KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Karkkila – Kiireellisesti korjattavia kattovuotoja ovat sekä isot että pienet vuodot

Jos katto vuotaa Karkkilassa, on se saatava pian korjattua. Sillä ei ole suurta merkitystä, onko kyseessä vuotava kattoikkuna vaiko se, että katon viemärintuuletusputki vuotaa – kattovuoto kannattaa korjauttaa niin pian kuin mahdollista. Kattovuoto voi pitkään jatkuessaan saada aikaan toinen toistaan ikävämpiä ongelmia, kuten lahovaurioita, yläpohjan homevaurion ja tummuneen sisäkaton, mistä tippuu vettä lattialle. Kosteus voi levitä myös esimerkiksi seinärakenteisiin, jos katto vuotaa pitkään jostain läpiviennistä tai esimerkiksi myrskyn tekemisen tuhojen takia.

Jotta kattokorjaus osattaisiin tilata mahdollisimman pian sen jälkeen, kun omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto on alkanut vuotaa, kannattaa katto tarkastaa usein. Kattotarkastukset kannattaisi tehdä kaksi kertaa joka vuosi, eli joka kevät ja syksy. Niiden perusteella huomataan, jos talvi on saanut katon vuotamaan piipun juuresta Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Tammelassa tai Vihdissä – tai jos lumi on painanut jiiriä niin, että katon sisätaite vuotaa.

Syystarkastuksen perusteella kattoluukku voidaan tiivistää jo ennen, kuin se vuotaa – tai kovan tuulen aiheuttama kattovuoto TV-antennin kohdalta saadaan korjattua ennen, kuin kosteus saavuttaa yläpohjarakenteet. Katto voi vuotaa myös ilmanvaihtoputken (entiseltä) paikalta, jos tuuli on repinyt putkia ja muita kattotarvikkeita irti tiilikatosta, peltikatosta tai huopakatosta.

Jos katto vuotaa tai haluat varmistua siitä, ettei näin pääsisi käymään, ota yhteyttä – kotitalousvähennyskelpoisuus, tasokkaiden palvelujemme kohtuullinen hinnoittelu, yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus ja kaupan päälle tuleva kattotarkastus ovat hyviä syitä asioida kanssamme kaikkien kattotöiden tiimoilta.

Seuraukset, jos huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa Karkkilassa

Riippuu tapauksesta, mitä voi seurata siitä, että huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa Karkkilassa. Jos aluskate on ehjä, eivät jiiristä, saumasta, läpiviennistä tai kattoon syntyneestä reiästä katon alle pääsevät vedet aiheuta katon vesivahinkoa. Optimaalisella tavalla toimiva aluskate ohjaa katon läpi vuotavat vedet oikopäätä räystäille, joten puurakenteet tai eristeet eivät pääse kastumaan. Koska aluskate suojaa myös kondensoitumisen aiheuttamilta laho- ja homevaurioilta, kun aluskatteen kunnostaminen ja sen kunnon seuraaminen varsin tärkeää.

Jos aluskatetta ei ole, aluskate on rikki tai aluskate on asennettu väärin, voi kattovuoto aiheuttaa katon vesivahingon eli katon alapuolisten rakenteiden kastumisen. Puurakenteet uhkaavat lahota, jos ne kastuvat, eivätkä yläpohjan eristeetkään tykkää hyvää kosteudesta. Eristeisiin voi alkaa kasvaa hometta jo viikon kestäneen kosteuden seurauksena. Kattovuodon korjaaminen on monimutkaisempaa, jos pelkkä vuotavan katon tiivistäminen ei riitä, vaan on huolehdittava myös aluskatteen paikkaamisesta, lahovaurioiden kunnostamisesta ja märkien eristeiden uusimisesta. Joissain tapauksissa katon vesivahingon seuraus on ennen aikojaan tarvittu kattoremontti.

Katto vuotaa sisätaitteen kohdalta Karkkilassa – mistä kiikastaa?

Jos katto vuotaa jiiristä, voi olla, että jiirillä on ollut liikaa lunta talvella. Lumen määrää ja jakautumista kannattaa seurata koko talven ajan. Jos tarvetta on lumimassojen vähentämiselle katolta, teemme sen Karkkilassa pitkällä kokemuksella ja asiakaslähtöisellä otteella. Jiirin luota paikallistettava kattovuoto voi toki johtua myös rakenteiden ikääntymisestä ja haurastumisesta. Katto kuluu vuosikymmenien aikaisten rasitusten seurauksena. Kulumista ja vuotoalttiutta voi vastustaa asianmukaisilla kattohuolloilla. Riippuu katosta, millaisia huoltoja se kaipaa kestääkseen – peltikatto arvostaa kattomaalauksia, kun taas tiilikatolle ja huopakatolle on tärkeää, ettei katolla kasva sammaleita. Katon puolivuosittaiset tarkastukset kertovat ajankohtaisista huoltotarpeista. Samalla selviävät katon jiirien, saumojen ja muiden yksityiskohtien mahdolliset paikkaustarpeet. Meiltä saat ilmaisen kattotarkastuksen jokaisen kattotyön yhteydessä niin Karkkilassa kuin muuallakin.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.