alas kiinnikkeiltään. Lisäksi jäätyneistä ränneistä saattaa roikkua jääpuikkoja, mitkä aiheuttavat merkittävän turvallisuusriskin Etelä-Karjalassa sijaitsevan omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon pihassa. Rännien jokasyksyinen puhdistus pitää yllä rännien vetoa, myös talvella. Jos rännit kuitenkin jäätyvät (esimerkiksi vääränlaisten kaatojen takia), tilaa meiltä rännien sulatus kuumalla höyryllä.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.