KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kangasala – Kattohuollot kannattaa jättää ammattilaisten kontolle

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot Kangasalla kannattaa jättää ammattilaisten kontolle. Kattohuoltajan tulee tietää, mitä tekee, sillä väärin toteutettu kattohuolto voi vaurioittaa kattoa. Erityisen tarkkana pitää olla lumenpudotuksissa ja jäänpudotuksissa. Jäänpudotuksilla viittaamme lähinnä jääpuikkojen hallittuun pudotukseen, sillä katolla ja ränneissä oleva jää kannattaa poistaa vesihöyryllä sulattamalla.

Kattohuollot voivat olla myös tekijälleen vaarallisia, sillä kalteva katto voi olla kattohuoltojen aikana märkä tai jäinen, ja siksi erityisen liukas. Tilaa kaikki kattohuollot Kangasalla, Kuhmoisissa, Lempäälässä, Orivedellä, Padasjoella, Pälkäneellä, Tampereella ja Valkeakoskella meiltä, niin työt etenevät aina yhtä turvallisesti. Yksityisasiakkaana saat kattohuolloista kotitalousvähennystä. Rahoituskaan ei tuota ongelmia, sillä sellainen löytyy kotisivujemme kautta.

Katon puhdistus – ethän unohda tätä kattohuoltoa Kangasalla

Katon puhdistuksesta pitää muistaa pari asiaa. Ensinnäkin se pitää tehdä katemateriaalin mukaisesti: tiilikaton puhdistuksen voi hoitaa ongelmitta harjaamalla, mutta bitumikaton pinnoitetta pitää varoa, ja siksi se kannattaa putsata ilmapuhaltimilla. Toinen muistettava asia on katon puhdistusten säännöllisyys. Teetä palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus Kangasalla kaksi kertaa vuodessa, niin katto pysyy paremmassa kunnossa. Roskien säännöllinen poisto katolta vähentää katon alttiutta ruostua. Tiilikatto ei ruostu; tiilikatto harjataan, jotta se ei sammaloituisi. Sammaleiden torjuminen on tärkeä syy puhdistaa myös huopa- ja palahuopakatot säännöllisesti.

Sammaleiden poisto Kangasalla auttaa katon vihertämiseen

Vuodet ja vuosikymmenet saavat katon suojapinnoitteen tehon heikkenemään, ja tämä voi näkyä katon sammaloitumisena. Sammalet kannattaa poistaa, ennen kuin ne ehtivät nopeuttaa katon haurastumista ja saada katon vuotamaan. Sammalet tuhoavat sekä huopa- että tiilikattoja, mutta onneksi meiltä löytyy aina yhtä toimiva keino sammaleiden poistoon katolta Kangasalla. Sammaleentuhoaineemme sopivat sekä tiili- että huopakatoille – vihreät sammalet ja muut kasvustot lähtevät juuriaan myöten, mutta katto ei vaurioidu.

Rännien sulatus vesihöyryllä Kangasalla paras keino jäiden poistoon sadevesijärjestelmästä

Rännit voivat jäätyä umpeen Kangasalla, ja silloin kannattaa olla yhteydessä meihin. Rännejä ei todellakaan kannata käydä hakkaamaan ja potkimaan, sillä tällainen väkivaltaisuus voisi vain rikkoa omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi vapaa-ajan kiinteistön sadevesijärjestelmää. Meillä on tehokas höyrytyslaite, minkä sylkemä kuuma vesihöyry sulattaa niin rännit, kattokaivot kuin katon reunoillekin mahdollisesti syntyneen jään. Jotta sadevesijärjestelmä vetäisi Kangasalla kaikkina vuodenaikoina, kannattaa se puhdistaa ja tarkastaa kahdesti vuodessa. Puhdistus tehdään roskatukosten ehkäisemiseksi ja tarkastus mahdollisten korjaustarpeiden varalta.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.