KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Karkkila

Huopakattoremontti Karkkila – joko kattosi kaipaisi eläkkeelle? Jos huopa- tai palahuopakattosi oireilee siihen malliin, että katon remontointi saattaisi olla aiheellista, ota yhteyttä katoremonttipalveluumme. Meiltä saat huopakattoremontit Karkkilassa pitkällä kokemuksella ja kilpailukykyisin hinnoin!

Voit kääntyä puoleemme luottavaisin mielin, olipa kohteesi sitten mikä vain näistä:

 • Omakotitalo
 • Kesämökki, huvila (tai muu vapaa-ajan asunto)
 • Autotalli/ -katos
 • Varasto
 • Puuvaja
 • Piha- tai rantasauna
 • Aitta
 • Grillikota

Tarvittaessa otamme mielellämme käsittelyymme jopa sen pikkiriikkisen leikkimökin tai puuceen. Meiltä pienetkin huopa- ja bitumikatot saavat ansaitsemaansa laatupalvelua!

Tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Karkkilassa sijaitsevassa kohteessasi voit pyytää meiltä näppärästi esimerkiksi sähköisellä lomakkeellamme. Lomakkeen täyttämiseen menee vain muutamia minuutteja arvokasta aikaasi, joten ehdit tehdä sen vaikkapa aamupalalla ennen töihin lähtöä.

Huomioi, että palveluverkostoomme kuuluvat myös Karkkilan naapurikunnat sekä muu Uusimaa. Esimerkiksi Lohja, Loppi, Tammela ja Vihti ovat toimialuettamme. Meiltä saat käyttöösi osaavat ammattilaiset kohtuuhinnoin jopa saarikohteisiin sekä muihin vaikeakulkuisiin osoitteisiin!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Karkkilassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Karkkilan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Karkkila – aina remontin tarve ei näy päälle päin

Palahuopakattoremontti Karkkila – tiesitkö, että aina remontin tarve ei näy päälle päin? Usein remonttia kaipaavan huopa- tai palahuopakaton tunnistaa kyllä jo ulkoisistakin merkeistä, mutta joissain tapauksissa katto näyttää päällisin puolin vielä ihan hyvältä – ja on silti kipeästi remontin tarpeessa.

Vanhetessaan huopakaton rakenneosat nimittäin haurastuvat. Samalla katon vedenpitävyys heikkenee heikkenemistään, vaikka katto olisikin silmämääräisesti vielä kohtalaisessa kunnossa.

Muun muassa läpivientitiivisteet hapertuvat ikääntyessään. Elastisuutensa menettänyt läpivientitiiviste ei enää pysy mukana muun katon lämpöelämisessä, jolloin se saattaa alkaa falskata. Esimerkiksi se katollasi oleva tarkastusluukku voi tälläkin hetkellä vuotaa ilman, että ulkoisia merkkejä on vielä nähtävissä.

Edellä mainituista syistä huopa- tai palahuopakattoremontti Karkkilassa kannattaa ottaa agendalle viimeistään, kun katto tulee suunnilleen neljänkymmenen vuoden ikään. Palveltuaan neljäkymmentä kesää ja talvea, jopa laadukas ja hyvin huollettu huopakatto on jo auttamatta elämänsä ehtoopuolella.

Jos katollasi alkaa olla ikää, pyydä asiantuntijoitamme ainakin arvioimaan, olisiko huopa- tai palahuopakattoremontti Karkkilassa sijaitsevassa kohteessasi ajankohtainen. Luvallasi voimme käydä kurkkaamassa kattosi poissa ollessasikin!

Huopakaton uusiminen Karkkila, usein syynä sammal

Huopakaton uusiminen Karkkila – usein syynä on katolle asettautunut sammal tai muu kasvusto. Aina remontin tarpeessa oleva huopa- tai bitumikatto ei oireile päälle päin kovinkaan dramaattisesti, mutta hyvin monissa tapauksissa huopakaton uusimiseen Karkkilassa ryhdytään katon itsepintaisen sammaloitumisen vuoksi.

Huopa- ja bitumikatot ovat verrattain alttiita sammaloitumaan, sillä katemateriaali on luonnostaan karheaa ja huokoista (eli hyvä tarttuma- ja kasvualusta sammaleen ja jäkälän itiöille). Iän myötä tämä ominaisuus korostuu, eikä sammalta välttämättä saada enää häädettyä järin tehokkaasti edes kasvustontuhoaineella ja kattohuopien uudelleenpinnoituksella. Silloin kattohuopien uusiminen on oikeastaan ainoa järkevä peliliike.

Sammalta ei kannata katolla sietää, sillä se aiheuttaa isoja kysymysmerkkejä katon vesitiiviyteen. Mätäs syö katemateriaalia – aiheuttaen jopa reikiä. Lisäksi sammal saattaa availla katon saumoja.

Jos siis huomaat vanhan huopa- tai palahuopakattosi sammaloituvan yhä vain kiihtyvään tahtiin, kannattaa ainakin harkita, olisiko huopakaton uusiminen Karkkilassa sijaitsevassa kohteessasi jo aiheellista. Urakan jälkeen sammal ja jäkälä pitävät kyntensä katostasi erossa taas monet vuodet!

Palahuopakaton uusiminen Karkkila – saumojen, jiirien ja läpivientien tiivistys avainasemassa!

Palahuopakaton uusiminen Karkkila – saumojen, jiirien ja läpivientien tiivistys on avainasemassa urakan onnistumisen kannalta. Muuten uusi katto jää varmasti vuotamaan, eikä sen käyttöikä tule olemaan lähellekään odotettua. Pienikin vuoto voi typistää uuden kattosi elinkaaren lähes olemattomiin!

Huopakaton saumojen, jiirien (eli sisätaitteiden) ja läpivientien tiivistys ei kuitenkaan ole ihan yksiselitteistä puuhaa. Siihen tarvitaan pätevä tekniikka ja sopivat työvälineet sekä roppakaupalla kärsivällisyyttä. Etenkin suurikokoiset läpiviennit, kuten savupiiput ja kattotarkastusluukut on haastavaa saada pisaralleen vedenpitäviksi.

Muun muassa edellä mainitusta syystä kannattaakin luottaa huopa- ja palahuopakaton uusiminen Karkkilassa vain kaltaisellemme kattoalan konkarille. Kokeneille huopakatemestareillemme saumojen, sisätaitteiden ja läpivientien tiivistys on silkkaa rutiinia!

Meille eivät edes kattoikkunat, valokuvut tai kattolyhdyt, eivätkä monimutkaisetkaan kattomuodot ole minkään sortin ongelma. Takaamme, että jäljiltämme uusi huopakattosi tulee olemaan parasta A-luokkaa niin vedenpitävyytensä kuin muidenkin ominaisuuksiensa suhteen. Ota yhteyttä vaikkapa jo tänään, niin päästään pian aloittamaan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Karkkilassa sijaitsevassa kohteessasi!

Karkkilalainen, ota huopakattoremontista kaikki ilo irti!

Hyvä karkkilalainen omakotitaloasuja tai vapaa-ajan asukas, ota huopakattoremontista kaikki ilo irti! Vaikka kyseessä onkin useimmiten ensisijaisesti katon kunnostava urakka, voimme tehdä huopakattoremontin yhteydessä katollesi myös monenlaisia parannustöitä. Niiden ansiosta uusi huopakattosi voi maksaa itsensä takaisin vielä normaaliakin nopeammin.

Esimerkiksi näitä kannattaa harkita:

 • Aurinkopaneelien asennus. Aurinkopaneeleista saat vihreää lähisähköä kätevästi niin kotiin, mökille kuin autotalliinkin.
 • Katon lisäeristys. Eristeiden lisääminen katon väliin voi pienentää kiinteistösi lämmityskuluja jatkossa sievoisilla summilla. Mikäli myös katon välissä olevat IV-putket eristetään, vähentyy samalla ilmanvaihtoonkin tarvittavan energian määrä.
 • Uusien kattoturvatuotteiden asennus. Esimerkiksi kunnolliset kattokulkutiet helpottavat katon huoltoa huomattavasti, mikä saattaa poikia säästöä muun muassa katon puhdistuskuluissa tai jopa nuohouslaskussa.

Huomaa, että (hintojemme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta) olemme järjestäneet asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa kauttamme tilattu huopakattoremontti Karkkilassa myös osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella. Älä siis jätä fiksuja peliliikkeitä tekemättä edes taloudellisista syistä, sillä raha-asiat järjestyvät kyllä!