KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Eurassa rutiini, mistä ei kannata tinkiä

Vesikourujen puhdistus Eurassa, Eurajoella, Harjavallassa, Kokemäellä, Laitilassa, Mynämäellä, Nakkilassa, Pöytyällä, Raumalla ja Säkylässä on hyödyllinen rutiini, mistä ei kannata tinkiä. Teetä omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön eli rivitalon tai kerrostalon, autotallin tai minkä tahansa muun kiinteistön vesikourujen puhdistus kaksi kertaa vuodessa, niin sadevesijärjestelmä toimii läpi vuoden, eikä esimerkiksi jäädy talvella. Vesikourujen puhdistus kannattaa teettää, sillä katolla liikkumiseen liittyy paljon haasteita ja riskejä. Sadevesijärjestelmien puhdistus tulee suorittaa katolta käsin, eikä esimerkiksi tikkailla keikkumalla. Lisäksi saat sadevesijärjestelmän ja koko katon kunnon tarkastuksen kaupan päälle teettäessäsi sadevesikourujen puhdistuksen Eurassa meillä – etu, mitä ei kannata jättää käyttämättä.

Alan ammattilaiset hoitavat tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja syöksyputkien puhdistuksen turvallisesti ja perusteellisesti. Korkeankin talon vesikourujen puhdistus sujuu helposti, sillä tarvittaessa tuomme paikalle nosturiauton. Nosturiauto on tarpeen myös jääpuikkojen poistossa korkean talon ränneistä, jos vesikourut kuitenkin pääsevät jäätymään. Jokasyksyinen rännien puhdistus ja kuntotarkastus pitää huolen siitä, että rännien jäätyminen talvella on äärimmäisen epätodennäköistä.

Kaikkiin kattotöihin löytyy yhteistyökumppaniltamme rahoitus. Sitä pääsee hakemaan verkkosivuillamme olevaa linkkiä klikkaamalla. Kotitalousvähennyskin on haettavissa, jos puhutaan omakotitalon tai vapaa-ajan rakennuksen rännien huoltamisesta, korjaamisesta tai uusimisesta. Siirry kotitalousvähennyksen hakemista varten Verohallinnon verkkopalveluun!

Miksi rännien puhdistusta ei kannata unohtaa Eurassa?

Rännien puhdistus Eurassa pitää huolta omakotitalon, rivitalon tai esimerkiksi jonkin piharakennuksen sadevesijärjestelmän toiminnasta. Jos sadevesijärjestelmä on tukossa, ei sade- ja sulamisvesiä saada ohjattua tarpeeksi monen metrin päähän rakennuksen perustuksista, vaan ne päätyvät aivan talon viereen. Kosteus voi nousta rakenteisiin vesieristeistä huolimatta. Lisäksi roiskevedet voivat kastella ja sotkea talon julkisivun Eurassa.

Roskatukokset ovat huono homma myös sadevesijärjestelmän itsensä kannalta, sillä roskatukokset aiheuttavat ruostumista ja jouduttavat erilaisia jäätymisvaurioita. Ruosteen rikkomat rännit vuotavat, ja ne pitää korjata tai uusia, mikä tietää rahanmenoa. Jäätymisvauriot voivat tarkoittaa esimerkiksi kaatojen pilalle menemistä tai alastuloputkien saumojen aukeamista, ja nekin on viipymättä korjattava. Jäiset rännit voivat myös pudota alas – niistä riippuvista jääpuikoista puhumattakaan. Tässä vaiheessa ovat vaarassa myös talon luona liikkuvat ihmiset.

Sadevesijärjestelmän puhdistus Eurassa osa katon keväthuoltoa

Rännien puhdistusta tarvitaan kaksi kertaa vuodessa, eli joka kevät ja syksy – aivan kuten katon likaantumista ja haurastumista estävää katon puhdistustakin. Nämä kaksi kattohuoltoa ajoittuvat siis samoille viikoille. Ne kannattaa tehdä yhtä aikaa myös siitä syystä, että aina kun kattoa puhdistetaan harjaamalla tai ilmapuhaltamalla, osa kaikista lehdistä ja neulasista päätyy päältä avoimiin vesikouruihin. Kun tilaat nämä kaksi tärkeää kattohuoltoa yhtä aikaa Eurassa, kutsutaan pakettia joko katon keväthuolloksi tai katon syyshuolloksi. Tällöinkin saat katon, kattoturvatuotteiden ja muiden kattotarvikkeiden sekä katon alapuolisten osien kunnon tarkastuksen kaupan päälle.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.