KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Kauniainen

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot tarkoittavat usein turhien rasitusten poistamista talon katolta. Tästä on kyse silloin, kun katto puhdistetaan, tehtiinpä se sitten harjaamalla (kuten tiilikaton puhdistus) tai ilmapuhaltamalla (kuten huopakaton puhdistus). Roskien poisto katolta on turhien rasitusten poistamista, sillä roskat sitovat katteeseen kosteutta, minkä lisäksi lika voi pinttyä kiinni. Kosteus saa niin aaltopeltikaton kuin lukkosaumakatonkin ruostumaan. Tiilikatolla kosteus aiheuttaa sammaleiden ja jäkälien kasvua, kuten käy myös bitumikatoilla.

Sammalet ja ruoste pistävät vauhtia katon kulumiselle, ja mitä kuluneempi katto on, sitä helpommin se voi alkaa vuotaa. Sammaleenpoisto katolta on siis tärkeä tapa pelasta katto ylimääräiseltä kuormitukselta. Samaa voi sanoa myös ruosteenpoistosta, lumenpudotuksista ja jäänpudotuksista puhumattakaan. Tilaa kaikki kattohuoltosi Kauniaisissa ja Espoossa meiltä – näin voit varmistua siitä, että ne tehdään asianmukaisella tavalla ja erityisen kohtuullisella hinnalla. Yksityisasiakkailla on mahdollisuus hyödyntää kotitalousvähennystä, ja kattotöitä Kauniaisissa suunnittelevien kannattaa tutustua myös yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseen.

Katon puhdistus – voiko tämä kattohuolto epäonnistua Kauniaisissa?

Katon puhdistuskin voi epäonnistua Kauniaisissa – joko niin, ettei lopputulos vastaa haluttua tai sitten niin, että katto vaurioituu tämän kattotyön seurauksena. Teetä palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus meillä, niin lopputulos on siisti ja ilmaiseksi kuntotarkastetut katto. Katon puhdistukseen kuuluu myös rännien puhdistus, ja roskien poisto katolta tehdään katemateriaalin sekä katon erityispiirteiden perusteella. Tiilikatto voidaan harjata, mutta bitumikattojen puhdistuksissa kannattaa käyttää harjojen sijaan ilmapuhaltimia, mitkä eivät uhkaa vaurioittaa bitumikaton herkäksi tunnettua sirotepinnoitetta. Muista myös katon puhdistusten säännöllisyys, niin saat parhaan suojan kasvustoilta ja korroosiolta.

Vaihtaako katto väriä? Tilaa sammaleiden poisto Kauniaisiin

Jos talon katon väri on alkanut vaihtua sammaleenvihreäksi, ota yhteyttä ja tilaa sammaleentuhokäsittely Kauniaisiin. Katon kemiallinen puhdistus poistaa sammalet niin paritalon kuin vaikkapa kerrostalonkin katolta, ja koska kasvustot lähtevät juuria myöten, säilyy siisti lopputulos pitkään. Kysehän ei ole vain siisteydestä, vaan myös sammaloitumiseen liittyvien ongelmien torjumisesta.

Lumenpudotus Kauniaisissa – tarvitaanko sitä laisinkaan?

Voi olla, ettei lunta tule niin paljoa katolle, että Kauniaisissa tarvittaisiin lumenpudotusta. Sen sijaan jäänpudotukselle eli jääpuikkojen hallitulle pudottamiselle sekä rännien sulatukselle (vesihöyryllä) voi olla tarvetta. Höyry sulattaa myös katon reunalla olevan jään, mitä voinee ehkäistä lisäeristeillä. Sadevesijärjestelmän sulana pitämisessä auttaa rännien puhdistus joka syksy.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.