KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Heinola – Tiilikatto-, peltikatto- ja huopakattotyöt samasta osoitteesta

Me kunnostamme Heinolassa niin huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot kuin peltikatotkin, osoittaen kaikissa kattotöissä mitä parhainta ammattitaitoa. Mikään ei jää arvailujen varaan, kun kattoa on korjaamassa meidän ammattilaisistamme koostuva huipputiimi! Teemme erinomaisella hinta-laatusuhteella kaikki omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja esimerkiksi autotallien kattoremontit ja kattotyöt, joten ota yhteyttä tilanteesta riippumatta. Teemme kattourakan avaimet käteen -periaatteella, olipa kyse painuneen katon oikaisusta, kattovuodon korjaamisesta, kattoturvatuotteiden (kuten lumiesteiden, kattosiltojen ja kattotikkaiden) asentamisesta, sammaleiden poistosta tai vaikka katon korottamisesta.

Tahdomme saada katon kestämään mahdollisimman pitkään, siksi teemme kaikkien kattourakoiden yhteydessä katon kuntotarkastuksen täysin ilmaiseksi. Kattotarkastus kertoo kokeneille ammattilaisillemme heti, jos kattoa on korjattava jostain muusta kohtaa, tai jos kattoa olisi hyvä huoltaa. Ajoissa tehdyt kattopaikkaukset ja asianmukaiset kattohuollot saavat tasakaton, harjakaton tai vaikka pulpettikaton kestämään vuosikymmenestä toiseen. Kaikki kattotyöt ovat merkityksellisiä, myös kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen, sadevesikourujen puhdistus sekä pieneläinesteiden asentaminen. Älä siis jätä mitään sattuman varaan, vaan tilaa ne meiltä heti, kun niitä tarvitaan Heinolassa, Asikkalassa, Hartolassa, Iitissä, Kouvolassa, Lahdessa, Mäntyharjulla, Pertunmaalla tai Sysmässä. Omakotitalon ja kesämökin katon uusimisesta, korjaamisesta tai huoltamisesta voi hakea kotitalousvähennystä. Läpivientien asennuksen, huoltamisen ja uusimisen sekä kaikki muutkin kattotyöt voi rahoittaa yhteistyökumppanimme järjestämällä rahoituksella.

Osittaisetkin kattoremontit ovat meiltä tilattavia kattotöitä Heinolassa

Tämä kattopalvelu tekee Heinolassa kaikki kattotyöt, joita omakotitalon, mökin, autotallin tai paritalon katto vain voi tarvita. Katon uusimista tarjoamme vasta sitten, kun katon kunto on ehtinyt niin huonoon kuntoon, ettei sitä ole enää järkevää korjata. Oikein vanhaa kattoa ei saa tarpeeksi tiiviiksi edes poppakonsteilla, vaan katto on paras purkaa ja uusia.

Peltikattoa ei tarvitse purkaa kuin ehkä vasta 50 vuoden kuluttua, jos se puhdistetaan usein ja maalataan aina tarvittaessa. Kattohuoltomme ja -paikkauksemme voivat saada bitumikatonkin kestämään noin 40 vuotta. Tiilikatto voi suojata rakennusta säilyttäen sen arvon jopa 70 vuotta, kun taas konesaumakaton käyttöiän pituudeksi voi muodostua täydet 100 vuotta.

Kun katto on aika vaihtaa, voidaan kattoremontti ehkä tehdä osittain. Osittainen tiili- tai peltikattoremontti tarkoittaa pelkän vesikatteen vaihtamista, ja sen edellytyksenä on kattorakenteiden hyväkuntoisuus.

Usein peltikatot, tiilikatot ja bitumikatot vaihdetaan normaalin kaavan mukaan. Tuolloin vesi- ja aluskate uusitaan yhtä aikaa. Kattoremontin yhteydessä voidaan tehdä monia muitakin kattotöitä, kuten peltisepäntöitä – niitä ovat esimerkiksi piipunhatun asentaminen ja savupiipun pellittäminen.

Erityisosaamista huopakaton asentamiseen – ota yhteyttä!

Huopakaton asentaminen tai uusiminen edellyttää erityisosaamista – erityisosaamista, mitä me sinulle tarjoamme niin Heinolassa kuin sen naapurikunnissakin. Jotta uusi bitumikatto kestää mahdollisimman pitkään, tarvitsee se huoltamista ja satunnaista paikkaamista. Ota yhteyttä niin kevät- ja syyshuoltojen (niitä tarvitaan joka vuosi) kuin satunnaistenkin huolto- ja korjaustarpeiden tiimoilta. Meiltä sujuu luotettavasti niin lumenpudotus huopakatolta, irronneiden palahuopapaanujen kiinnitys, lumiesteiden asennus kuin vuotavan piipunjuurenkin korjaus.

Otamme kaikissa toimissamme huomioon sen, että työskentelemme nimenomaan huopakatolla. Tämä näkyy muun muassa siinä, että puhdistamme katon harjojen sijaan ilmapuhaltimilla, ja että poistamme sammalet sopivilla sammaleenpoistoaineella. Kuumalla säällä emme liiku katolla lainkaan, jotta se ei vaurioituisi helteessä pehmenemisensä takia.

Kun huopakatto on aika uusia, voidaan se ehkä tehdä asentamalla uusi katto suoraan vanhan päälle – tämä riippuu katon alapuolisten osien ja vanhojen vuotien kunnosta. Kun asiantuntijamme tulevat paikan päälle, osaavat he kertoa tarkemmin, millaista kattotyötä tai -remonttia katto on vailla.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.