KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Eura

Huopakattoremontti Eura – ettei vain olisi jo korkea aika laittaa urakka tilaukseen? Jos huopakattosi vihjailee jo haluavansa eläkkeelle, ota kipin kapin yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Kauttamme saat huopakattoremontit Eurassa teräksenlujalla kokemuksella ja kilpailukykyisin hinnoin!

Käänny meidän puoleemme huolettomin mielin, olipa kohteesi sitten…

 • Omakotitalo
 • Vapaa-ajan asunto
 • Varastorakennus
 • Liiteri
 • Autotalli tai autokatos
 • Pihasauna (tai rantasauna)
 • Aitta
 • Grillikota tai kesäkeittiö

Vaikka kyseessä olisi vain leikkimökki tai ulkohuussi, tartumme mielellämme tuumasta toimeen. Meillä ei väheksytä pieniäkään kattopinta-aloja, vaan jokainen toimeksianto toteutetaan alusta loppuun korkealla ammattiylpeydellä.

Tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Eurassa sijaitsevassa kohteessasi voit pyytää meiltä kätevästi joko soittaen tai sähköisesti. Palaamme pian asiaan!

Huomaathan, että myös muu Satakunta kuuluu toimialueeseemme. Tarvittaessa huopakatemestarimme hurauttavat avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille: Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Laitila, Mynämäki, Pöytyä, Rauma ja Säkylä. Emme säikähdä edes vesiesteitä, vaan olemme käytettävissäsi Eurassa ja muualla Satakunnassa jopa saarikohteissa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Eurassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Euran alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Eura, kun katto vuotaa paikkauksesta huolimatta…

Palahuopakattoremontti Eura, usein urakan kimmokkeena on epävarmuus katon tiiviydestä. Jos kattosi vuotaa seulana, on huopa- tai palahuopakattoremontti Eurassa sijaitsevassa kohteessasi mitä todennäköisimmin fiksu sijoitus!

Satunnainen vuoto saadaan tietysti hallintaan paikallisilla korjaustoimenpiteillä. Ensisijaisesti suosittelemmekin aina katon tiivistystä tai paikkausta, jos tilanne sen sallii.

Mikäli kattosi on kuitenkin jo nähnyt monet tiivistys- ja paikkauskierrokset, luultavasti kattoremontti on viisaampi peliliike kuin yrittää vielä saada kattoa korjaamalla iskuunsa. Urakka on kertainvestointina hieman suurempi, mutta toisaalta paljon varmempi. Pitkässä juoksussa saat rahasi taatusti takaisin säästöinä katon korjauslaskuissa.

Jos valvot yösi sadetutkaa väijyen, mitä jos ottaisitkin meihin yhteyttä vaikkapa jo tänään? Yhteydenottosi perusteella lähetämme huopakatemestarimme kurkkaamaan kattoasi, ja tarvittaessa voimme tehdä hyvän tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Eurassa sijaitsevassa kohteessasi.

Pidä mielessä, että aina vuotava katto ei oireile päälle päin. Siksi huopakattoremontti Eurassa on järkevää teettää viimeistään katon tullessa noin neljänkymmenen vuoden ikään. Tämän merkkipaalun jälkeen edes näennäisen hyväkuntoinen katto ei välttämättä pidä vettä odotusten mukaisesti!

Huopakaton uusiminen Eura – tiesitkö, että myös sammal voi koitua kattosi kohtaloksi?

Huopakaton uusiminen Eura, aina syy siihen ei ole vuodoissa. Myös sammal voi koitua huopakaton kohtaloksi.

Vaikka kattohuopien pinnalta puskeva vihreä nöyhtä ei näytä järin vaaralliselta, sammal on itse asiassa huopakaton arkkivihollisia. Se jäytää kattohuopia juurillaan, jotka ovat kuin pienenpieniä porakoneita.

Jos annat mättään majailla katollasi pitkiä aikoja, voi sen alle muodostua jopa suoranaisia reikiä. Sammal saattaa myös availla katon saumoja ja aiheuttaa niin sanottuja höyrypusseja. Ongelmat kehittyvät hitaasti, mutta varmasti!

Yleensä huopakaton sammaloituminen ei toki edellytä katon uusimista. Sammaloituvan huopakaton uusiminen Eurassa sijaitsevassa kohteessasi tulee kysymykseen lähinnä siinä tapauksessa, ettei tilannetta saada enää pelastettua peruspuhdistuksella tai edes kasvustontuhoaineella ja kattohuopien uudelleenpinnoituksella.

Mikäli kuitenkin havaitset vihreiden vandaalien asettautuneen katollesi taloksi, pyydäthän asiantuntijamme ainakin katsastamaan kattosi tilanteen? Tarpeen mukaan voimme tehdä tarjouksen huopakaton uusimisesta Eurassa sijaitsevassa kohteessasi tai jatkaa kattosi palveluksessa kevyempien kunnossapitotöiden merkeissä, jos kattoparka saadaan vielä iskuunsa huoltamalla ja korjaamalla.

Palahuopakaton uusiminen Eura – uusi huopakatto on huipputiivis ja vastustaa kasvustoakin kuin kissa kylpyä!

Palahuopakaton uusiminen Eura, vapauttaa kattosi hurjana kieppuvasta huolto- ja korjaustöiden pyörteestä kerta heitolla! Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Eurassa sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, kattosi on huipputiivis ja vastustaa sammaltakin tehokkaasti kuin kissa kylpyä.

 • Jäljiltämme voit luottaa siihen, että huopakattoremontin päätteeksi jokainen sauma ja läpivienti uudella katollasi tulee olemaan niin tiivis kuin olla ja voi. Parhaimmillaan tämä tarkoittaa 100-prosenttista vedenpitävyyttä, sillä tiivissaumakatto on tunnetusti markkinoiden tiivein kateratkaisu*. Takaamme, että edes se suuri kattovalokupu ei jää vuotamaan!
 • Huopakattoremontin suunnitteluvaiheessa asiantuntijamme auttavat valitsemaan uudet, hyvälaatuiset kattohuovat, jotka on käsitelty tehtaalla suojaavalla pinnoiteaineella. Pinnoite tekee katon pinnasta tiiviin ja sileän, jolloin se ei tarjoa sammaleen ja jäkälän itiöille järin hyvää tarttuma- tai kasvualustaa. Näin ollen sammal karttaa kattoasi kuuliaisesti vuosikaudet pelkkien normaalien kausipuhdistusten voimalla.

Eikö kuulostakin houkuttelevalta? Ota siis yhteyttä, niin polkaistaan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Euralla sijaitsevassa kohteessasi pian käyntiin!

*Konesaumatun peltikaton kanssa jaetulla ykkössijalla.

Euralainen, poimi talteen 3 vinkkiä huopakattoremonttia varten – niiden avulla saat urakasta kaiken ilon irti!

Huopakattoremontti Euralla on monessa mielessä mukava juttu. Pienillä asioilla on kuitenkin iso merkitys sen kannalta, miten paljon iloa urakasta lopulta onkaan.

Jotta saisit urakasta irti parhaan mahdollisen hyödyn, kokosimme alle kolme toimenpidevinkkiä aiheeseen liittyen. Huopakattoremontin yhteydessä nämä (sekä muut muutos- ja parannustyöt) onnistuvat harvinaisen helposti ja edullisesti, ja niiden ansiosta kattoremontti maksaa itsensä takaisin vielä tavallistakin paremmin.

 • Aurinkopaneelien asennus. Omavarainen sähköntuotanto on edullinen ekoteko!
 • Katon lisäeristys. Tämän toimenpiteen myötä kiinteistösi lämmityskulut voivat pienentyä muhkeilla summilla, ja samalla asumismukavuuskin kohentuu sisätilojen vetoisuuden hälvetessä.
 • Piipunhatun asennus. Piipunhattu ehkäisee savuhormin rapautumista ja hormivuotoja ja pidentää näin piipun käyttöikää. Huomaa, että kauttamme järjestyvät myös täysin uniikit, mittatilaustyönä teetetyt piipunhatut!

Älä jätä järkeviä hankintoja tekemättä edes akuutissa rahapulassa. Hintatasomme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta olemme järjestäneet asiakkaillemme myös mahdollisuuden hakea kauttamme rahoitusta huopakaton remontointiin Euralla. Rahoituksella makselet kattoremontin rennosti erissä niin halutessasi!