KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Jämsä – Kattohuollot suojaavat katon erilaisilta ongelmilta

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot suojaavat katon erilaisilta ongelmilta – ongelmilta, mitkä voivat haurastuttaa ja vaurioittaa talon kattoa. Katon puhdistus (tiilikatto voidaan puhdistaa harjaamalla, kun taas bitumikaton puhdistamisessa kannattaa käyttää ilmapuhallinta) estää kosteutta nopeuttamasta katon kulumista Jämsässä. Kosteus ottaa katon kuluttamisessa avukseen ruosteen ja sammaleet. Jos katolle ilmaantuu ruostetta tai sammaleita, kannattaa ne pikaisesti poistaa – meiltä saat luotettavaa palvelua myös ruosteen ja sammaleiden poistamisessa.

Lumenpudotus, jääpuikkojen pudotus (eli jäänpudotus) sekä rännien sulatus vesihöyryllä suojaavat kattokokonaisuutta erilaisilta jään ja lumen aiheuttamilta ongelmilta. Jos katolla on runsaasti lunta, voi katto painua luokalle, ja kattojää voi saada katon jopa vuotamaan. Rännitkin kannattaa pitää sulina ja hyvin vetävinä, jotta kosteus saataisiin aina tarpeeksi kauas kattorakenteista.

Pyydä tarjous mistä tahansa kattohuollosta Jämsässä, Juupajoella, Jyväskylässä, Keuruulla, Kuhmoisissa, Luhangassa, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä tai Petäjävedellä. Saatat yllättyä, miten edullisesti katon voikaan saada huollettua. Muistathan myös mahdollisuuden kotitalousvähennykseen ja yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen, mitä voi hakea kotisivujemme kautta!

Katon puhdistus Jämsässä on ruostetta ehkäisevä kattohuolto

Sillä on perusteensa, että suosittelemme palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistusta joka kevät ja syksy. Kun roskien poisto katolta tehdään näin usein, ei katolle pääse muodostumaan lika- ja roskakerrosta, mikä hidastaisi katteen kuivumista vesi- ja lumisateiden jälkeen. Mitä nopeammin katto kuivuu Jämsässä, sen parempi, sillä muutoin vaarana olisi katon ruostuminen tai sammaloituminen. Tiilikaton harjauksen yhteydessä tulee tehdä myös rännien puhdistus. Itse asiassa, sadevesikourut kannattaa puhdistaa kaikkien kattojen puhdistushuoltojen yhteydessä.

Sammaleiden poisto Jämsässä ei vaadi väkivaltaa tai painepesuria

Iän aiheuttama kuluminen voi näkyä Jämsässä katon sammaloitumisena. Tilaa sammaleentuhokäsittely meiltä, niin se onnistuu ilman väkivaltaa tai painepesuria. Katon kemiallinen puhdistus tuottaa siistin lopputuloksen ilman, että katto vaurioituu. Sammaleentuhoaine imeytyy katteen sisään, joten kaikki juuretkin voidaan tuhota. Peltikatto ei sammaleentuhokäsittelyä kaipaa, mutta tilaa tarvittaessa aaltopeltikaton, lukkosaumakaton tai vaikka tiilikuvioisen peltikaton ruosteenpoisto Jämsään.

Rännien sulatus vesihöyryllä on yksi Jämsässä tekemämme kattohuolto

Koska teemme kaikki kattohuollot Jämsässä, voit kääntyä puoleemme myös rännien höyrysulatuksen tiimoilta. Kuuma höyry sulattaa ekologisesti niin sadevesijärjestelmät kuin katonkin. Rännien jäätyminen talvella voidaan estää puhdistamalla ja tarkastamalla sadevesikourut joka syksy. Mietintämyssyyn voi laittaa myös sulanapitojärjestelmän. Jotta räystäs ei vuotaisi kesälläkään, kannattaa sadevesijärjestelmä puhdistaa myös keväällä.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jämsässä!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.