KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Karkkila – Aluskatetta on kiittäminen paljosta

Omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon taikka kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen aluskatteita on kiittäminen paljosta. Aluskate, mikä toimii optimaalisella tavalla, suojaa kattorakenteita kosteudelta ja kosteuden aiheuttamilta vaurioilta, ja voi näin ollen säästää paljon talonomistajan tai taloyhtiön rahoja. Tiilikaton, huopakaton tai peltikaton aluskatteen tarpeellisuutta ei siis käy kiistäminen.

Jotta aluskate voisi toimia optimaalisesti heti alusta pitäen, jätä aluskatteen asentaminen meidän ammattilaisillemme. Peltikaton ja tiilikaton aluskatteen kuntoa kannattaa säännöllisesti seurata, jotta aluskate voitaisiin tarvittaessa korjata ja paikata. Aluskatteen uusiminen (yksityisasiakkaalle sekin on kotitalousvähennyskelpoinen työ) ei ole kovin todennäköistä. Reiät ja repeämät voidaan saada kunnostettua tekemällä aluskatteen osittainen vaihto Karkkilassa, mutta oikea tapa puuttua aluskatteen mahdollisiin ongelmiin ratkeaa paikan päällä.

Samalla kun korjaamme aluskatteen sisätaitteen eli jiirin kohdalta tai jonkin kattoläpiviennin (kuten kattoikkunan tai savupiipun) paikkeilta, voimme tehdä kaikki muutkin kattotyöt, mitkä parantavat kattokokonaisuuden tiiviyttä Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Tammelassa ja Vihdissä. Kyseeseen voi tulla vaikka läpivientien ja saumausten tiivistys tai peltikattonaulojen vaihto kateruuveiksi – nekin voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella.

Aluskatteen asentaminen, uusiminen ja korjaaminen – teemme erinomaisesti nämä haasteelliset kattotyöt Karkkilassa

Omakotitalon tai kerrostalon aluskatteen asentaminen ei ole aivan yksinkertainen puuha, eikä aluskatteen uusiminenkaan ole mitään lastenleikkiä. Luota näissä haasteellisissa kattotöissä meidän ammattilaisiimme, niin ne tulevat toteutettua mitä erinomaisimmalla tavalla Karkkilassa. Pidämme mielessämme, että aluskate tulee asentaa oikein päin, että se ei saa olla liian kireällä tai löysällä, ja että jokainen läpivienti tulee tiivistää ylösnoston avulla. Vain asianmukaisella tavalla asennettu aluskate voi suojata kattorakenteita eri tilanteissa.

Jos aluskate vielä puuttuu vapaa-ajan rakennuksesi tai jonkin muun kiinteistön katon alta, ota yhteyttä, niin tulemme asentamaan sen paikoilleen – asennamme aluskatteen myös katon asentamisen tai kattoremontin yhteydessä. Tarvittaessa teemme Karkkilassa myös aluskatteen korjauksen, tarkoittipa se sitten lintujen tai seisovan veden aiheuttamien vaurioiden korjausta tai alun perin väärin asennetun aluskatteen korjausta. Jotta linnut eivät pääsisi rikkomaan talosi aluskatetta, kannattaa räystäiden tuuletusaukot tiivistää lintuverkoilla. Aluskatteen kuivuutta varjellaan kunnostamalla vuotava katto aina ASAP eli niin pian kuin mahdollista (tässä auttaa katon puolivuosittainen tarkastaminen) sekä hankkimalla hengittävät harjatiivisteet. Hengittävillä harjatiivisteillä torpataan tuiskulumen ja roskien pääsy aluskatteelle (roskat ovat haitallisia siksi, että ne sitovat aluskatteelle kosteutta).

Peltikaton ja tiilikaton aluskate Karkkilassa tarjoaa suojaa erilaisilta vesivahingoilta

Oli aika, jolloin aluskatteita ei tunnettu lainkaan. Sittemmin ne yleistyvät, ja nykyään aluskate on oleellinen osa toimivaa ja tiivistää kattokokonaisuutta. Aluskate helpottaa katon kunnossapitoa monin eri tavoin, sillä se suojaa kattorakenteita vesivahingoilta. Peltikaton ja tiilikaton aluskatteet suojaavat kattorakenteita sekä kattovuodoilta että kondenssiveden aiheuttamilta vesivahingoilta, sillä lämmin ilma voi tiivistyä kosteudeksi tällaisten ”epäjatkuvien” katteiden alle, jos aluskatetta ei ole.

Kondenssivettä syntyy erityisesti kevättalvisin, kun asunnon sisällä on lämmin (ehkä jopa yli +20 astetta) ja ulkona kylmä (mahdollisesti jopa alle -20 astetta). Näin suuret lämpötilaerot voivat saada lämmön tiivistymään kosteudeksi viileällä välikatolla – varsinkin, jos lämpöä karkaa runsaasti, eivätkä yläpohjan tuuletusratkaisut jaksa tuulettaa sitä ulos. Aluskatteen tehtävä on estää vesipisaroiden synty ulkokaton viileälle alapinnalle, mistä se voisi tippua alas eristeisiin johtaen lopulta yläpohjan homevaurioon. Nykyaikaiset aluskatteet hengittävät, joten ne haihduttavat ylimääräistä kosteutta lävitseen – näin villojen homehtuminen ja katon puurakenteiden lahoaminen Karkkilassa ovat vieläkin epätodennäköisempiä ilmiöitä. Hengittävä aluskate suojaa kattovuodoilta yhtä hyvin kuin ”vanhanaikainenkin”.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.