KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Eura – Katon kunnostaminen voi tarkoittaa kattoikkunan vaihtoa tai koko katon uusimista

Tämä kattofirma tekee tasokkaasti kaikki omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja esimerkiksi autotallien kattoremontit sekä kattotyöt Eurassa. Ota yhteyttä, jos huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton kunto herättää kysymyksiä. Me kunnostamme tasakatot, pulpettikatot, taitekatot, harjakatot, aumakatot ja muut katot kaikkialla Eurassa sekä sen naapurikunnissa Eurajoella, Harjavallassa, Kokemäellä, Laitilassa, Mynämäellä, Nakkilassa, Pöytyällä, Raumalla ja Säkylässä.

Sokkona emme esitä arviota siitä, miten katto kannattaa kunnostaa tai mitä se maksaa. Tulemme paikan päälle selvittämään, riittääkö esimerkiksi kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen, vai onko parempi purkaa ja uusia koko katto. Uuden katon asennus on iso urakka, mitä pyritään aina lykkäämään niin pitkään, kuin se on mahdollista ja järkevää. Kattotöitä, joilla kattoremonttia voi lykätä, ovat muun muassa katon kuntoa kohentavat kattohuollot ja kattokorjaukset. Mitä aikaisemmassa vaiheessa katto korjataan, sitä todennäköisemmin se riittää katon tiiviyden ja kestokyvyn palauttamiseksi. Jos ollaan siinä pisteessä, että katto on paras uusia, laadimme varteenotettavan tarjouksen kattoremontista.

Niin kattoremontit kuin kattokorjaukset ja muut kattotyöt voi maksaa yhteistyökumppaniltamme saatavalla rahoituksella. Kotitalousvähennys on asia, mitä pääsee hakemaan omakotitalon tai mökin kattotöistä, esimerkiksi pieneläinesteiden asentamisesta.

Kattotyöt Eurassa voivat liittyä katon varusteluunkin

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin tai esimerkiksi vierasmajan kattotyöt voivat liittyä katon varusteluunkin. Tämä kattofirma tekee ensiluokkaisella laadulla kattotyön kuin kattotyön. Meiltä kannattaa tilata myös kaikki peltisepäntyöt, kuten piipunpellitys ja piipunhatun asentaminen, tai vaikkapa koko konesaumakaton asentaminen. Piippu kannattaa pellittää ja sen suuaukko suojata piipunhatulla, sillä muuten kosteus pääsee aiheuttamaan rapautumista.

Katon varustelu voi tarkoittaa kattoturvatuotteiden asentamista. Rakennusmääräyksistä selviää, milloin tarvitaan mitäkin kattoturvatuotetta, kuten kattosiltaa tai lumiesteitä. Pelkät kattotikkaat riittävät vain harvoin! Kauttamme saat korkealaatuiset ja korroosionkestävät kattoturvatuotteet, joiden avulla varmistetaan kattotyöntekijöiden ja rakennuksen lähellä liikkuvien ihmisten turvallisuus.

Me asennamme tiilikatolle, huopakatolle, palahuopakatolle tai peltikatolle myös kaikki erilaiset läpiviennit, kuten kattoikkunat ja kattoluukut. Läpiviennit tarvitsevat huoltoa, ja aikanaan ne pitää korjata tai uusia. Ota tuolloinkin yhteyttä Eurassa juuri meihin, niin kattoläpivienneistä ei muodostu kattosi tiiviyden pullonkaulaa.

Asennamme katoille myös pieneläinesteet, aurinkopaneelit ja esimerkiksi alipainetuulettimet, joten olipa mielessäsi mikä tahansa kattovaruste, ota yhteyttä!

Huopakattohuolloissa osoitettu ykkösosaaminen näkyy loistokuntoisena kattona

Kattoa kannattaa huoltaa, jos toivoo sen kestävän mahdollisimman pitkään. Kattohuoltoihin kannattaa valita alan ammattilainen, jolta katon puhdistukset, pinnoitukset ja muut huoltotoimenpiteet sujuvat erinomaisella tavalla. Meihin voit luottaa kaikissa kattohuolloissa Eurassa – myös silloin, kun on kyse kolmiorimahuopakatosta, tiivissaumakatosta tai palahuopakatosta. Tiedämme, miten helposti bitumikaton sirotepinnoite voi vaurioitua, emmekä siksi ota turhia riskejä kattoa huoltaessamme. Teemme kaikki kattohuollot juuri niin kuin ne kuuluu suorittaa. Mainittakoon esimerkiksi se, että emme puhdista bitumikattoa harjaamalla, sillä harjat voisivat vaurioittaa katon pinnoitetta. Katon jokakeväinen ja -syksyinen puhdistus tehdään ilmapuhaltamalla, mikä on hellävarainen mutta tehokas tapa saada roskat pois katon sammaloitumista jouduttamasta.

Mikäli tasakatolla tai esimerkiksi pulpettikatolla jo on sammaleita, poistamme ne kemiallisesti. Lumen poisto katolta toteutetaan pitäen vissi huoli siitä, ettei lumentyönnin kalahda katteeseen – siksi katteelle jätetään noin vaaksan verran lunta pinnoitetta ja katon yksityiskohtia suojaamaan.

Puolivuosittaisen kattotarkastuksen ansiosta mahdolliset paikkaustarpeet sekä esimerkiksi tarve pinnoittaa huopakatto uudelleen paljastuvat ajoissa. Kun katon tarpeita ei jätetä täyttämättä, pysyy bitumipaanukatto tai muu huopakatto loistokunnossa. Katolla on mahdollisuus kestää jopa neljä vuosikymmentä hellässä huomassamme.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.