KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Kauniainen – Aluskate kuntoon luotettavin ottein

Ota yhteyttä tähän kattopalveluun, niin kaikki omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon taikka kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön aluskatteeseen liittyvät työt tulevat tehtyä luotettavalla asiantuntemuksella. Ei ole samantekevää, miten aluskate on asennettu, tai miten tiilikaton tai peltikaton aluskatteen korjaus Kauniaisissa on tehty! Älä jätä mitään arvailujen varaan, kun on kyse niin tärkeästä rakenteesta kuin tiilikaton, huopakaton tai peltikaton aluskate, vaan ota oikopäätä yhteyttä asiantuntijoihimme.

Jos aluskatetta ei voi korjata tai paikata, teemme aluskatteen uusimisen Espoossa tai Kauniaisissa. Voi kuitenkin olla, että aluskatteen osittainen uusiminen riittää – tai ehkä urakasta selvitään sillä, että aluskate korjataan jonkin läpiviennin (kuten savupiipun tai kattoikkunan kohdalta). Onkin melko tavallista joutua korjaamaan aluskatetta läpiviennin kohdalta, sillä monet aluskatteet on asennettu väärin läpivientien kohdalta, eikä aluskate silloin tarjoa täyttä suojaa läpivientivuodoilta.

Korjattava kohta aluskatteesta voi osua myös jiirin (siis katon sisätaitteen) kohdalle. Syynä voi olla kattovuoto jiirin kohdalta, sillä kosteus voi haurastuttaa aluskatteen – tai ehkä aluskatteen korjaustarpeista voidaan kiittää katon alle päässeitä lintuja (tuolloin lintuverkkojen asentaminen räystäille olisi enemmän kuin fiksu veto). Aluskatteen korjaus ja paikkaus voi johtua myös aluskatteen liiallisesta kireydestä, mutta olipa syy mikä tahansa, ota yhteyttä tähän kattokorjauspalveluun. Niin aluskatteen kunnostuksesta kuin esimerkiksi läpivientien ja saumausten tiivistyksestäkin voi hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen hakeminen verkossa on helppoa, eikä rahoituksenkaan järjestäminen tuota tuskaa: yhteistyökumppanimme tarjoamaa remonttilainaa pääsee hakemaan näppärästi meidän nettisivujemme kautta.

Aluskatteen asentaminen, uusiminen ja korjaaminen ovat kauaskantoisia kattotöitä Kauniaisissa

Omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi paritalon aluskatteilla on vissi tehtävä Kauniaisissa, ja se on estää kattorakenteiden kastuminen. Jos kattorakenteet joutuvat tekemisiin kosteuden kanssa, voivat ne lahota, kun taas yläpohjan eristeet ovat vaarassa homehtua. Aluskatteen ansiosta katon alla olevat puurakenteet ja lämmön karkaamista estävät eristevillat eivät kastu heti, jos katto alkaa vuotaa. Katon voi laittaa vuotamaan vaikka myrsky tai katolta alas putoava lumi, mikä rikkoo kattoa repimällä irti kattotiiliä tai esimerkiksi kattotikkaita.

Aluskatteesta on myös suojaamaan kattorakenteita ja villoja kondenssikosteudelta. Kondenssikosteus on vettä, mitä voi tiivistyä pakkasen viilentämälle välikatolle karkaavasta lämpimästä ilmasta, mutta mitä voi ehkäistä asianmukaisilla kattotöillä. Ensinnäkin, yläpohjassa on oltava riittävästi villoja, jotta lämmön karkaaminen olisi mahdollisimman pientä – tarvittaessa voimme toteuttaa katon lisälämmöneristyksen Kauniaisissa. Toisekseen, yläpohjan tuuletusratkaisujen on oltava tehokkaita – tarvittaessa voimme asentaa harjatuulettimen tai vaikka korottaa kattoa. Kolmannekseen, aluskatteen on hyvä olla ehjä, jotta lämmin ilma ei pisaroituisi ulkokaton viileälle alapinnalle. Uudenaikaiset aluskatteet haihduttavat ylimääräistä kosteutta pois katon alta, joten niillä on erityisen suuri merkitys kosteusvaurioiden ehkäisemisessä.

Tee kauaskantoinen päätös ja tilaa koko aluskatteen asennus, uusiminen tai korjaus meiltä

Peltikaton ja tiilikaton aluskate – kuinka usein ne kannattaa tarkastaa Kauniaisissa?

Peltikaton ja tiilikaton aluskatteen kuntoa kannattaa seurata puolen vuoden välein, sillä vaikka aluskatteet ovat kestäviä, voivat ne joskus tarvita ihmisen apua kestääkseen yhtä pitkään vesikatteen kanssa. Aluskatteen kuntotarkastus voi kertoa myös aluskatteen päälle joutuneista roskista, mitkä pitää poistaa pian, sillä ne hidastavat aluskatteen kuivumista altistaen aluskatteen haurastumiselle.

Myös vesikate kaikkine yksityiskohtineen pitää tarkastaa puolivuosittain, jotta mikään huolto- tai korjaustarve ei jäisi roikkumaan. Jos katto vuotaa, voi myös aluskatteen kuntoa heiketä Kauniaisissa. Tarvittaessa voimme asentaa lintuverkot ja harjatiivisteet, mitkä estävät aluskatteen roskaantumista ja lintujen armoille joutumista.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.