KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Heinola – Kattovuodon korjaus kysyy tietotaitoa

Jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tahi kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Heinolassa, kannattaa se korjauttaa kattoalan ammattilaisilla. Meiltä saat luotettavan asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua, jos tiilikatto, peltikatto tai huopakatto vuotaa. Katto korjataan sellaiseen kuntoon, että se pitää jälleen vettä – myös rankkasateella. Jos katto on niin kulunut, ettei sen korjaaminen enää kannata, tarjoamme kattosaneerausta. Katon vaihtoa tarjoamme myös silloin, jos vuotava katto on mineriittikatto, joiden korjaamisen estää laki. Muissa tapauksissa teemme hyvän tarjouksemme katon osittaisesta korjauksesta ja mahdollisten kosteusvaurioiden kunnostamisesta. Tämä pätee Heinolan ohella myös Asikkalassa, Hartolassa, Iitissä, Kouvolassa, Lahdessa, Mäntyharjulla, Pertunmaalla ja Sysmässä.

Omakotitalon ja kesämökin kattovuotojen korjauksista on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä, ja meillä on rahoitusalalla toimiva yhteistyökumppani, jolta hakea urakalle rahoitusta. Muistathan myös sen, että tarjoamme kaikkien kattotöiden yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen, jotta katon kaikki huolto- ja paikkaustarpeet saataisiin pois päiväjärjestyksestä. Huolto- ja paikkaustarpeisiin tarttuminen parantaa katon yleiskuntoa, tiiviyttä ja rasituksensietokykyä.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa? Ensin tulee mieleen läpivientivuoto

Jos kuulemme, että katto vuotaa Heinolassa, tulee ensin mieleen läpivientivuoto – kuten se, että katto vuotaa ilmanvaihtoputken kohdalta. Kyse voi olla myös siitä, että kattoikkuna vuotaa, katto vuotaa piipun kohdalta tai että katto vuotaa antennin juuresta. Läpiviennit ovat monen katon vesitiiviyden pullonkaula, joten jos sinunkin kattoluukkusi vuotaa (tai jos katto vuotaa viemärintuuletusputken kohdalta), ota yhteyttä ja anna meidän laittaa katto kuntoon. Vuotava katon läpivienti voi olla korjattavissa pelkän kattotiivistyksen avulla.

Huopakattovuoto voi johtua myös sammaleiden avaamasta saumasta tai auringon kuivattamasta katteesta, mikä on halkeillut. Tiilikattovuoto johtuu monesti rikki menneistä tiilistä, joiden kohdalta pääsee vettä katon alle. Peltikattovuodosta voidaan usein kiittää ruostetta, mikä ohentaa ja reikiinnyttää kattopellit.

Kattovuoto Heinolassa voi johtua myös lumen tai tuulen irrottamista kattotarvikkeista. Kuten huomaat, kattovuodolle on monia erilaisia aiheuttajia, mutta tämä yksi ja sama kattofirma korjaa kaikki vuotavat katot.

Omakotitalon, mökin tai rivitalon kattovuodon ehkäiseminen Heinolassa

Kaikkia kattovuotoja ei voi ehkäistä Heinolassa, siksi katon alta tulisi löytyä aluskate, mikä voi estää katon vesivahingon (eli katon puurakenteiden ja lämmöneristeiden kastumisen) katon vuotaessa. Paljon on kuitenkin mahdollista tehdä omakotitalon, mökin, rivitalon, autokatoksen tai vaikka kerrostalon katon tiiviyden eteen.

Liiat kattolumet kannattaa pudotuttaa katolta, sillä lumen paino – etenkin epätasaisesti jakautunut – voi saada katon jiirin (eli sisätaitteen) vuotamaan. Lumen paino voi aiheuttaa myös sen, että katto vuotaa läpiviennistä.

Kattovuotojen ehkäisemisessä tepsii parhaiten katon kunnon tarkastaminen aina puolen vuoden välein. Kattotarkastus kertoo, jos jokin kohta on sen verran kulunut tai vaurioitunut, että se voi alkaa vuotaa, ellei sitä pian korjata. Kattotarkastuksen yhteydessä tarkastamme niin vesikatteen kuin (mahdollisuuksien mukaan) aluskatteenkin tiiviyden. Tarkastamme myös sen, ovatko kaikki kattotarvikkeet kunnolla kiinni, sillä katto voi vuotaa kattotarvikkeiden irtoamisen takia.

Panemme merkille myös katon huoltotarpeet, joilla tasakaton tai vaikka harjakaton vuotoja voi ehkäistä. Peltikattovuotoja voi ehkäistä pitämällä katon mahdollisimman puhtaana ja hyvässä maalissa. Tiilikatot pysyvät ehjempinä ja tiiviimpinä, kun katolla ei anneta kasvaa sammaleita. Katon puhdistus ja sammaleiden poisto edesauttavat myös huopa- tai palahuopakaton vedenpitävyyttä Heinolassa.

Tiili- ja huopakattojen kuntoa voi kohentaa myös maalaamalla ne kerran uudestaan. Vanhojen peltikattojen naulat kannattaa korvata ruuveilla – tämä temppu estää veden pääsyn katon alle ja kattopeltien irtoamisen kovalla tuulella.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.