KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Eura – epäpuhtaudet povaavat jopa ennenaikaista kattoremonttia

Epäpuhtaudet vaikuttavat tiilikaton, peltikaton ja huopakaton ulkonäköön. Koska katto on varsin hallitsevassa asemassa, vaikuttaa omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattohuoltojen tekemättömyys myös koko rakennuksen ulkonäköön. Kattohuoltoja, kuten roskien poistoa katolta ja sammaleentuhokäsittelyitä, ei tehdä vain ulkonäön vuoksi. Kattohuolloilla tuetaan ja parannetaan koko katon kuntoa niin Eurassa kuin Eurajoella, Harjavallassa, Kokemäellä, Laitilassa, Mynämäellä, Nakkilassa, Pöytyällä, Raumalla ja Säkylässäkin. Tiilikaton puhdistus harjaamalla, huopakaton ilmapuhallus ja muut kattohuollot pitävät katon vesitiiviinä ja pitkäikäisenä, millä on välitön merkitys myös muiden rakenteiden kuivuudelle ja kestokyvylle.

Me teemme asianmukaisella tavalla ja huomiota herättävän hyvällä hinta-laatusuhteella niin yksityisasiakkaiden kuin taloyhtiöidenkin kattohuollot Eurassa. Ensiksi mainittu asiakasryhmä voi saada töistämme kotitalousvähennystä. Rahoitus jäänpudotukselle tai muille katon huolloille tulee tarvittaessa yhteistyökumppaniltamme – tuohon rahoitukseen voi tutustua kotisivuillamme olevan linkin kautta.

Katon puhdistus – tätä kattohuoltoa tarvitset Eurassa puolivuosittain

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus on kattohuolto, mitä tarvitset puolivuosittain niin Eurassa kuin muuallakin Suomessa. Jos roskia ei poisteta katolta esimerkiksi tiilikaton harjauksella, sitovat katteelle kertyvät lehdet, neulaset ja muut oksat kattoon kosteutta. Tästä seuraa peltikaton ruostumista ja tiili- sekä huopakaton sammaloitumista. Ruoste ja sammalet nopeuttavat katon kulumista, mikä voi näkyä lukuisina kattovuotoina. Lukuisat kattovuodot ja yleinen haurastuneisuus voivat johtaa jopa ennen aikojaan tarvittuun kattoremonttiin. Katon kevät- ja syyspuhdistuksen yhteydessä teemme myös rännien puhdistuksen ja katon (ilmaisen) kuntotarkastuksen, joten katon puolivuosittainen puhdistus on tärkeä myös niiden takia.

Sammaleenpoisto Eurassa mekaanisesti on nou-nou

Miksi sammaleenpoisto katolta tulee toteuttaa kemiallisesti? Ensinnäkin siksi, että sammaleiden poisto mekaanisesti voisi vaurioittaa tiili- tai huopakattoa Eurassa, ja toisekseen siksi, ettei kattoa mekaanisesti puhdistamalla päästä poistamaan sammalten juuria ja itiöitä. Katon sammaloituminen alkaa pian uudestaan tiilikaton harjauksen jälkeen, jos juuret jäävät paikoilleen. Tilaa sammaleenpoisto katolta Eurassa meiltä, niin puhdistamme omakotitalon, kerrostalon, autokatoksen, grillikodan tai vaikka huvimajan katon laadukkailla, biohajoavilla aineillamme.

Rännien puhdistus Eurassa estää rännien jäätymisen

Vesikourutkin tulisi puhdistaa kaksi kertaa vuodessa Eurassa, sillä muussa tapauksessa ne voivat jäätyä talvipakkasilla, ja silloin tarvitaan rännien sulatusta vesihöyryllä. Ränneissä olevat roskatukokset ja niissä seisova vesi johtavat myös ruostevaurioihin, ja ränneistä tulviva vesi voi kastella talon rakenteet. Muita talvisia kattohuoltojamme Eurassa ovat lumenpudotukset, jäänpudotukset ja jääpuikkojen pudotukset.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.