KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Karkkila – Toimivat rännikourut eivät aiheuta mutkia matkaan

Rännien puhdistus Karkkilassa varmistaa sen, että omakotitalon, rivitalon, kesämökin ja esimerkiksi kerrostalon sadevesijärjestelmä toimii kaikkina vuodenaikoina. Jos sadevesijärjestelmä ei toimi, voi se aiheuttaa mutkia matkaan. Sadevesijärjestelmän olisi nimittäin tarkoitus toimia kaikissa sää- ja lämpötilaolosuhteissa, eikä esimerkiksi jäätyä umpeen. Sadevesijärjestelmä on asennettu siksi, että katolta alas valuvat vedet saataisiin ohjattua metrien päähän talon kivijalasta. Jos vedet päätyvät maaperään tätä lähempänä, voi kosteus saavuttaa talon rakenteet ja aiheuttaa kosteusvaurioita.

Paitsi kosteusvaurioita, voi tukossa oleva sadevesijärjestelmä aiheuttaa ongelmia myös ruosteen ja jään kanssa. Rännit ruostuvat ja alkavat sen seurauksena pikkuhiljaa vaurioitua, jos niissä on kaiken aikaa roskia ja roskien takana seisovaa vettä. Sadevesijärjestelmä ei ehkä kestäkään yhtä pitkään kuin ulkokatto, jos taloyhtiön (eli kerrostalon, rivitalon tai paritalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikouruja ei ole säännöllisesti puhdistettu.

Talvella roskaiset rännit jäätyvät, ja jää voi vääntää rännejä – tai aiheuttaa vakavasti otettavia turvallisuusongelmia Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Tammelassa ja Vihdissä. Jäinen ränni painaa niin paljon tyhjään kouruun verrattuna, että se saattaa pudota alas katon reunalta – ja vaikka ränni pysyisikin kiltisti paikoillaan, saattavat jäätyneistä ränneistä riippuvat jääpuikot vaarantaa talon asukkaiden ja ohikulkijoiden turvallisuuden.

Teemme mielellämme myös korkean talon vesikourujen puhdistuksen – tai rännien korjaamisen tai asentamisen. Meillä ei mene sormi suuhun missään tilanteessa, ja asiakaslähtöisellä otteella tehdyistä kattotöistämme pääsee hakemaan kotitalousvähennystä. Muistathan myös rahoituksen, mitä tarjoaa yhteistyökumppanimme. Sadevesijärjestelmien puhdistuksen lisäksi se sopii vaikka kattovuodon korjaamiseen tai kattoikkunan asentamiseen.

Rännien puhdistus Karkkilassa yhdistettävissä muihin kattotöihin

Rännien puhdistuksen voi yhdistää muihin kattotöihin Karkkilassa, voihan siten saavuttaa kustannussäästöjä. Kun me olemme luottokumppanisi tiilikattotöissä, peltikattotöissä ja huopakattotöissä, sinun ei tarvitse koskaan arpoa, voitko tilata mielen päällä olevan kattourakan meiltä. Meillä on kokemusta ja näkemystä kaikenlaisista kattotöistä myrskyvaurioiden korjaamisesta painuneen katon oikaisuun, katon korottamisesta kattomaalauksiin ja aurinkopaneelien asentamisesta tasakaton harjakatoksi muuttamiseen. Se kattotyö, mikä tilataan varsin usein rännien puhdistuksen kanssa, on katon puhdistus. Katon harjaus tai ilmapuhallus kiidättää nimittäin ison osan roskista sadevesikouruihin, joten ne tulee puhdistaa aina katon roskien poiston jälkeen. Tilasitpa millaisen kombon tahansa tai vain rännien puhdistuksen, saat kaupan päälle koko katon kuntotarkastuksen!

Joskus sadevesijärjestelmät puhdistetaan Karkkilassa jäästä

Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja syöksyputkien avaus Karkkilassa voi tarkoittaa myös jäätyneen sadevesijärjestelmän avausta kuumalla vesihöyryllä. Jos muoviset, alumiiniset tai teräksiset sadevesikourut jäätyvät umpeen, ei kannata jäädä odottamaan kevätaurinkoa, vaan on parasta ottaa meihin yhteyttä höyrysulatuksen tiimoilta. Höyrysulatus saa jään poistumaan jo ennen, kuin kouru putoaa kiinnikkeiltään – ja ehkä jopa ennen, kuin jään muodostuminen vääntää kourut ja saa niiden kaadot viettämään väärään suuntaan.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.