KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Karkkila – Lumenpudottajamme eivät vaurioita huopakattoakaan

Omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus pelastaa pulasta, mutta joskus kattolumityöt aiheuttavat ongelmia sen sijaan, että ne vähentäisivät ongelmien todennäköisyyttä. Varmista lumen pudotuksen ongelmaton sujuminen, ja tilaa urakka meiltä niin Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Tammelassa kuin Vihdissäkin. Lumenpudottajamme tietävät, miten urakka tehdään kattoa vaurioittamatta, joten meidät uskallat päästää pudottamaan lunta niin tiilikatolta, peltikatolta kuin herkästi vaurioituvaksi tunnetulta huopakatoltakin. Panostamme myös turvallisuuspuoleen, voihan varsinkin korkealta katolta pudotettava lumi aiheuttaa vaaratilanteita. Suunnittelemme jo etukäteen, teemmekö lumenpudotuksen nosturiautolla, ja miten turvaamme rakennuksen asukkaiden ja ohikulkijoiden turvallisuuden (suunnitteluun kuuluu muun muassa se, että laskemme montako valvojaa tarvitaan, ja mietimme, onko tarvetta liikenteenohjaajille).

Tasakaton lumenpudotuksen voi maksaa partnerimme tarjoamalla rahoituksella, kuten myös harjakaton, pulpettikaton tai vaikka aumakaton lumenpudotuksen. Kotitalousvähennystäkin pääsee hakemaan, sillä kuulumme ennakkoperintärekisteriin – tuohon rekisteriin kuuluminen on yksi tuon verovähennyksen saamisen edellytyksistä. Rahoitusta ja kotitalousvähennystä voi hakea myös silloin, kun kyseessä on jään poisto katolta. Meihin voit luottaa niin katon ja rännien jäänsulatuksessa kuin myös jääpuikkojen poistamisessa. Jääpuikot katkomme käsityönä (ja tarkasti työturvallisuuteen panostaen), mutta katon ja rännit sulatamme vesihöyryllä. Höyrysulatus on tehokkain ja turvallisin tapa tehdä tämä kattotyö Karkkilassa, ja päälle päätteeksi se on vielä hyvin ympäristöystävällistäkin!

Lumenpudotus korkealta katolta voi lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla Karkkilassa

Lumenpudotus Karkkilassa voi lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla – varsinkin, jos kyseessä on korkea katto. Joka talvi lumenpudotuksia ei tarvita, mutta silloin kun niitä tarvitaan, on lumen pudotuksella usein jo kiire. Lumenpudotus poistaa riskin kattorakenteiden vaurioitumisesta lumen painon ja lumimassojen liikkeiden takia, mutta ei siinä kaikki. Suunnitelmallisesti ja taidokkaasti tehty lumenpudotus harjakatolta, pulpettikatolta tai joltain muulta kaltevalta katolta parantaa myös pihamaan turvallisuutta. On hyvä muistaa, että lumen putoaminen katolta voi olla hyvin vaarallista talon vieressä käveleville, pyöräileville tai vaikka hiihtäville ihmisille. Alas vauhdikkaasti tulevan lumen seassa voi olla jäätä tai katolta irronneita kattotuotteita, mikä tekee jo valmiiksi painavasta ja vaarallisesta lumikuormasta entistäkin vaarallisemman.

Olisi hyvä, jos lumet saataisiin poistettua katolta hallitusti, ennen kuin lumimassat putoavat itsekseen kattoa ja mahdollisesti myös maan pinnalla olevaa irtaimistoa rikkoen. Tarkkaille siis lumen määrää ja jakautumista koko talven ajan. Jos kattosi kaltevuus on ainakin 1:8, tulee katon reunalle hankkia lumiesteet. Lumiesteet pystyvät pitämään normaalit lumimassat aisoissa koko talven ajan, eli aina kevätauringon myötä tapahtuvaan sulamiseen asti. Me teemme niin lumiesteiden asennuksen kuin lumiesteiden huollot ja korjauksetkin. Joka kevät ja joka syksy tehdyt kuntotarkastukset kertovat ajoissa kerrostalon tai vaikka vapaa-ajan kiinteistön katon lumiesteiden mahdollisista huolto- ja korjaustarpeista.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.