KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Heinola

Huopakattoremontti Heinola – vapauta itsesi ja kattosi hurjasti kieppuvasta huolto- ja korjaustöiden pyörteestä! Kun huopakattoremontti Heinolassa sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, kattohuopien halkeilu, sammaloituminen ja monet muut viheliäiset vaivat ovat enää vain ikävä muisto.

Samalla tietenkin myös pankkitilisi kiittää. Vaikka huopakaton uusiminen tai saneeraus vaatiikin aina jonkinlaista rahallista panostusta, pidemmän päälle kattoremontti tulee edullisemmaksi kuin yrittää väkisin ylläpitää vanhan kattorähjän taistelutahtoa.

Ja mikä parasta, uusi huopakatto on ilo silmällekin. Huopakattoremontin jälkeen koko Päijät-Häme katselee uutta kattoasi kateudesta vihreänä!

Eikö kuulostakin hyvältä? Älä siis enää lykkää huopakattoremonttia Heinolassa sijaitsevassa kohteessasi hetkeäkään, vaan pyydä meiltä tarjous näiltä näppäimiltä.

Kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Heinolassa ja lähipaikkakunnilla (esimerkiksi Asikkala, Hartola, Iitti, Kouvola, Lahti, Mäntyharju, Pertunmaa, Sysmä) pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattiylpeydellä niin asuin- kuin piharakennuksillekin. Tervetuloa osaksi tyytyväistä asiakaskuntaamme!

Huomaa, että palvelemme mielellämme myös Heinolan seudun vapaa-ajan asukkaita. Matkaamme mielellämme jopa sinne kiemuraisen hiekkatien päähän ja tarvittaessa vaikka saareen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Heinolassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Heinolan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Heinola, helposti ”avaimet käteen”-palveluna!

Palahuopakattoremontti Heinola, oikotietä onneen ei ole. Jotta uusi katto olisi varmasti siisti, kestävä ja turvallinen, kaikki on tehtävä pilkulleen oppikirjan mukaisesti alusta loppuun.

Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Heinolassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, hoituu urakka kuitenkin pois päiväjärjestyksestäsi harvinaisen vaivattomasti. Toteutamme huopakattoremontit nimittäin nk. ”avaimet käteen”-palveluna.

Toisin sanoen me teemme puolestasi kaiken työn suunnittelusta vanhan katon purkuun, uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennukseen ja aina säntilliseen loppusiivoukseen asti. Jos yläpohjan puolella on lahoja kattorakenteita, kastuneita eristeitä tai mitä tahansa muuta problematiikkaa, teemme tietenkin myös tarvittavat korjaustyöt katon välissä.

Halutessasi voimme tehdä lisäksi paljon parannustöitä kattosi teknisiin ja visuaalisiin ominaisuuksiin. (Mahdollisista muutostöistä löydät lisätietoa hieman edempää.)

Eikä tässä vielä kaikki! Työnteon ohella ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää tietenkin myös materiaalit ja kaluston – kuljetuksineen päivineen.

Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Heinolassa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, älä siis tee siitä turhan vaikeaa. Ota sen sijaan yhteyttä kattoremonttipalveluumme, ja tilaa urakka meiltä huippukätevänä ja paljon kehuttuna ”avaimet käteen”-palveluna!

Huopakaton uusiminen Heinola, hyvä tilaisuus parannella katon ominaisuuksia – millainen olisi unelmiesi huopa- tai bitumikatto?

Huopakaton uusiminen Heinola, hyvä tilaisuus parannella katon toiminnallisia ominaisuuksia ja ulkonäköä. Kaikki muutostyöt onnistuvat poikkeuksellisen helposti ja huokeaan hintaan, kun huopakaton uusiminen Heinolassa sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla.

Kerro siis rohkeasti, millainen olisi unelmiesi huopa- tai bitumikatto. Olemme pelkkänä korvana!

Meidän puolestamme esimerkiksi katon ja kattotuotteiden värin vaihtaminen on täysin mahdollista. Kattolaattojen malliakin voidaan vaihtaa vallan mainiosti.

Saisiko olla myös uusia kattotuotteita tai -läpivientejä? Esimerkiksi aurinkopaneeleita tai kattoikkunoita? Ainakin puuttuva piipunhattu ja kattotarkastusluukku kannatta ehdottomasti asentaa huopakattoremontin yhteydessä!

Samalla myös katon eristystä voidaan parantaa. Katon eristys tai lisäeristys voi kohentaa koko rakennuksen energiatehokkuutta merkittävästi etenkin vanhemmissa kohteissa.

Älä jätä kattohaaveita toteuttamatta edes akuutissa rahapulassa. (Hintojemme kilpailukykyisyydestä huolimatta) kauttamme on saatavilla joustavaa rahoitusta, jonka avulla voit maksaa huopakaton uusimisen Heinolassa sijaitsevassa kohteessasi rennosti erissä niin halutessasi. Usko pois, pidemmän päälle on fiksuinta teettää katosta kerralla mieleinen!

Palahuopakaton uusiminen Heinola, meillä et maksa liikaa!

Palahuopakaton uusiminen Heinola, mitä se maksaa? Älä huoli, meillä et joudu pulittamaan urakasta ainakaan ylihintaa!

Meillä huopa- ja palahuopakaton uusiminen Heinolassa hinnoitellaan näet aina projektikohtaisesti. Yksilöllinen hintalappu takaa, että et päädy maksamaan mistään ylimääräisestä – mutta toisaalta hinta sisältää kuitenkin kaiken tarpeellisen.

Vankan kokemuspohjamme ansiosta pystymme pitämään urakan kulut muutenkin tiukasti kurissa. Työtunteja ei pala turhuuksiin, ja myös materiaalikustannukset pysyvät minimissään.

Kaiken kukkuraksi työmme kelpaa vieläpä kotitalousvähennykseenkin. Yleensä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Heinolassa sisältää monia töitä ja toimenpiteitä, jotka menevät kotitalousvähennyksen piikkiin. Vähennyksestä voi olla lopulta varsin tuntuvaa taloudellista etua!

Saadaksesi tietoosi huopakattoremontin tarkan hinnan ja voidaksesi arvioida myös kotitalousvähennyksen määrää, sinun on kuitenkin otettava meihin yhteyttä ja pyydettävä tarjous. Voit tehdä sen joko soittaen tai sähköisesti.

Kunhan olemme hieman tutustuneet kohteeseesi, arvioineet vanhan katon kunnon sekä kuunnelleet omat toiveesi uuden katon suhteen, annamme käsillä olevasta urakasta mielellämme huipputarjouksen. Sen kuultuaan naapurikin jää taatusti sanattomaksi!

Uusimme ja remontoimme kaikki tonttisi huopa- ja bitumikatteet – neliöihin katsomatta!

Yksikään huopa- tai bitumikate ei kestä Heinolassa vallitsevia sääoloja ikuisuuksiin – oli kyse sitten omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa liiterin katosta. Jaksaakseen toimittaa virkansa odotusten mukaisesti, katto kuin katto kaipaa remonttia aina aika ajoin.

Kattoremonttipalvelumme kautta voit onneksi tilata huopakattoremontit Heinolassa kaikille tonttisi rakennuksille ja katetuille rakennelmille neliöihin katsomatta. Uusimme ja remontoimme niin suuret kuin pienetkin kattopinta-alat korkealla ammattiylpeydellä!

Muistathan, että lähtökohtaisesti asuin- ja piharakennusten katteet kannattaa uusia yhdessä nipussa. Isomman urakan yhteydessä varsinkin piha- ja ulkorakennusten (esimerkiksi autotallin, varaston, piha- tai rantasaunan, puuvajan, aitan, huussin ja leikkimökin) huopakatteet on huomattavasti edullisempi uusia kuin yksitellen vuoden tai parin välein.

Ennen kuin kysyt meiltä hintaa esimerkiksi omakotitalosi huopakattoremontille, vilkaise siis muitakin tontillasi olevia huopa- ja bitumikattoja ”sillä silmällä”. Listaa sitten kaikki remontin tarpeessa olevat katteet samaan tarjouspyyntöön, niin voimme tehdä urakasta kokonaisedullisen satsitarjouksen!