KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Eura – Katon vuodot kuriin!

Jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa, on fiksuinta olla yhteydessä meihin niin pian kuin mahdollista. Korjaamme vuotavat katot niin Eurassa, Eurajoella, Harjavallassa, Kokemäellä, Laitilassa, Mynämäellä, Nakkilassa, Pöytyällä, Raumalla kuin Säkylässäkin. Paras tapa korjata vuotava katto selviää paikan päällä, joten tulemme yhteydenottosi jälkeen selvittämään, vuotaako kattoikkuna vai mikä katossa on vikana. Kun kattovuoto on paikallistettu, suunnittelemme tilanteeseen nähden parhaan kattokorjauksen, ja laadimme siitä sinulle parhaan tarjouksen. Tulkoon mainituksi, että tarjolla on yhteistyökumppaniltamme saatava rahoitus, ja että yksityisasiakas voi hakea töiden osuudesta kotitalousvähennystä!

Koska tavoitteemme on laittaa katto kerralla kuntoon (siis sellaiseen kuntoon, että sen tiiviyteen ja kestävyyteen voi jatkossa suhtautua huolettomasti), teemme joka kerta ilmaisen kattotarkastuksen Eurassa. Kattotarkastus voi paljastaa, että katto vuotaa piipun juuresta – näin se saadaan saman tien kuntoon. Kattotarkastus voi kertoa myös kattoikkunan vuotamisesta tai siitä, että kattoluukku tai jokin muu katon läpivienti on niin huonokuntoinen, että uusi kattovuoto oli jo aivan ovella. Kattotarkastuksen jälkeen osaamme antaa tarjouksen myös mahdollisesti tarvituista kattohuolloista. Peltikatto, tiilikatto tai huopakatto vuotaa Eurassa paljon epätodennäköisemmin, jos sitä on huollettu asianmukaisin tavoin ja välein. Tämä kattokorjauspalvelu laittaa kattovuodot kuriin, joten ota yhteyttä!

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa rakenteiden kulumisen takia

Huopakatot, peltikatot ja tiilikatot vuotavat Eurassa usein vanhuuttaan, eli siksi, että ajan hammas on kuluttanut rakenteet huonokuntoisiksi. Ajan hampaasta on kyse usein silloinkin, jos katto vuotaa antennin juuresta, tai jos katon viemärintuuletusputki vuotaa. Jos katon ilmanvaihtoputken tai muun läpiviennin tiivisteet ovat kuluneet, voi se vuotaa vettä katon alle.

Tiilikatolla ikä näkyy huokoisiksi muuttuneina kattotiilinä. Ne imevät vettä, minkä jäätyminen voi halkaista kattotiilen. Huopakaton aika muuttaa kuivettuneeksi ja kovettuneeksi, mihin se voi reagoida halkeamalla ja vuotamalla. Peltikatto muuttaa väriään aina vain ruosteenruskeammaksi, kun vuosikymmenet vierivät. Katon kulumista ja vuotoalttiimmaksi muuttumista voi ehkäistä kattohuolloilla. Kattohuolloista tärkein on katon tarkastus, minkä perusteella kattoa osataan huoltaa tai paikata niin, että se säilyttää tiiviytensä vielä vanhoilla päivilläänkin.

Toki kattovuoto voi johtua myös sääilmiöistä. Kova tuuli voi vaikka irrottaa lumiesteet, jolloin katto voi alkaa vuotaa tuoreista rei’istään. Jos katolla on runsaasti lunta, voi se painaa kattoa niin, että sisätaite (jiiri) vuotaa.

Vuotavan peltikaton, tiilikaton tai huopakaton korjaus Eurassa

Miten vuotavan peltikaton, tiilikaton tai huopakaton korjaus Eurassa tapahtuu käytännössä? Paljon on kiinni siitä, onko kosteus jo päässyt katon alle vai ei. Jos aluskate on tiivis, ei katon vesivahinkoa ole päässyt syntymään, ja omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai vaikka autokatoksen katon korjaamiseksi riittää vesikaton tiivistys. Kaikki on taas kunnossa, kun olemme tiivistäneet vuotavan sauman tai jiirin, tai esimerkiksi vaihtaneet rikkinäisen kattotiilen. Tarkastamme vielä koko kattokokonaisuuden kunnon siltä varalta, että jokin muukin kohta olisi huonossa kunnossa tai huoltoa vailla.

Jos katon alla jo on kosteutta, on kastuneet puurakenteet kuivatettava – tai uusittava, jos niissä on jo pelättyä lahoa. Märät villat pitää niin ikään uusia, jotta home ei pääsisi aiheuttamaan ongelmia. Katon vesivahingon aiheuttaneen kattovuodon korjaamiseen kuuluu Eurassa myös aluskatteen korjaus.

Jos katto on kovin vanha tai kauttaaltaan hyvin kulunut, ei kattovuodon korjaamiseen kannata investoida suuria summia. Taloudellisin ja kaukonäköisin ratkaisu on tuolloin kattoremontti – senkin saat meiltä hyvällä hinta-laatusuhteella!

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.