KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kauniainen – Toimivat rännikourut arjen sujuvuuden varmistajina

Moitteettomasti toimivat rännikourut varmistavat omalta osaltaan arjen sujuvuuden Kauniaisissa. Jos rännit, vesikourut ja alastuloputket ovat tukossa tai rikki, räystäs vuotaa, ja silloin kosteutta saattaa päästä talon rakenteisiin – ei hyvä, sillä syntyneet kosteusvauriot voivat olla hankalia korjata. Vesikourujen toimintahäiriöt voivat näkyä talon asukkaille myös rapautuvana tai lahoavana julkisivuna, ruosteisina ja raidoittuvina vesikouruina, rännien tihentyneinä korjaustarpeina, rännien jäätymisenä ja ränneistä riippuvina, vaarallisen terävinä jääpuikkoina. Jos räystäs vuotaa talvella, voivat maahan valuvat sulamisvedet jäädyttää pihamaan todella liukkaaksi. Epäkuntoinen sadevesijärjestelmä on siis omiaan hankaloittamaan arkea ja aiheuttamaan turhia korjauskustannuksia.

Varmista sadevesijärjestelmän normaali toiminta ja tilaa taloyhtiön (eli kerrostalon, rivitalon tai paritalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus meiltä säännöllisesti. Me toteutamme taidokkaasti ja turvallisesti myös korkean talon vesikourujen puhdistuksen, onhan meillä käytössämme asianmukaiset välineet aina nosturiautoihin asti. Vesikourujenkin puhdistuksen voi vähentää verotuksessaan – tässä viittamme kotitalousvähennykseen, mitä yksityisasiakkaat Espoossa ja Kauniaisissa voivat kattotöistämme hakea. Rännihuollot, rännien korjauksen ja uusien rännien asennuksen voi maksaa myös yhteistyökumppaniltamme haettavalla rahoituksella – tästä lainavaihtoehdosta pääset lukemaan lisää kotisivujemme kautta.

Rännien puhdistus Kauniaisissa antaa parhaan hyödyn säännöllisesti tehtynä

Rännien puhdistus antaa parhaan hyödyn, kun sadevesijärjestelmät puhdistetaan säännöllisesti eikä vasta sitten, kun on jo yhdestoista hetki toteuttaa tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien puhdistus. Oikea aika poistaa kaikki lehdet, havunneulaset ja muut roskat tiilikaton, peltikaton tai huopakaton ränneistä on kaksi kertaa joka vuosi. Kun roskat poistetaan näin usein, ei pahempia tukoksia pääse muodostumaan, eikä ruoste- tai jäätymisvaurioista tarvitse olla yhtä huolissaan kuin siinä tapauksessa, että rännihuollot tehtäisiin vain epäsäännöllisesti.

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja esimerkiksi autokatoksen vesikourujen puhdistuskerta numero yksi kannattaa ajoittaa kevääseen. Rännit voidaan puhdistaa vaikka heti, kun lumi on sulanut katolta. Näin varmistetaan rännien hyvä veto koko kesän ajaksi, eihän mikään roskatuke tai esimerkiksi kattolumen vääntämä ränni (minkä kaadot saattavat nyt antaa väärään suuntaan) jää huomaamatta.

Toisen kerran muovinen, teräksinen tai alumiininen sadevesijärjestelmä kannattaa puhdistaa loppusyksystä, kun valtaosa puiden lehdistä on jo maassa. Voimme tehdä Kauniaisissa samalla kertaa myös katteen puhdistuksen. Ilmaisen kattotarkastuksen saat kaupan päälle joka tapauksessa.

Sadevesijärjestelmät puhdistetaan Kauniaisissa joskus myös jään takia

Joskus rännit ovat tukossa siksi, että ne ovat pakkasten myötä jäätyneet umpeen. Oikea ratkaisu ei tällöin ole rännien hakkaaminen tai potkiminen, sillä sadevesijärjestelmä voisi vaurioitua moisen paukuttelun seurauksena. Hankkiudu jäästä eroon turvallisesti, nopeasti ja ympäristöystävällisesti, ja tilaa meiltä rännien sulatus kuumalla höyryllä! Tämä temppu sulattaa kaikenlaisen jään Kauniaisissa ja muualla, joten höyrysulatus sopii myös kattojään ja tasakaton jäätyneiden kattokaivojen sulattamiseen.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.