KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Heinola – Kaksi tapaa lumivaurioiden estämiseen

Omakotitalon, taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, kesämökin, paritalon, autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus on toinen tapa estää lumivaurioita Heinolassa. Toinen on lumiesteiden asentaminen katolle. Me teemme molemmat kattotyöt luotettavalla tavalla niin Heinolassa, Asikkalassa, Hartolassa, Iitissä, Kouvolassa, Lahdessa, Mäntyharjulla, Pertunmaalla kuin Sysmässäkin. Me tarjoamme paitsi ammattitaitoista, myös kohtuuhintaista kattopalvelua. Yhteistyökumppanimme pitää huolen rahoituksen tarjoamisesta, Verohallinto puolestaan kotitalousvähennyshakemuksien käsittelemisestä. Tuota verovähennystä voivat hakea yksityisasiakkaat.

Tilaa meiltä myös lumenpudotus korkealta katolta, sillä teemme lumenpudotukset tarvittaessa nosturiautolla. Olipa kysymys kaltevan katon tai tasakaton lumenpudotuksista, suhtautuvat lumenpudottajamme turvallisuusasioihin hyvin tarkasti. Kattolumityöt tehdään myös katon kuntoa varjellen – kun tilaat huopakaton, tiilikaton ja peltikaton lumenpudotuksen meiltä, ei ole vaarana, että katto vaurioituisi ja alkaisi vuotaa.

Ota yhteyttä niin lumiesteiden asentamisen, huoltamisen kuin korjaamisenkin tiimoilta. Me huolehdimme siitä, että kerrostalon tai vaikka kesämökin katolla on asianmukaiset lumiesteet. Lumiesteet ehkäisevät lumimassojen liikkeitä ja lumen äkillistä alas putoamista – asioita, mitkä voisivat rikkoa kattoa tai aiheuttaa sekä henkilö- että omaisuusvahinkoja. Lumiesteet ovat pakolliset, jos katon kaltevuus on 1:8 tai enemmän, ja niiden kunto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa.

Lumiesteet eivät poista kokonaan tarvetta lumen pudotuksille. Jos lunta on todella paljon, voi katto vaurioitua lumen painon takia. Mikäli lunta on todella paljon ja/tai lumiesteet ovat huonossa kunnossa, voivat kattolumet pudota alas lumiesteineen päivineen. Tarkkaile siis tilannetta, ja ota tarvittaessa yhteyttä kattolumitöiden tiimoilta.

Jää sulatetaan katolta ja ränneistä Heinolassa kuumalla höyryllä

Lumen pudotuksien lisäksi huolehdimme Heinolassa myös jään poistosta tiilikatolta, peltikatolta ja huopakatolta. Jäänsulatus katolta ja ränneistä tehdään kuumalla höyryllä – se on yliveto tapa jäästä eroon hankkiutumiseen. Kuuma höyry saa jään sulamaan ränneistä ja katolta suorastaan silmänräpäyksessä, eikä se vaurioita edes huopakatetta, ränneistä tai niiden pinnoitteesta puhumattakaan. Jääpuikkojen poiston vesikouruista ja omakotitalon tai vaikka rivitalon ränneistä teemme käsin katkomalla – ja äärimmäisen huolellisesti, sillä jäänsirut voivat aiheuttaa vahinkoa.

Jää kannattaa poistaa katolta, koska se voi vaurioittaa kattoa Heinolassa – ja koska se voi pudota alas aiheuttaen tuhoja. On mahdollista, että katon reunalla oleva jää estää sulamisvesien poistumisen katolta, ja silloin myös tiivissaumakatto tai konesaumakatto saattaa ruveta vuotamaan saumoistaan. Rännit kannattaa sulattaa, jos ne pääsevät jäätymään, ovathan vaarana jäätymisvauriot ja jopa rännien putoaminen alas katon reunalta. Jäiset rännit eivät vedä, minkä takia räystäskouruista voi riippua jääpuikkoja.

Rännien jäätymisen voi estää puhdistamalla, tarkastamalla ja tarvittaessa korjaamalla rännit syksyllä. Me teemme kaikki nuo työt, kuten myös katon lisälämmöneristyksen, mikä voi auttaa kattojään syntymisen ehkäisemisessä. Katolla oleva jää ja räystäiden jääpuikot kertovat nimittäin usein siitä, että yläpohjan ja ulkokaton läpi karkaa lämpöä.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.