KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Heinola – Näin aluskate saadaan tiiviiksi

Anna meidän tiivistää omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön aluskate Heinolassa – me jos ketkä osaamme korjata ja paikata aluskatteet! Aluskatteen korjaaminen voi tarkoittaa aluskatteen osittaista vaihtoa tai koko aluskatteen uusimista. Jos aluskate on asennettu jotenkin väärin, voidaan aluskate korjata paikallisesti esimerkiksi savupiipun, kattoikkunan tai jonkin muun läpiviennin kohdalta. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeesta korjata aluskate (esimerkiksi jiirin eli sisätaitteen kohdalta), niin tulemme paikan päälle Heinolaan selvittämään, miten työ kannattaa toteuttaa. Alkutarkastuksen jälkeen saat avaimet käteen -tarjouksen katon laittamisesta kerralla kuntoon. Jos katon läpiviennit ja saumaukset tarvitsevat tiivistystä, sisältyy se antamaamme tarjoukseen. Aluskatteen tiivistykseen voidaan yhdistää monia muitakin kattotöitä aina katon harjauksesta ja rännien huoltomaalaamisesta piipun pellittämiseen peltisepän työnä. Piippu on itse asiassa hyvin helppo pellittää samalla, kun aluskatetta uusitaan tai korjataan piipun kohdalta.

Toimimme myös Asikkalassa, Hartolassa, Iitissä, Kouvolassa, Lahdessa, Mäntyharjulla, Pertunmaalla ja Sysmässä. Yksityisasiakkaalla on mahdollisuus hakea kattotöistämme kotitalousvähennystä, ja tästä mahdollisuudesta kannattaakin ottaa kaikki irti. Jos etsit urakalle rahoitusta, on yhteistyökumppanillamme vastaus – tai tässä tapauksessa kattotöiden rahoitus – valmiina.

Aluskatteen asennus ja uusiminen Heinola – varaudu kahdesta suunnasta tulevaan kosteuteen

Tiilikaton, huopakaton ja peltikaton aluskate on viimeinen toivo, jos katto vuotaa. Mikäli aluskate on ehjä ja asianmukaisella tavalla asennettu, voi se estää katon vesivahingon Heinolassa. Aluskate on heti vesikatteen alla oleva vedenpitävä kerros, minkä tarkoitus on viedä kaikki vedet räystäille, jos katto alkaa vuotaa harjalta, piipun juuresta, jiiristä tai vaikka kattotikkaiden irtoamisesta syntyneestä reiästä. Aluskatteen ansiosta kattovuodon korjaukseksi riittää vesikaton tiivistys, eli katon alle ei synny kosteus- tai homevaurioita.

Katon alta voi katon kuntotarkastuksen yhteydessä löytyä kosteutta, vaikka vesikatto olisi aivan tiivis. Tuolloin puhutaan kondenssikosteudesta. Kondenssikosteus on lämpimästä ilmasta viileille pinnoille ja rakenteille tiivistyvää vettä – sitä, mitä ilmaantuu kesällä jääkaapin takaseinälle tai jääkaapista otetun limsapullon pinnalle. Kondenssikosteutta voi esiintyä myös talvipakkasten viilentämällä välikatolla, ja se voi aiheuttaa samanlaisia kosteusongelmia kuin katon alle vuotava sadevesi.

Aluskate ohjaa myös asunnon sisältä peräisin olevan kosteuden pois kattorakenteiden luota. Jotta kattorakenteet eivät olisi vaarassa kastua kondenssikosteuden takia, kannattaa tarkastaa aluskatteen kunnon ohella myös välikaton IV-ratkaisujen toimivuus ja eristeiden riittävyys – me hoidamme tämänkin puolestasi.

Aluskatteen korjaus ja paikkaus Heinola – aluskatteen voi rikkoa vaikka pikkulintu

Peltikaton ja tiilikaton aluskate kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, vaikka aluskatteet tehdäänkin kestävistä, laadukkaista ja pitkäikäisistä materiaaleista. Aluskatteen korjaustarpeet voivat johtua vaikka pikkulinnuista, joten jos katolla huomataan käyneen lintuja tai muita pikkueläimiä, kannattaa räystäiden tuuletusaukot verkottaa.

Aluskate voi tarvita korjausta Heinolassa myös sen takia, jos sen pinnalla on ollut pitkään kosteutta. Roskat hidastavat aluskatteen kuivumista, siksi puiden lehdet ynnä muut roskat kannattaa poistaa katon alta. Harjatiivisteet estävät sekä roskien että tuiskulumen pääsyn aluskatteelle. Kosteuden aiheuttamaa haurastumista torjutaan myös paikkaamalla kaikki epätiiviit kohdat vesikatteesta sitä mukaa, kun niitä löytyy.

Aluskatetta voidaan joutua korjaamaan Heinolassa tai esimerkiksi Lahdessa myös siksi, että se on väärin asennettu. Ota yhteyttä, jos aluskate on väärin päin, tai jos sitä ei ole nostettu läpivientejä vasten. On tärkeää, että aluskatteen läpiviennit on toteutettu oikealla tavalla, sillä muuten aluskate ei tarjoa tarpeeksi luotettavaa suojaa läpivientivuodosta aiheutuvilta katon vesivahingoilta. Korjaamme tilanteen silloinkin, jos aluskate on liian kireällä tai löysällä.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi, tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.