KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Eura – aluskatteellinen katto visusti suojassa kosteusvaurioilta

On tärkeää pitää vesikatto tiiviinä, mutta myös peltikaton, huopakaton tai tiilikaton aluskatetta tarvitaan kosteusvaurioiden ehkäisemisessä. Kun katon alla oleva aluskate on ehjä ja joka kohdasta oikein asennettu, ei jokainen piipunjuurivuoto tai saumavuoto pääse kastelemaan katon alla olevia rakenteita ja eristeitä. Tarvittaessa korjattu tai uusittu aluskate varjelee katon rakenteita ja yläpohjan villoja myös kondenssikosteudelta. Kondenssikosteus on kosteutta, mitä voi tiivistyä viileille pinnoille, jos tilaan puskee lämmintä ilmaa.

Nykyään aluskate asennetaan joka katon alle. Jos aluskate puuttuu vanhan kattosi alta, ota yhteyttä uuden aluskatteen ja sen asentamisen tiimoilta niin Eurassa, Eurajoella, Harjavallassa, Kokemäellä, Laitilassa, Mynämäellä, Nakkilassa, Pöytyällä, Raumalla kuin Säkylässäkin. Teemme myös aluskatteiden korjaukset esimerkiksi jiirin eli sisätaitteen tai jonkin kattoläpiviennin (kuten piipun tai kattoikkunan) kohdalta. Aluskatteen korjaus ja paikkaus Eurassa tapahtuu pitkän linjan asiantuntemuksella.

Peltikaton ja tiilikaton aluskatteen korjauksesta saa yksityisasiakkaana kotitalousvähennystä. Muista myös rahoitusalalla toimivan yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus, mikä sopii niin aluskatteen uusimiseen, läpivientien ja saumausten tiivistykseen kuin isompiinkin kattourakoihin!

Aluskatteen asennus ja uusiminen Eura – virheettömyys vaatii asiantuntemusta

Aluskatteen asentaminen, koko aluskatteen uusiminen ja aluskatteen osittainen vaihto Eurassa vaativat roppakaupalla asiantuntemusta, sillä homma voi mennä mönkään monella eri tavalla. Meidän ammattilaisillamme on homma hanskassa, eivätkä ne hanskat pääse hukkumaan omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon) tai minkä tahansa muunkaan kiinteistön aluskatetta laitettaessa.

Me asennamme aluskatteen oikeinpäin, mikä on ehdoton edellytys aluskatteen toiminnalle. Jos nykyaikainen, hengittävä eli ”diffuusioavoin” aluskate on väärinpäin, pääsee kaikki taivaalta satava kosteus sen läpi, mutta rakennuksen sisäpuolelta jäänyt kosteus jää muhimaan aluskatteen alle.

Aluskatteen on oltava myös sopivalla kireydellä, sillä liian kireänä se voi ratketa, kun taas liian löysän aluskatteen pussittavat kohdat keräävät vettä voiden alkaa vuotaa. Läpivientien kohdalla on oltava erityisen tarkkana – ylösnostot on toteutettava oikein.

Virheetön lopputulos vaatii asiantuntemusta – asiantuntemusta, mitä me sinulle tarjoamme. Kanssamme kannattaa asioida myös siksi, että teemme kaupan päälle katon yleiskuntotarkastuksen tarjotaksemme muita mahdollisesti tarvittavia kattotöitä. Esimerkiksi, pelkkä aluskate ei riitä ehkäisemään kondensoitumista. Jotta kattorakenteet olisivat turvassa myös rakennuksesta kohoavalta lämmöltä ja sen vedeksi tiivistymiseltä, tulee yläpohjan tuulettua tehokkaasti ja olla riittävästi eristetty. Tarvittaessa tarjoamme esimerkiksi alipainetuuletinta ja sen asentamisesta, jotta ilma saadaan liikkumaan.

Uusi aluskate toimii Eurassa yhtä pitkään kuin vesikatekin

Uuden aluskatteen on tarkoitus toimia Eurassa yhtä pitkään kuin vesikatteenkin. Koska peltikaton tekninen käyttöikä on 50 vuotta ja tiilikatto kestää teoriassa 70 vuotta, tarkoittaa se sitä, että peltikaton aluskatteen teoreettinen käyttöikä on ainakin 50 ja tiilikaton 70 vuotta. Aluskate voi mennä rikki, jos sillä on pitkään kosteutta, sillä kosteus haurastuttaa myös aluskatteen materiaalin. Siksi vesikatto kannattaa paikata ja korjata heti, kun syytä löytyy. Jos aluskatteella on roskia, on ne hyvä poistaa, jotta ne eivät hidastaisi aluskatteen kuivumista. Harjan tuuletusaukkojen tiivisteet pitävät puiden lehdet ja muut roskat loitolla.

Räystäidenkin tuuletusaukot on hyvä tiivistää, jotta linnut eivät pääse nokkimaan omakotitalon tai esimerkiksi kerrostalon aluskatetta. Lintuverkkojen asentaminen räystäille estää pieneläimiä myös sotkemasta yläpohjan eristeitä. Eristeiden pysyminen paikoillaan ja niiden hengittävyyden säilyminen ovat tärkeitä asioita katon kosteustekniselle toimivuudelle ja lämmityskustannusten pysymiselle hallinnassa. Jos kuitenkin käy niin, että aluskate menee rikki, ota kiireesti yhteyttä!

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi, tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.