KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Etelä-Karjala

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuoltojen tiimoilta kannattaa olla yhteydessä ammattilaisiin, sillä ammattilaisvoimin niin tiilikaton harjaus kuin jääpuikkojenkin pudotus sujuu iisiimmin. Sen lisäksi, että pääset itse helpommalla teettämällä kaikki peltikattohuollot, tiilikattohuollot ja huopakattohuollot meillä, onnistuvat ne myös nopeammin ja turvallisemmin. Kiinnitämme suurta huomiota kattoystävällisyyteenkin, jotta kattosi ei vaurioituisi töiden tiimellyksessä. Siksi puhdistamme huopakatot vain ilmapuhaltamalla, poistamme sammaleet katolta kemiallisesti emmekä mekaanisesti, ja katto sekä rännit sulatetaan vesihöyryllä (jään mekaaninen poisto voisi johtaa pahoihin vaurioihin). Kaupan päälle Etelä-Karjalassa tuleva kattotarkastus auttaa pitämään katon huippukunnossa myös tulevaisuudessa.

Kattohuolloissa on usein kyse katon puhdistamisesta, sillä epäpuhtaudet kiusaavat paitsi talon omistajan silmää, myös katetta. Kate kuluu nopeammin, jos sillä on likaa ja sammaleita, joten tilaa oman talosi kattohuolto meiltä vaikka heti Etelä-Karjalaan. Yksityisasiakkaille Lappeenrannassa, Imatralla, Ruokolahdella, Parikkalassa, Taipalsaarella, Luumäellä, Savitaipaleella, Rautjärvellä ja Lemillä tekemämme kattohuollot ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Rahoitusta tarvitsevat löytävät pätevän vaihtoehdon heti kotisivuiltamme – töiden lainoittamisesta vastaa yhteistyökumppanimme.

Katon puhdistamiseen liittyvät kattohuollot Etelä-Karjalassa tehdään puolivuosittain

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus on katon kunnon kannalta niin oleellisen tärkeä kattotyö, että se kannattaa tehdä puolivuosittain. Miksi roskien poisto on niin tärkeää? Tiilikaton harjaus, huopakaton ilmapuhallus ja lehtien poisto peltikatolta on niin kova sana siksi, että epäpuhtaudet sitovat katteeseen kosteutta. Kosteus ei tee hyvää katolle. Tiilikaton tiilet alkavat rapautua, jos niihin on sitoutunut kosteutta, sillä tuo kosteus jäätyy talven tullen. Peltikatto alkaa ruostua, kun taas huopakatto voi oirehtia alkamalla sammaloitua. Sammalet nopeuttavat huopakaton loppuunkulumista merkittävällä tavalla.

Katto kannattaa puhdistaa joka kevät ja syksy. Samalla kannattaa tehdä sadevesikourujen puhdistus, jotta ne eivät menisi tukkoon tulevanakaan kesänä tai talvena.

Sammaleenpoistomme Etelä-Karjalassa tarjoaa nopean avun

Tiilikaton harjauksesta ei ole enää apua Etelä-Karjalassa, jos katolla jo kasvaa sammaleita. Tilaa meiltä sammaleentuhokäsittely, niin tiili- tai huopakattosi pääsee sammaleiden kahleista. Sammaleenpoistoaine tuhoaa kaikki juuret ja itiöt, joten tasakatosta, pulpettikatosta tai esimerkiksi harjakatosta tulee Puhdas isolla p-kirjaimella.

Teemme myös Etelä-Karjalan lumenpudotukset

Teemme koko Etelä-Karjalan alueella myös lumenpudotukset, jäänpudotukset, jääpuikkojen pudotukset, rännien sulatukset vesihöyryllä ja muut talviset kattohuollot. Lumenpudottaminen ja jään poisto katolta on vaativaa puuhaa, joten ne kannattaa jo turvallisuussyistä tilata meiltä alan ammattilaisilta. Kattokaan ei vaurioidu, kun työt tehdään oikein.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.