KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Heinola – Puhdas katto on elinvoimainen

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattohuolto Heinolassa tarkoittaa usein samaa kuin katon puhdistaminen. Esimerkiksi lumenpudotukset tehdään vain tarpeen niin vaatiessa (eli katon rakenteiden ollessa liian kovalla koetuksella tai kattolumen uhatessa pihalla liikkuvien ihmisten turvallisuutta), mutta katon puhdistus tehdään kaksi kertaa vuodessa. Tiilikatot ja mineriittikatot puhdistetaan harjaamalla, ja peltikatot sekä huopakatot voidaan puhdistaa ilmapuhaltamalla. Roskien poisto katolta vähentää katon sammaloitumista ja ruostumista, ja voi siten pidentää katon käyttöikää merkittävästi. Puhdas katto, millä ei ole myöskään sammaleita tai ruostetta, on elinvoimainen. Katto voi kestää vaikka 40 vuotta, jos se on huopakatto. Tiilikaton harjaukset ja muut tiilikattohuollot Heinolassa, Asikkalassa, Hartolassa, Iitissä, Kouvolassa, Lahdessa, Mäntyharjulla, Pertunmaalla ja Sysmässä voivat saada katon kestämään jopa 70 vuotta.

Ota yhteyttä kaikkien kattohuoltojen tiimoilta – luvassa on asiantuntevaa kattopalvelua, katon huolto kohtuuhintaisena avaimet käteen -pakettina ja kaupan päälle tuleva kattotarkastus. Kotitalousvähennystä voi hakea kaikista omakotitalon ja kesämökin kattohuolloista, ja rahoituskin järjestyy partnerimme avustuksella.

Puolivuosittainen kattohuolto Heinolassa tarkoittaa katon puhdistusta

Se kattohuolto, mitä tarvitaan Heinolassa puolen vuoden välein, tarkoittaa tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton puhdistusta. Katto kuin katto on hyvä puhdistaa joka kevät ja syksy, jotta lika ei pinttyisi tai hidastaisi katon kuivumista. Likainen katto on usein myös märkä katto. Pitkäaikainen kosteus voi johtaa ruosteeseen ja sammaleisiin, mitkä ovat omiaan saamaan katon vuotamaan – ja lyhentämään katon käyttöikää. Katon puhdistukseen kuuluu myös rännien puhdistus niihin kertyneistä lehdistä ja muista roskista – tärkeä työ kosteudenhallinnan kannalta.

Sammaleenpoisto Heinola – näin kaikki sammaleet saadaan poistettua

Vanhalla katolla, minkä suojapinnoite on kulunut, voi esiintyä sammaleita. Sammaleenpoisto Heinolassa kannattaa tilata meiltä, sillä me tiedämme, miten kaikki sammaleet saadaan poistettua tasa-, harja- tai vaikka tornikatolta. Biohajoava sammaleenpoistoaineemme tekee katosta jälleen siistin, eikä kyse ole vain katon ulkonäöstä, vaan myös sen kestävyydestä ja vedenpitävyydestä.

Lumenpudotus Heinola – lumet alas kattoa vahingoittamatta

Jäänpudotuksessa eli jääpuikkojen poistossa, rännien sulatuksessa vesihöyryllä ja lumenpudotuksessa piilee riskejä. Tilaa kaikki talviset kattohuollot Heinolaan ja Heinolan naapurikuntiin meiltä, niin ne tulevat hoidettua kaikin puolin turvallisesti ja kattoa vaurioittamatta. Esimerkiksi lumenpudotus voi saada katon vuotamaan, jos asialla on tottumaton kattohuoltaja. Tottumaton kattotyöntekijä voisi myös tehdä jään poiston mekaanisesti, mikä voisi rikkoa kattoa.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.