KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Karkkila – Katon putsaaminen katolle varsin tärkeää

Roskia ei kannata jättää poistamatta katolta, sillä likainen katto on usein myös märkä katto. Lehdet, neulaset ja muut roskat estävät kattoa kuivumasta, ja se näkyy aaltopeltikaton sekä muiden kattojen ruostumisena. Tiili- ja huopakatot eivät ruostu: ne sammaloituvat. Sekä sammalet että ruoste heikentävät katon kuntoa niin, että kattovuodoista ja katon vesivahingoista tulee entistä todennäköisempiä. On mahdollista, että katon alle päässyt kosteus johtaa lopulta ennenaikaiseen kattoremonttiin.

Teemme kaikki muutkin omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot Karjaalla kuin vain katon puhdistamiseen liittyvät. Pyydä kilpailukykyinen ja kotitalousvähennykseen oikeuttava tarjous esimerkiksi lumenpudotuksesta tai jääpuikkojen pudotuksesta. Rahoituksenkaan löytäminen ei tuota asiakkaillemme ylimääräistä vaivaa, sillä yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta pääsee hakemaan suoraan kotisivujemme kautta. Anna siis meidän turvata kattosi kunto Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Tammelassa ja Vihdissä!

Jopa katon puhdistus on sellainen kattohuolto Karkkilassa, mikä voi epäonnistua

Kattotyöt saattavat epäonnistua, jos niitä ei toteuteta huolellisesti ja asiantuntevasti. Epäonnistuminen voi tarkoittaa sitä, ettei lopputulos vastaa haluttua – tai jopa sitä, että katto vaurioituu kattotöiden takia. Katon puhdistuskin on sellainen kattohuolto Karkkilassa, mikä voi epäonnistua ja johtaa katteen vaurioitumiseen. On tärkeää, että tasakatot ja satulakatot puhdistetaan katemateriaalin mukaisesti: tiilikaton voi vallan mainiosti harjata, mutta bitumikatto kannattaa puhdistaa ilmapuhaltamalla, sillä muutoin sen pinnoite voi vaurioitua. Myös katon puhdistusten säännöllisyys on tärkeää – teetä siis palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus kahdesti joka vuosi. Jos esimerkiksi tiilikattoa ei harjattaisi näin usein, voisivat sammalet alkaa vallata pinta-alaa itselleen.

Vihertämiseen tepsii meidän tekemämme sammaleiden poisto Karkkilassa

Roskaisuus, kosteus ja ajan aiheuttama suojapinnoitteen kuluminen saavat tiilikatot ja huopakatot sammaloitumaan. Vihertävää kattoa ei kannata puhdistaa harjaamalla tai pesemällä (ellei kyseessä ole peltikatto, minkä sammaloituminen olisi tosin harvinaista). Ota yhteyttä, niin tulemme tekemään kemiallisen sammaleentuhokäsittelyn Karkkilaan. Näin sammalkasvustot saadaan pois juuria myöten, eikä talonomistajan tai taloyhtiön osakkaiden tarvitse olla huolissaan sammaleiden kattoa syövästä vaikutuksesta.

Lumenpudotus Karkkilassa – ensin kartoitetaan riskit

Jäänpudotus, rännien puhdistuksen unohtumiseen viittaava rännien sulatus (vesihöyryllä), lumenpudotus ja jääpuikkojen pudotus ovat talvisia kattohuoltojamme Karkkilassa. Koska jäisellä katolla liikkuminen on vaarallista ja lumen pudottaminen katolta vaarantaa sekä lumenpudottajien että ohikulkijoiden turvallisuuden, alkavat kaikki talviset kattourakat riskien kartoittamisella. Näin osaamme varautua niihin töiden tiimellyksessä.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.