KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Karkkila – Kattourakointiin parhaat ammattilaiset meiltä

Paljon on kiinni kattourakoitsijan ammattitaidosta ja tämän kattourakan aikana osoittamasta huolellisuudesta. Teetä kaikki omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt (niin kattohuollot kuin kattoremontit) meillä, niin kaikki sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän kokeneet ammattilaisemme laittavat kuntoon niin huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot kuin peltikatotkin. Kattohuoltojen, katon uusimisten ja kattokorjausten lisäksi palvelemme myös katon varusteluun liittyvien kattotöiden tiimoilta. Katon varustelu voi tarkoittaa erilaisten läpivientien asentamista, ja kattoläpivientien huoltamista ja uusimista. Tilaa vaikka aurinkopaneelien tai liesituulettimen hormin asennus Karkkilaan, tai kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen. Asennamme katolle myös pieneläinesteet, harjatiivisteet ja vaikka tuuliviirit. Kattoturvatuotteiden asentaminen tehdään jo kattoa asennettaessa, mutta jos joitain kattoturvatuotteita jäi silloin puuttumaan, voidaan uusia kattosiltoja, kattotikkaita ja lumiesteitä asentaa katolle myöhemmissäkin vaiheissa.

Me teemme Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Tammelassa ja Vihdissä myös peltisepäntyöt, joita ovat niin piipunhatun asentamiset, piippujen pellitykset kuin vaikkapa rivisaumattujen peltikattojen korjauksetkin. Pyydä tarjous ihan mistä vain kattourakasta – saatat yllättyä, miten edullisesti saat tasokasta kattopalvelua ja laadukkaita materiaaleja sekä kattotuotteita. Entistä edullisemmalla kattourakan saa, jos pääsee hyödyntämään kotitalousvähennystä – ja mainittakoon vielä yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus, mikä tuo joustoa kattovuotojen korjausten ja muiden kattotöiden maksamiseen.

Kattotyöt Karkkilassa parantavat katon rasituksensietokykyä

Katon uusimiselta ei voi välttyä, sillä jossain vaiheessa katto on pakko uusia. Kattohuolloilla voi saada omakotitalon, kesämökin, paritalon tai esimerkiksi jonkin piharakennuksen katon kestämään mahdollisimman pitkään. Huopakatto voi kestää 40 vuotta, mutta sitten ajan hammas on jo saanut sen niin haurastuneeksi ja vuotoalttiiksi, ettei sen elinkaarta ole mielekästä enää jatkaa. Peltikattokaan ei ole immuuni ajalle. Kosteus ja muut rasitukset kuluttavat katon loppuun 50 vuodessa, ehkä jo vähän aikaisemminkin. Mikäli toivot peltikatolta pidempää käyttöikää, valitse konesaumakatto: konesaumakatto voi kestää sata vuotta. Tiilikatto on varsin kustannustehokas katto noin 70 vuoden mittaisella käyttöiällään. Jos kattoa ei huolleta, voivat sammalet ja pakkasrapautuminen saada sen uusimiskuntoon jo 30 vuotta aiemmin.

Tiilikattoa huolletaan eri tavalla kuin peltikattoa, minkä huoltaminen poikkeaa täysin huopa- ja palahuopakattojen huolto-ohjelmasta. Jätä kaikki kattohuollot katon kevät- ja syyshuolloista kattomaalauksiin meille, niin kattosi tulee huollettua juuri oikealla tavalla. Aina kun teemme jonkin tasakaton, harjakaton, aumakaton tai vaikka pulpettikaton huollon Karkkilassa, tarjoamme kattotarkastuksen kaupan päälle. Tuo kattotarkastus kertoo totuuden katon kunnosta ja esimerkiksi sen paikkaustarpeista. Mitä nopeammin huonokuntoiset saumat ja läpiviennit sekä mahdolliset kattoreiät saadaan kuntoon, sen parempi, sillä näin katto pysyy tiiviimpänä.

Huopakatto sopii monenlaisille talonomistajille

Huopakaton ajattomuus, kustannustehokkuus ja vedenpitävyys viehättävät. Jos etsit paritaloon tai esimerkiksi kesämökkiin uutta kattoa Karkkilassa, suo ajatus tai pari huopakatoille. Tiivissaumakatto, kolmiorimahuopakatto ja laattakatto ovat kolme erilaista huopakattotyyppiä, ja niistä on saatavilla useita värivaihtoehtoja. Laattakaton paanujen koon ja muodon voi valita useiden vaihtoehtojen joukosta, joten joka katolle löytyy mieleinen bitumikatto. Tiivissaumakatto on tarpeeksi tiivis tasakatollekin, ja helpon työstettävyytensä ansiosta kattohuopaa voidaan asentaa melkein minkä muotoiselle katolle tahansa.

Bitumikaton hinta asennettuna on yksi edullisimmista, ja se voi kestää suhteellisen vähällä vaivalla jopa 40 vuotta. Katon kevät- ja syyshuollot (eli roskien poisto ja kattotarkastus) ehkäisevät sammaloitumista, mikä on yksi huopakaton kuntoa uhkaavista tekijöistä. Toinen on aurinko, mutta onneksi kattohuopaa auringolta suojaava pinnoite voidaan uusia. Sammaleetkin saadaan pois kattoa kuluttamasta, kun käsittelemme huopakaton tehokkailla, mutta biohajoavilla sammaleenpoistoaineillamme.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.